Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalide oğlundan yüz bulmaya çalışıyor. Eşinde istememesi yeterli değil net olacak. İstemiyorum anne diyecek. Alınırsa alınsın zaten size sormalı önce. kadın kadına hazırlık yaparız diyorda siz onaylayacak mısınız bakalım?Kv geçenlerde esimle konusurken diyo ki hic ısrar etmedin gelecektik biz ablanla. Esim de annesine söylüyo islerime yogunlasmam gerek ilgilenemem sizle. Kv diyo ki senle isimiz yok zaten biz evde kışlık yaparız izin gününde bizle ilgilenirsin. Kv alınır diye direkt gelme demiyo ama kv ısrarla yok yok sen bizi düşünme biz kadın kadına otururuz falan diyor.
Gelmeyin müsait değilim veya istemiyorum diyeceksin. Bu nasıl ev? Nasıl sizden izin almadan her ay gelirim diyebiliyor bu cesaret kimden?Geçen gelen esimin akrabasi isi nedeniyle hemen hemen her ay gelirim artik diyo. Gecen abisi gelmeyi düşünüyoruz diyor.
Sen dogrusun. Oh valla artık her ay gelirim diyecek kadar rahatlar.Kızlar bdv konularını okurken benzer sorunlari yaşayan cok kisi gördüm. Ben de biraz bahsetmek istedim.
Evleneli yaklasik 1 sene oldu. Öncesinde de eşimin görevi nedeniyle izinlerde gorusebiliyorduk. Bu sebeple ve birazda evlilige alışma sürecinden dolayi, nisanliyken esime söyledim 1 sene evliligime alismak istiyorum o sürecte misafir olmasin diye. Nedenlerle de açıkladım. Evlendik hic bilmedigimiz bi sehire taşındık ama isler planladigimiz gibi gitmedi iş dolayisiyla farkli sebeplerle bayram gezmeleri falan derken her ay memlekete gittik . Zaten eve tasindigimiz ilk günler esimin sehir disina cikmasi gerektigi icin evimi de tam yerlestirmedigimden kv geldi . Memlekete bu sürecte 1 ay gitmedik onda da yatılı misafir geldi. Kurban bayrami sonrasi tamam rahat edecegiz derken esimin akrabasi geldi 3 4 gün kadar yatılı kaldılar . Adet döneminde geldikleri icin hormon testi yaptirmam gerekirken erteledim. cocuk düşünüyoruz ara kanamalarim var uzun sürüyor ve doktora dahi gidemiyorum. Neyse Tekrar rahat edeceğiz derken esimin ailesi gelmek istiyodu kv falan ertelemisler biz de tamam dedik çünkü zaten sağlık problemlerim var rahat rahat baktiririz henüz cocuk denemesi yapamadik ara kanamalar sürekli sehir dışı olaylari derken. Kv geçenlerde esimle konusurken diyo ki hic ısrar etmedin gelecektik biz ablanla. Esim de annesine söylüyo islerime yogunlasmam gerek ilgilenemem sizle. Kv diyo ki senle isimiz yok zaten biz evde kışlık yaparız izin gününde bizle ilgilenirsin. Kv alınır diye direkt gelme demiyo ama kv ısrarla yok yok sen bizi düşünme biz kadın kadına otururuz falan diyor.
Geçen gelen esimin akrabasi isi nedeniyle hemen hemen her ay gelirim artik diyo. Gecen abisi gelmeyi düşünüyoruz diyor. Esim hepsinin önünü kesmeye çalışıyo ama o da arada kalıyor hanımlar ben napacagim? Esim benimle ayni düşünüyor artik çünkü sağlığım söz konusu agrılarım var cocuk düşünüyoruz ve bir ay bile yalniz kalamadigimizi acikladigimda hak verdi. Görümcem anlayışlidir ona usulünce söylemeyi düşünüyor. Sizce ben mi abartıyorum evlilik böyle bir sey mi tecrübeli hanımlar yorumlarinizi merak ediyorum. Yanlış düşündüğüm konularda değişime açık olduğumu düşünüyorum.
Sakın çocuk yapma bu süreçte, kv ye esin açıkça eşim yanlız kalmak istiyor sağlığı iyi değil demeli , siz de biraz net olun kararlı olun , misafir kabul edemem hastayım deyin, mesafeli olun , susup sineye çekmeye idare etmeye çalışmayın, eşiniz annesine açıkça söylesin, siz de ben kışlık yapmiycam sadece dinlenmek istiyorum bu süreçte misafir kabul edemeyeceğim diyeceksiniz , hayır demekten korkmayın yoksa başınıza çok işler açarlar, yeni evlisiniz siz baştan nasıl davranırsanız ona göre davranacak eş ailesi, kötü olmaktan korkmayın çünkü eninde sonunda sabrınız taşacak ve zaten kötü olmak zorunda kalacaksınız...Kızlar bdv konularını okurken benzer sorunlari yaşayan cok kisi gördüm. Ben de biraz bahsetmek istedim.
