Es ailesi secimi 5 yilima mal oldu

Olay şu sanki bir halta yararlarmis gibi sen niye bakamadin edemedin sürekli eleştiri halinde olmaları dilini tutsun bir ömür kendi halinde olsun kızımın babaannesi maalesef kızımın yanında abuk subuk konuşması evladımı etkiliyor neticede anne olunca anlayacaksiniz değilsiniz sanırım neyse cikti hayatımdan gitti

Cocuk hastalaninca kvdeye neden aciklama yapiyorsunuz ki?Yada gorumceye?
O stresin altinda isim yok bide millete aciklma yapcam

Eş ailesi melek bile olsa mesafeli olmak gerekiyor. Esimin ailesi kızları gibi bagirlarina beni basmaya hazir oldukları halde ilk gunden berj yabanci gibi davrandim. Kimse kimsenin gercekten "arasına girme" ye gerek yok. Eşlerin tutumu bu konuda elbette cok onemli ama en bastan keskin cizgiler cizilnce esler de ailesine karsi beklentisini yuksej tutamaz bence.

Çok geçmiş olsun, yaşanılanlar yazılanlar tabii ki birikimlerin ifadesi. Evli değilim ama sadece bireyler değil ailelerde evleniyor sözü çoğu kez gerçeği yansıtıyor. Umarım bu durum eşinizle aranızı açmaz, kendisi bir terazi gibi dengeyi bulur.

Çocuk konusunda destek olmayıp sadece eleştiren ve akıl veren eş ailesini 1.5 senedir telefonla bile aramiyorum. Ne oldu diye sormak için bile iletişime geçemediler. Çünkü umrumda değil. Eşim de karışmıyor.
Mesaj atmaya bile değmez bence. Birdenbire iletişimi kesmeli

Bunlardan bende de var ve dün bitti hersey

Sizin ve çocuğunuzun sağlığı huzuru herşeyden değerli bence,değmeyene ve haketmeyenlere ömürde,değerde vermenin gereği yok boşverin.Huzurlu ve mutlu yarınlarınız olsun inşallah

Benzer süreçlerden geçiyoruz. Şöyle bir karar aldım, hiçbir şekilde ama hiçbir şekilde kayınvalidem ve görümcemle görüşmeyeceğim. Bunu eşime de söyledim. Buna bayramlar da dahildir. Eş kişisi, '' hiç mi gelmeyeceksin ? '' diye sorduğunda gözyaşları içerisinde hıçkırıklara boğuldum, ufak çaplı bir sinir krizine girdim kan beynime sıçradı.

Maalesef bazı sorunlar ancak kavga ile çözülebiliyor. Kavga da bir mücadeledir. Yalnız bu kavganızı eş ailesi ile değil, eşinizle yapın. Sorunu yaratanlarla sorunu çözemezsiniz.

Valizimi 3 kez hazırladım, ben gidiyorum dedim eşime. Kendisi döndürdü terminalden otobüse binmeden.

Erkekler için kimin haklı olduğunun bir önemi yok. Onlar önemsemiyor. Onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamıyorlar.

Bana yapılanı ailem sana yapsa ne olurdu diye sordum. Asla görüşmezdim, yanıtını aldım.

Madem öyle işte böyle.

Sen annene git, ben kendi aileme giderim dedim. Babamla da konuştum, seni gitmeye zorlarsa ben arar konuşurum canımı sıkmasınlar dedi.

'' Zaten onlar da farkında, ne arıyorsun ne soruyorsun günlerdir'' dedi eşim.

Sen annemi kaç kez aradın? Hadi şimdi annemi arayacaksın aaa olmaz öyle şey dedim.

İpleri koparın. Onlara inat boşanmayın.

o kadar haklısınız ki
baştan nasıl giderse öyle gidiyor
fazla samimiyet tez ayrılık getiriyor
ben çok üzüntüler yaşadım daha 4.5 aylık evliyim
işi 2 kez boşanma noktasına getirince eşim korktu
ben görüşmek istemiyorum, dişlerimi sıkıyorum, ishal oluyorum görümcemi kayınvalidemi görünce
ağlamamak için gözyaşlarımı siliyorum lavaboya gidiyorum yüzümü yıkıyorum
dayanamıyorum psikolojim mahvoluyor
eşim artık anladı ama..

Aminnn

İnşallah iyi olun canim

ben olsam hiç böyle mesaj yazmaz direkt engellerdim havaya konuşsanız daha iyiydi nato mermer nato kafa birine ne yazsanız boş sıkmayın canınızı

Ben eşime istersen ayrılalım madem bu kadar sevmediniz beni ben kendi ayaklarım üzerinde dururum dedim ben de resti cektim ve aynı sizin gibi net bir şekilde benden samimi bir şekilde özür dilemedikçe asla kardeşin ve annenle asla bir araya gelemeyeceğiz dedim

Çok sabırlıymışsınız gerçekten ben yüzüne karşı onun gibi karşılık verirdim. Sinirleniyorum böyle yüzsüz insanlara. Benim kuzenime de kaynanası '' iti için eniğine katlanıyoruz '' demiş. Ben kaldım öyle söyleyince. Gerçekten kıyameti koparırdım o anda ne demek ya böyle sözler bu edepsizliğin sebebini anlamıyorum ben. Eşide orada anne düzgün konuş demiş sadece. Açıkçaso ayrılma sebebi tabi eşim arkamda durmuyor üstüne onlarla mecburen görüşmeye maruz bırakıyorsa. Siz çok güzel konuşmuşsunuz. Bundan sonra da iletişimi tamamen kesin bencede haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…