Es adaylarini ilk goruste elemek?

ana şunu söyleyeyim kesinlikle fotoğrafa bakarak karar verme, asla verme hatta
yüzyüze çok farklı oluyor
birkaç ay önce banada okuldan teklif etmişti biri görüşmek için
beğenmedim fotoğraflarını acayip kararsız kalmıştım istemiyodum ama kıramayıp görüştüm
o an çok etkilendim
oluyo yani önyargılı olma bence
zaten öyle deli divane aşık olmayı beklersek çok bekleriz
saygı varsa huyları iyiyse bir kadın bir erkeğe sonradan %80 aşık oluyor zaten

Annemin bir lafı vardır erkeğin güzeli iyi olmaz çirkin olsun ki kıymet bilsin der. Valla bana çok mantıklı geliyor. Yüz güzelliğini napıyım kalbi güzel olsun. Dışardakilerin gözü ona kaymasın o benim kıymetimi bilsin kaybetmekten korksun.

Kalp sevmemten usanmazmış, Ayrıca benim eşimle ilk görüşme fiyasko ötesi geçti...

Goruntu takintili bir arkadasim var, kendisi 35 yasinda. Yalnizliktan bu kadar sikayet edip bu kadar da citasini yuksek tutan birini de gormedim.

Gorunus onemliyse, "bana gore biri cikana kadar beklerim" deyip sikayet etmeyeceksiniz. Yok yalnizim millet evleniyor derseniz de bazi seylerden odun vereceksiniz. Belli bir yastan sonra zaten bekar orani azaliyor, bekarlar icinde yastan dolayi cokenler oluyor, saglam kalanlarla da kafalarinizin uyusacagi garantisi yok, hadi uyustu, acaba o da sizi begenecek mi...

Bence sirf fotodan eleme yapmayin. Gercekten tipi guzel olmayan biri konusmalariyla karakteriyle "vaay" dedirtebiliyor.

Evlenene kadar dış görünüşe zerre önem vermezdim, hep yanıma yakışmadığı söylenen tipte idi erk arkadaşlarım ama eşimi sadece dış görünüşünü beğenerek evlendim(tanışma nikah arası 5 ay, ve ayrı şehirlerde günde toplam yarım saatlik tlf konuşması oldu o dönemde sadece) hemen hiç tanımıyordum doğru düzgün ama içimden dedim ki ya karşılaştığım bütün erkekler öküz çıktı demekki hepsi aynı hiç değilse eli yüzü düzgün olsun da gözüm gönlüm açılsın baktıkça.
Evlendiğimizde de doğru karar verdiğimi anladım en hararetli tartışmalardan sonra bile aradan bikaç saat geçip sinirim hafif yatışınca sempatik suratını görüp yumuşuyorum gidip mıncırasım geliyor Tabi eşim de öyle dayanılmaz karaktersiz bir insan çıkmadı şansıma.

Bence beğendiğin biri olsun tip olarak yakışıklı yada karizmatik yada sempatik bir şekilde hoşuna gitmeli

Ben hep derim.
Bi kadin her erkege asik olabilir.
Burda iki cesit biliriz.
Birincisi; tabiri caizse yildirim aski. Gorunusunden dolayi yada bi gozlerden felan asik olmak. Bu ask olabilir, guzelbi duygudur. Ama burda karakterini biliyomuyuz adayin? Hayir.
O yuzdendir bu asklar kisiler birbirni tanidikca coke bilyor. Turlu turlu kotu huylarini ogreniyosun, ve git gide o gozunde buyuttugun askin megerse fos cikti. Konduramazsin, hala sevmeye calisirsin ama olmaz. Biyerde patlak verir.

Ikinci ask sekliyse; gun gune asik olmak. Basta elektrik yoktu, eh dedin. Ama ilerde asik oldun. Neden asik oluruz bu adamlara? Cunku tatli dili vardir, bizi degerli hissettirir. Onun icin ozel oldugumuzu hissederiz ve bunu her dakika vurgular. Bu erkekler gun gectikce yemede yaninda yat olurlar. Ve bi zaman sonra bi bakmissin o basya etkilenmedigin adam senin gozune birden dunya yakisiklisi geliyor. Bu ask tercihimdir benim.

Demem oki, her erkege asik olabiliriz biz, kimisine basta, kimisine sonunda. Sonuncusu terchimdir. Bi kadina lazim olan sey sadece ilgi alakadir. Dunyanin en yakisikli bana ilgi vermiyosa ne yapayim o adami?
Ornegin ben, eski sevgilim bana hic yakisikli gelmiyordu ilk basta. Ama konustukca oyle bisey olduki, anlamadim bende. Dunyanin en yakisiklisi geliyordu bana.
Neyse tabi su an ayrildik, ve Allah kahretsinki hala yakisikli geliyor gozume.

yanlış yapıyorsunuz
sevgilimin fotoğrafını görseydim önceden kesin beğenmezdim yüzde doksan dokuz
hiçbir tip kriteri yok çünkü beklediğim
ama mizacı çok etkiledi ve içim ısındı
kesinlikle görüşmeden fotoğraftan elemeyin derim..

