Eş ailesi

Ahles

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
798
629
303
İyi geceler hanımlar,

Günlerdir düşündüğüm bir konu var

Evliyim bi bebeğim var, ama eşimin ailesiyle aşırı sorunlarımız var. Ben açıkcası daha fazla psikolojim bozulmaması için onlarla görüşmek istemiyorum. Eşimle mutluluğumuzu kıskanırla tebessüm etsem bize tavır yaptı diye eşime şikayet ederler, aklıma gelmedik şeyler için eşime beni kötülerler, ama yüzüme biz sana çok iyilik yaptık herkese övüyoruz derler ki övmeleri kendi egolarından! Yani artık beni çok yordular annem babamda çok yıprandı olaylardan, onlarda aman sorun olmasıncılardır.
Eşim ailesine düşkün günde bi kaç kez görüşürler, ama ben artık konuşmuyorum ve konuşmayı da düşünmüyorum sizce evliliğimi nasıl etkiler onlarla bağımı koparmam, yapabilir miyim ya da nasıl bağ koparmadan uzaklaşabilirim ?

Çevremde gördüğüm kadariyla eşin ailesi ile sorun olanlar mutlaka evlilikte sorun yaşıyorlar inşallah sen öyle olamazsın dediğine gore katlanır insan değiller.

Komple koparma bağını, bu eşin ile arandaki ilişkiyi zedeleyebilir. Zira eşin düşkünmüş. Olabildiğince görüşmeyi azaltabilirsin, aynı benim görümcem de öyle. Olabildiğince görmemeye çalışıyorum.

Sen bağını koparsanda koparmasanda onlar asla değişmez ve sen saf dışı kalırsan onlar eşini istediği gibi etkilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…