• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi

Sizin kaç günde bir arıyorsunuz

• Her gün

OY: 12 21,8%
  • Haftada bir

OY: 42 76,4%
  • İki günde bir

OY: 4 7,3%

• Ankete Katılan
    55
Hayır hayır siz sakın karışmayın. Onların arasındaki durum eşiniz de her gün aramak zorunda değil. Siz onlar darlıyor söyleniyor diye istediklerni yaparsanız küçük bir çocuk gibi böyle mızmızlanıcaklar.
Eşimizin ailesi bizim öz ailemiz değil bunu öncelikle ayırın.25 yıl arayın 1 gün aramayın sizden kötü gelin olmaz.
Şöyle yapmalısınız. Aradınız konuştunuz kapattınız okey. Sonraki aramada söylendi mi şunu diceksiniz . “ baba bana bu şekilde laf söylemenden hoşlanmıyor ve kırılıyorum bu şekilde laf sokmaya devam ettiğinizde üzgünüm ama sizi aramayacağım” . Bu cümleden sonra bozulacaktır ama birdaha yapmayacaktır. Kaygılanmayın. Annesi çiçekmi beklemiş kendi sorunu siz çiçek alıcam dememişsiniz ki.

Aksine tanışmıyorduk ve konusmusluğumuz bile yoktu çiçek ne alaka demiştim o sırada. Baktım annesi de bu şekilde darlayacak ona çok net sınır çizdim ama babasından hiç beklemezken bu sefer o başladı ve biz daha bir aylık evliyiz. Aa balayında da lafı yedik hiç aramadınız diye. Gezdik dedim bende ne diyim. İnanın ileride ne yaparlar endişelendim bugün çünkü eşime yansıttım. Çok güzel bi hafta sonu geçirmiştik akşamı çok kötü oldu enerjimiz düştü ikimizinde

Aksine tanışmıyorduk ve konusmusluğumuz bile yoktu çiçek ne alaka demiştim o sırada. Baktım annesi de bu şekilde darlayacak ona çok net sınır çizdim ama babasından hiç beklemezken bu sefer o başladı ve biz daha bir aylık evliyiz. Aa balayında da lafı yedik hiç aramadınız diye. Gezdik dedim bende ne diyim. İnanın ileride ne yaparlar endişelendim bugün çünkü eşime yansıttım. Çok güzel bi hafta sonu geçirmiştik akşamı çok kötü oldu enerjimiz düştü ikimizinde
Aaa sakın bunlar için eşinize söylenirseniz evliliğinizi yıpratırsınız. Bu olaylar sınır çizmek için size verilmiş armağan gibi düşünün. Yaşayacaksınız ki sizi tanıyacaklar. Balayında aramadınız dediğğnde aa üstüme iyilik sağlık baba balayında rahat bırakılır çiftler diyip gülüceksiniz ki utansınlar. İstediklerini yapsınlar siz cevap verdikçe bırakırlar. Eşinize yansıtırsanız abartıyorsun dicektir.

Sizi de tutuyorum kusura bakmayın. Eşime yansıttıgımda bu akşam mesela aksine haklısın diyor bekarken her gün arardım ama buna da alışacaklar diyor sağolsun. Yakın zamanda tatile gideceğiz bakalım o zaman ne olacak 🙈
Aaa sakın bunlar için eşinize söylenirseniz evliliğinizi yıpratırsınız. Bu olaylar sınır çizmek için size verilmiş armağan gibi düşünün. Yaşayacaksınız ki sizi tanıyacaklar. Balayında aramadınız dediğğnde aa üstüme iyilik sağlık baba balayında rahat bırakılır çiftler diyip gülüceksiniz ki utansınlar. İstediklerini yapsınlar siz cevap verdikçe bırakırlar. Eşinize yansıtırsanız abartıyorsun dicektir.
e