Evleneli yaklasik 1 sene oldu. Öncesinde de eşimin görevi nedeniyle izinlerde gorusebiliyorduk. Bu sebeple ve birazda evlilige alışma sürecinden dolayi, nisanliyken esime söyledim 1 sene evliligime alismak istiyorum o sürecte misafir olmasin diye. Nedenlerle de açıkladım. Evlendik hic bilmedigimiz bi sehire taşındık ama isler planladigimiz gibi gitmedi iş dolayisiyla farkli sebeplerle bayram gezmeleri falan derken her ay memlekete gittik . Zaten eve tasindigimiz ilk günler esimin sehir disina cikmasi gerektigi icin evimi de tam yerlestirmedigimden kv geldi . Memlekete bu sürecte 1 ay gitmedik onda da yatılı misafir geldi. Kurban bayrami sonrasi tamam rahat edecegiz derken esimin akrabasi geldi 3 4 gün kadar yatılı kaldılar . Adet döneminde geldikleri icin hormon testi yaptirmam gerekirken erteledim. cocuk düşünüyoruz ara kanamalarim var uzun sürüyor ve doktora dahi gidemiyorum. Neyse Tekrar rahat edeceğiz derken esimin ailesi gelmek istiyodu kv falan ertelemisler biz de tamam dedik çünkü zaten sağlık problemlerim var rahat rahat baktiririz henüz cocuk denemesi yapamadik ara kanamalar sürekli sehir dışı olaylari derken. Kv geçenlerde esimle konusurken diyo ki hic ısrar etmedin gelecektik biz ablanla. Esim de annesine söylüyo islerime yogunlasmam gerek ilgilenemem sizle. Kv diyo ki senle isimiz yok zaten biz evde kışlık yaparız izin gününde bizle ilgilenirsin. Kv alınır diye direkt gelme demiyo ama kv ısrarla yok yok sen bizi düşünme biz kadın kadına otururuz falan diyor.
Geçen gelen esimin akrabasi isi nedeniyle hemen hemen her ay gelirim artik diyo. Gecen abisi gelmeyi düşünüyoruz diyor. Esim hepsinin önünü kesmeye çalışıyo ama o da arada kalıyor hanımlar ben napacagim? Esim benimle ayni düşünüyor artik çünkü sağlığım söz konusu agrılarım var cocuk düşünüyoruz ve bir ay bile yalniz kalamadigimizi acikladigimda hak verdi. Görümcem anlayışlidir ona usulünce söylemeyi düşünüyor. Sizce ben mi abartıyorum evlilik böyle bir sey mi tecrübeli hanımlar yorumlarinizi merak ediyorum. Yanlış düşündüğüm konularda değişime açık olduğumu düşünüyorum.
Bu arada benim Kayinvalidem de kışlık bahanesi ile ha bire beni darlıyordu en son kavga çıkardım kışlık istemiyorum, yaparsam bile 2 kişiye göre az bişey kendim yaparım dedim , sesinizi çıkarın biraz sizi pasif görüp bilerek üstünüze geliyor kayınvalide, sizi etkisiz eleman olarak görüp oğlunu ikna etmeye çalışıyor, sizden çekinsin biraz dişli olun ...Kızlar bdv konularını okurken benzer sorunlari yaşayan cok kisi gördüm. Ben de biraz bahsetmek istedim.
Eşiniz sizinle aynı fikirdeyse ailesine net bir dille "Anne hayır gelmeyin istemiyorum" demesi gerekiyor. Net konuşmadığı için "arada kalmalar" gibi saçma durumlar yaşıyorsunuz.
KV'nin "alınmasını" göze alacaksınız, orası sizin eviniz.
Çözümünüz bu kadar basit. Karmaşıklaştırmayın.
Eviniz yol geçen hanına dönmüş, baştan net konuşmazsanız hayatınız böyle geçer.
Aynısını esim söyledi. Doktor yumurta takibi yapacakti o dönem doktorun tavrindan dolayi gitmedim. Annem bunlari bilmez ablam ona açıklar diyo.Ah bu anlayışsız aileler beni benden alıyor. Benzer dert bende de var. Kışlık hazırlarız ne ya gerçekten bu algilara uyuz oluyorum artık. Ben kavanozlarin arasında kaybolmak değil eşimle vakit geçirmek istiyorum mesela. Ama kv sürekli bir iş icat ediyor. Gelse sizinki de dur şunu da yapalım. Bugün domatesler bitsin yarın fasulye kavuralim derken huzur vermeyecek. Eski zihniyet öyle görmüş öyle gidiyor. onlar için eşle başbaşa olmak,özel durumlar vs olamaz. Varsa yoksa evdeki kadın isleri,gıybet vs. Allah yardımcınız olsun.
Bana henüz soran olmadı. Sorsalar ben zaten net sekilde söylerim eşim de bilir bu huyumu o yüzden kendi halletmeye calisiyor ailesinin netligim karşısında alınacagini düşündüğündenAçık açık gelme diyeceksin başka çaresi yok. Ev yol geçen hanı olmuş resme. Tartışma haklıyken haksız duruma düşersin. Net ol.
