Es ailesi secimi 5 yilima mal oldu

Canım bu mesaja bile dünya kadar çirkeflik işittim kıyameti koparsam onlar gibi olsam ne olurmuş inan bilemiyorum..tamamen bitti artık çok zor

Canım bu mesaja bile dünya kadar çirkeflik işittim kıyameti koparsam onlar gibi olsam ne olurmuş inan bilemiyorum..tamamen bitti artık çok zor
ne değişir ki?
sinir krizi geçirseniz ne olur?
olan bana oldu daha 4 aylık evliyim
sinir krizi geçirdim 2 kez tansiyonum fırladı hastanelik oldum
uzak tutuyor şimdi eşim bakalım
aman olmazsa defolsun gitsin cehennemin dibine eşim ondan da bıktım

Valla giderse gitsin modundayim ben de ama eşim bırakmıyor kızım var bir şeytan uğruna da yuvamız dağıtmam şeytan benden uzak olsun artık yeter çok geçmiş olsun sanada

Valla giderse gitsin modundayim ben de ama eşim bırakmıyor kızım var bir şeytan uğruna da yuvamız dağıtmam şeytan benden uzak olsun artık yeter çok geçmiş olsun sanada
şunu da anlamıyorum oğlunu boşatınca eline geçecek?
oğullarını 2.kez evlendirince 2.geline de aynı muameleyi yapacaklar?
yuva yıkan bir kadın salt '' ana '' diye kutsal mıdır?
gerçek ana evladının mutluluğunu ister
3 günlük dünyada, zaten yaşlılar, bir ayakları çukurda..kendileri bu dünyadan göçüp gittiklerinde ne olacak acaba oğulları yapayalnız kalacak
hasta ruhlu kadınlar yeminle

ne şeytanı gör ne salavat getir
bizde peygamber sabrı yok
büyüğün olmadığı yerde küçük yoktur
herkes haddini bilecek
saygı hak edilerek kazanılır

Geçmişin intikamını bizi üzerek alacaklarını sanıyorlar maalesef

Helal olsun sana , boşver takma , kendi yaptığından kendi utansın. Ayrıca kendi kızı daha beterlerini görecek şimdiden yerini hazırlamış bunlar iyi günleri. Bu şaşmaz. İçin rahat tut ve izle

Helal olsun sana , boşver takma , kendi yaptığından kendi utansın. Ayrıca kendi kızı daha beterlerini görecek şimdiden yerini hazırlamış bunlar iyi günleri. Bu şaşmaz. İçin rahat tut ve izle
Eğer kızı orta yolu bulan bir tip olsa asla ah etmezdim ama annesi ile bir olup bunları yazdığı için 25 yaşında kocaman bir kadın olduğu için ah ediyorum benim sinandigimla o da sinansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…