Es adaylarini ilk goruste elemek?

Cabucak cokmus bu erkekler...Soyle cokmemis hos beyler olsa .Niye herkes cokmus...

Kafanda hayal ettiğin bir erkek görüntüsü varsa bulana kadar bekleyeceksin en azından bende öyle oldu en kıllandığım erkek tipleri kısa boylu ve kel olanlardı , bunları hemen eledim ,
ben kısa boylu olunca erkeğim uzun boylu olması şarttı birde iş hayatında en karektersiz ve sinirli olan tipler nedense hep boyu kısa olanlardı onları karşı antipati besledim , sonunda kaslı uzunboylu , sinirli olmayan hatta şakacı eşimle tanışınca , olumlu cevap verdim , bence başkalarına tarif et evlenmek istediğin tipi evrende sana onu yollacaktır bende öyle oldu arkadaşlar bıkmıştı her erkeği aşağladıklarıma şahit olduklarında
benim tarif etmemi istedikler nasıl
birine olumlu cevap vereceğimi sonra açıkladıktan 6 ay sonra teyzemde tanıştık

Aşkı cise benzetmedim ayol böyle elektrik gibi bişeye benzettim. Ama zaten bizim aşkımız da bi tuhaf
Tuhaf muhaf samimi ve gercek bi benzetme, hisleri guzel anlatiyor. Cok hosuma gitti
Sevdicegine soylese insan "seni gorunce icime ilik ilik birseyler akti, bele cis kibin"

Dogru soyluyorsun.
Aslinda caktirmadan tarif ettim
Nazimin gectiklerine iyice anlattim.Bundan sonra dikkatealacaklardir bir ikisi.Kimisi de begenmiyorum diye soylemez bir daha alinganlik edip.Kimisi de goruntu onemli degil diyor.

Erkek olsaydim daha kolaydi.En azindan etrafa haber salabilirdim rahatca.Teklif goturebilirdim.

Evrene msj soyluyorum hep bakalim...Nine olunca mi doner nezaman doner...

Tuhaf muhaf samimi ve gercek bi benzetme, hisleri guzel anlatiyor. Cok hosuma gitti
Sevdicegine soylese insan "seni gorunce icime ilik ilik birseyler akti, bele cis kibin"

Dogalliktan yanayım valla ben öyle kendimi kasamam süslü cümleler kuramam. Bildiğin hanzo ve odunum beni niye sectiyse. Relaxim fazlasiyla galiba. :)))

Bazı insanlar hep kendini mutsuz edeceklere yönelirmiş . Konularınızı yorumlarınızı okuyorum . Sizde hep mutsuz edenlere giden biri gibisiniz . Tavsiyem dışına değil içine bakmanız güzellik çok kolay kaybedilen birşey .

Ben var ya dönüp eşime bakacak insan değildim.
Hiç beğendiğim bir tipi yok.
Zaten başta hiç yüz vermedim.
Ama öyle bir yerden öyle güzel işledi ki kendini hayatıma.
Şimdi yaptığı onca hataya rağmen dönüp gidemiyorum.

Dış görünüşün ne kadar önemsiz olduğunu anla..

Kusura bakma ama beraber yatağa gireceğin adamın görüntüsü önemli , ben ellerine dahi dikkat ettim öyle söyleyenler samimi değil sen tarif etmeye devam et kısmetin uzaklarda ya sen ona yaklaşacaksın yada o sana bendede ben ona geldim başka ile gidince tanışdık

Ah icim aksa...

Sevdiğim insan dediğin 2 çocuklu bi adam vardı, yıkarsın yıkamazsın muhabbeti geçmişti aranızda o mu?

Bir tarif et bakim nasıl bir tip olsun ayrıntılar nedir?
Yuzu masum ve hos .Cabuk cokmemis.yasli gostermeyenZayif orta yada uzun boylu.Cok begenirsem benim boyumda bile olur...Yasli gostermeyen diyorum ya:Buyuzden birkac yas kucuk de olur.Bir de efendi isinde gucunde olursa maasini bile onemsemiyorum.Bin- binbesyuz tl bile alabilir.Benim maasim iyi.
Bu sekilde de soyledim etrafa ama hic dikkate alinmiyor.

Bikere dış görünüz yanıltıcı olabiliyor sonradan sohbetle ortak özellikle sıcaklıkla hoşlanma başlıyor. İkincisinde sana uygun yasta yaşını göstermeyen adam bulman zor.yani şöyle diyeyim bi insan 20lerde daha yakışıklıdır 35 ten sonra eskiden yakışıklı olsa bile eskisi gibi kalmaz.hayatına birinin istiyorsan fırsat ver

Dış görünüş fiziksel uyum kesinlikle çok önemli ama insan fotoğraftan anlayamaz ki bunu bence en azından bir kez olsun görüşmeliydiniz.

Kimi insan pek fotojenik değildir.

Sevdiğim insan dediğin 2 çocuklu bi adam vardı, yıkarsın yıkamazsın muhabbeti geçmişti aranızda o mu?
Yok sevdigim insan bana yan cizmeye baslayinca ondan hemen sonra degerlendirdigim hoslanmis oldugum kisiydi.Ama cok surmedi.Asil se vdigimin nisanlandigini duyunca cabucak unuttum o olayi.

Iste bir ben miyim cabuk cokmeyen hos kalan..Hic olmaz mi benim gibi.?

Yok sevdigim insan bana yan cizmeye baslayinca ondan hemen sonra degerlendirdigim hoslanmis oldugum kisiydi.Ama cok surmedi.Asil se vdigimin nisanlandigini duyunca cabucak unuttum o olayi.
sadece fotolara bakarak kimse için hüküm verme, çoğu arayan hiç bulamazmış
insanlara şans ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…