Eş , ailesi ve yalniz kalamamak

Haklısınız. Ben demeyi biliyorum en basindan akrabalarima bunu soyledim. eşime de bunu anlatıyorum zaten eskisi gibi degil bu konuda ancak ailesinde evliligin oturmasi kavrami yok. Yalniz kalsinlar olayi yok. Zaten evlendik evleneli hemen hemen her ay görüstük bayramlar mecburi durumlar derken. Esimle cok tartistim net olarak istemedigimi söyledim. Neden istemedigimi söyledim. Hak verdi. Ben halledecegim dedi. Ama bunun sonu gelmiyo. Ben de acaba normali bu mu ben mi abartiyorum demeye başladım buraya yazdim. Hatta kurban bayramında memleketteyken bu yüzden tartistik. Yoruldugumu sıkıldığımı belirttim. Ama ailesinde bu cok normal ve esimde bunu normal zannediyordu. Biraz biraz beni anlamaya basladi.
Ya valla ben cinnet gecirmeyene kadar ne eşim ne ailesi anlamadı, ailesi de öğrendi bu konulara sıcak bakmadığımı, şimdi canım isterse giderim veya gitmem , canım isterse ararım veya aramam , o kadar rahatladım ki üstümden yük kalktı, evliliğimin 2 yılı kabus gibiydi , bir de kocam da bana düşkün sözümden çıkmayan bir adam olduğu halde ailesi ile bu kadar uğraşmak zorunda kaldım, sana tek önerim susma ve kimsenin yeni gelin adı altındaki zırvalıklarina tahammül etme...

Ben erken diyenlere kızmadim kötü üslupla kırıcı sekilde söyleyenlere tepki gösterdim yoksa hak verdim tekrar tekrar yazdim ama okumadıklari icin oraya not düştüm 😊 ilk aylarda gelecekler vardi onu esim engelledi ama bunun sonu yok arkadaslar haklı 😁 ben devreye girecegim insaAllah yeni gelin bizi istemiyo diye kk gelip konu acmazlar 😁
Aman bosverin içinize atıp size dert olacağına söyleyin onlara dert olsun. Hayat mottom bu sahsen

Cevabınızda kendi ailenizin ve akrabalarınizin gelmediğini gördüm sizi ve tavrinizi biliyorlar sevdiğiniz kaninizfsn canınızdan olan insanlara çok güzel mesafe koyabilirken eş ailesinden akrabalar bile oh aylık geliriz kalırız otel gibi demeye başlamış. Üstelik hastanenizi erteliyorsunuz annesi istememenize rağmen kendi kafasına göre plan yapıyor. Gerçekten sizden , sagliginizdan , anne babanız veya akrabalarınizdan nasıl daha değerli oluyor bu eş aileleri bende bunu anlamıyorum . Suçlu arıyorsanız o kişi eş değil sizsiniz.

Back
X