Kayınvalide oğlundan yüz bulmaya çalışıyor. Eşinde istememesi yeterli değil net olacak. İstemiyorum anne diyecek. Alınırsa alınsın zaten size sormalı önce. kadın kadına hazırlık yaparız diyorda siz onaylayacak mısınız bakalım?
Yaşınız gençse hemen çocuk düşünmeyin. Evliliğiniz otursun öyle çocuk düşünün. Çalışmıyorsanız işe başlayın ve kv gelmek isterse çok yoğun çalışıyoruz inanın kendimize bile vakit ayıramıyoruz. Hafta sonu da ev işleri oluyor dışarıda arada plan yapıyoruz dersiniz. Vakit bulursak biz size geliriz dersinizKızlar bdv konularını okurken benzer sorunlari yaşayan cok kisi gördüm. Ben de biraz bahsetmek istedim.
Eşimin baştan yaptığı sınır cizememesinden. Sonra pisman oldu simdi toplamaya çalışıyor.Gelmeyin müsait değilim veya istemiyorum diyeceksin. Bu nasıl ev? Nasıl sizden izin almadan her ay gelirim diyebiliyor bu cesaret kimden?
Annem rahatsizligindan dolayi evimi yerlestirmeme dahi gelememisti. 6 ay sonra geldiler o da esimin isteğiyle oldu. Akrabalarim tavrimi bildigi icin gelmek istiyoruz bile demediler nisanliyken söyledim.Hadi anneyi geçtim bende gelme demekye zorlanırdim ama her ay gelmek isteyen akrabayı kabul etmeyin. Size mi güvenimiş. Sizin aileniz gelmiyor mu?
Cok haklısınız. Cocuk konusunda evet 1 sene düşünmüyorduk ancak tiroit ve diger hormon sorunlarimdan dolayi denemeye baslayalim dedik. Zaten hemen olacağını düşünmüyoruz tabi nasip ama esimin öncesinde bi sorundan dolayi ameliyat oldugunu biliyorum. 1 sene dolmadan muayene etmiyorlar. En azindan biraz deneyelim doktora gittigimizde denedik olmadı bilinciyle gideriz dedik.Sakın çocuk yapma bu süreçte, kv ye esin açıkça eşim yanlız kalmak istiyor sağlığı iyi değil demeli , siz de biraz net olun kararlı olun , misafir kabul edemem hastayım deyin, mesafeli olun , susup sineye çekmeye idare etmeye çalışmayın, eşiniz annesine açıkça söylesin, siz de ben kışlık yapmiycam sadece dinlenmek istiyorum bu süreçte misafir kabul edemeyeceğim diyeceksiniz , hayır demekten korkmayın yoksa başınıza çok işler açarlar, yeni evlisiniz siz baştan nasıl davranırsanız ona göre davranacak eş ailesi, kötü olmaktan korkmayın çünkü eninde sonunda sabrınız taşacak ve zaten kötü olmak zorunda kalacaksınız...
Net söyleyecek alınan alınsın, küsen küssün.Eşimin baştan yaptığı sınır cizememesinden. Sonra pisman oldu simdi toplamaya çalışıyor.
Deli misiniz ne çocuğuKV evinizden hiç çıkmaz artık. Gönlünüzce belki on kere sevişememişken çocuk yapmak şu an düşünmeniz gereken son şey.
Çocuk konusunda hakli olabilirsiniz farkli bi bakis acısı yaşım 28 olacak hormon bozukluklarindan dolayi ne zaman olacagi belli değil ama öncelik sağlığım agrılarım ve kanamam. Hormon sorunlarim ve eşimin önceden oldugu ameliyattan dolayi deneyelim dedik en azindan sorun varsa doktora gidip denedik olmadı deyip önlemini tedavisini olalım diye düşündük. Zaten denemeye fırsatta olmadi.Bir sene evliliğe alışmak adına misafir istemiyorsunuz ama çocuk istiyorsunuz öyle mi? O da ilginçmiş. Ne kadar meraklı insanlar yatılı misafirliğe. Açık açık konuşacaksınız yoksa önünü alamazsını, çocuk için de henüz çok erken
İs arayısındayim uzun süredir ama henüz dönüş alamadim. Bilmedigim bi sehir oldugu icin sadece ilanlardan ve es dosttan tavsiye alabiliyorum deniyorum insaAllah bulabilirimYaşınız gençse hemen çocuk düşünmeyin. Evliliğiniz otursun öyle çocuk düşünün. Çalışmıyorsanız işe başlayın ve kv gelmek isterse çok yoğun çalışıyoruz inanın kendimize bile vakit ayıramıyoruz. Hafta sonu da ev işleri oluyor dışarıda arada plan yapıyoruz dersiniz. Vakit bulursak biz size geliriz dersiniz