İlk buluşmaya kızını getiren adam ne ayak ya, hasta mıdır nedir.
Ben eşimle üniversitede tanıştım, ben okuyordum o arkadaşının yanına gelmiş benden 6 yaş büyük eşim, tanışmak istemişti aracı olanlara gitsin yaşıtı kız bulsun sapık mı ne demiştim
İnşallah kısmetiniz bir yerlerde bekliyordur sizi, ama yüz yüze görüşmeye çalışın.

Biriyle evlenmek zorunda degilsin ki begenmiyosan gorusme tabii ki. Herkes ciftini bulacak diye bi kural yok dunyada bence. Kaliteli bir yalnizlik kotu bi evlilikten iyidir

Eşim görünüş olarak çok yakışıklıydı ama içimde ona karşı hiç bişey oluşmamıştı ilk gördüğümde, sonra sonra aşık oldum hatta evlendikten sonra tam aşık olduk birbirimize..

Önce eski sevgilinizi beyninizden kalbiniziden tamamen çıkarın sınra eş adaylarına bakın derim ben..

Bende tipini beğenmeyince geri gönderiyodum hep bi aksilik çıkarıyodum.. kocam zaten çocukluk aşkımdı ne kadar çok istedimse beni buldu ve evlendik.. hem huy hem dış görünüş önemli bence.. çirkin bi adama yıllar sürecek olan o evlilikte sevgim de biterdi sanırım.. şimdi eşime baktıkça içim açılıyo iyi tavlamışım diyorum şaka bi yana yanınıza da yakışsın biraz canım gözünüze hitap etsin.. beğenmediğin adamı nasıl sevicen.. siz de benim kafadansınız bu konuda o yüzden zorlamayın derim

Bende 32 yasindayim. 1 ay once bende aman mantik olarak bakayim olaya diye birisi ile tanistirildim. Fakat isin icinde duygu olmayinca olmuyor iste. Ben oyle dis gorunus delisi degilim, hep yuz yuze konusma taraftariyim ama bunda 3 sefer gorustuk. Sonra bir sebeple olmadi ama iyi ki olmamis diyorum. Cunku birsey hissetmiyordum. Bende oyle deliler gibi asik olayim demiyorum ama en azindan etkilenme olsun diyorum. Ne bilim kasindan gozunden sesinin tonundan hoslanmak gibi. Benim icin yakisikliliktan cok dislerinin temiz olmasi, ellerinin tirnaklarinin temiz olmasi ve temiz giyimli olmasi daha onemli. Sac sakal trasina dikkat etmeli.

Evet 30 yastan sonra mantik evliligi yapin diyorlar ama ben yapamam bir daha tecrube ettim ki ben oyle bir evliligi goturemem. Duygusuz olmuyor, olmaz. Sonucta bu adamla ayni yataga gidereceksin, opeceksin vesaire. Icin cekmezse olmaz. Allah hayirlisini nasip etsin en onemlisi de o tabiki :)

Eşimi İlk gördüğümde aman ne yakışıklı demedim ama hareketlerinden tavırlarından çok etkilendim tanımak için şana verdim.tabi tanıdıkça çoook sevdim.kimse dört dörtlük değil hepimizin kusurları var.bazılarının kişiliğinde bazılarının görünüşünde..tanımak için şans vermek lazım.ne kadar genç güzelde görünseniz yaşınızın 38 olduğu gerçeği var insan bence belli bi yaştan sonra görünüşten çok karaktere önem vermeli.o yaştan sonra değişmiycek tek şey karakter çünkü.hep böyle güzel genç kalmıycaz hiçbirimiz neticede :)

Ben de oyle dusunuyorum iste.Iyi cikarsa nurun ala nur.Cirkin biri huysuz da olabilir.Cinsellik yasayasim bile gelmez gibi...

Yok kizi yaninda yasiyordu:)Cok icim isinsaydi degerlendirecektim.

Biriyle evlenmek zorunda degilsin ki begenmiyosan gorusme tabii ki. Herkes ciftini bulacak diye bi kural yok dunyada bence. Kaliteli bir yalnizlik kotu bi evlilikten iyidir
Iste ben de icim cok isinmazsa mecburen evlenemeyecem ;evlenmeyecem diye karar verdiydim bu siralar.Sevdigimden ayrilinca kararim kesinlestiydi.Aski tattim daha asagisini gonlum goturmez oldugunu anladim bu siralar.Tabi bu goruntuyle basliyor bende.iste boyle dusunerek yanlis mi yapiyorum diye dusunuyorum..

R...cok yakisikli bir adam degildi
Ama yuzu masum ve hoscaydi.Boyu benle birdi.Zayifti Allahtan.Basinda kellik vardi bere takiyordu.Giyimi tarzdi..Ve biz onla yakindan yurt disi gezisinde harikabicimde tanistik birlikte gezdik..Orda yakinlastik..Bir daha nasil bulacam bu hissi
Ben ona asiktim.oluyordum onla omur boyu birlikte olmak icin
Nasil canim yandi nisanlandiginda;evlendiginde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…