Taze nişanlı

İnsanın derdi sıkıntısı olmayınca cidden bdv aklına bile gelmiyor. Kısa bir aradan sonra bir konuda düşüncenizi almak için açıyorum bu sefer konuyu. Sizin eşleriniz ailelerini kaç günde bir arıyor. Yukarıdaki konumda bahsetmiştim. Nişanlılık döneminde sözde aramadığım için kp den laf işitmiştim. Nişanlıma söylediğimde bana hak verdi. Şimdi evliyiz bu sefer hem eşime hem bana laf dokunduruyor hiç aramıyorsunuz diye. Merak ettiğim sizin eşleriniz her gün mü konuşuyor? Ben o kadar konusmasamda eşim gün aşırı yada iki günde bir arıyor.
Evliliğimde çok şükür hiç bir pürüz yok. Bu da sıkıntı olsun istemiyorum açıkçası ama o da ben de çözümü nasıl bulacağız bilmiyoruz.

En son bana “ Ali baba deme baba de” dedi gülerek “ ne farkı var aynı şey “ dedim uzatmadan kapattım.
Sonrasında da haftada bir arıyordum şimdi ayda bir ararım haberin olsun dedim tamam nasıl istersen dedi eşim ama ayda bir arasam off aşırı sorun çıkarırlar.
Eşimde konuşmuş bu arada babasıyla ne var canım sevdiğimizden diyoruz demiş.
Bende kv tarafından hergun aramadigim için azar isitmistim.Her ailede yalaka gelin birde ezilen gelin vardır.Yalaka hergun aradığı için bak bak hergun arıyor derler.

Taze nişanlı

İnsanın derdi sıkıntısı olmayınca cidden bdv aklına bile gelmiyor. Kısa bir aradan sonra bir konuda düşüncenizi almak için açıyorum bu sefer konuyu. Sizin eşleriniz ailelerini kaç günde bir arıyor. Yukarıdaki konumda bahsetmiştim. Nişanlılık döneminde sözde aramadığım için kp den laf işitmiştim. Nişanlıma söylediğimde bana hak verdi. Şimdi evliyiz bu sefer hem eşime hem bana laf dokunduruyor hiç aramıyorsunuz diye. Merak ettiğim sizin eşleriniz her gün mü konuşuyor? Ben o kadar konusmasamda eşim gün aşırı yada iki günde bir arıyor.
Evliliğimde çok şükür hiç bir pürüz yok. Bu da sıkıntı olsun istemiyorum açıkçası ama o da ben de çözümü nasıl bulacağız bilmiyoruz.

En son bana “ Ali baba deme baba de” dedi gülerek “ ne farkı var aynı şey “ dedim uzatmadan kapattım.
Sonrasında da haftada bir arıyordum şimdi ayda bir ararım haberin olsun dedim tamam nasıl istersen dedi eşim ama ayda bir arasam off aşırı sorun çıkarırlar.
bak canim onemli olan karsi tarafi senden cekinecek kivama getirmen.

laf soyleyemeyecegin yerlerde gormezlikten geleceksin. yeri geldiginde de topu doksana cakacaksin. az konus, gulerek mesafe koy, malzeme verme, zamanla oturur.

Taze nişanlı

Baba dedikten sonra isim koyup baba demek bencede saçma
Ankete hiç birzaman şıkkı koymamışın küstüm :53:

İlk evliyken haftada bir arardım. Bence ilişkiler iyiyse arada hal hatır sormak hoş birsey. Haftada bir de evine derdim en az. Bunun dışında baska seferler de gider kalırdık hatta. Su an 10 yılı bitirdik hiç aramıyorum. Özel durumlar dışında nasılsın anne diye aramam. Hafta içi gecmiş olsuna aradım yine sinir küpü oldum. Enerjimiz uymuyor zorlamaya gerek var mı?

Benim eşim anca işi olduğunda arar. Ben hiç aramam işim olsa bile eşime arattırırım. Kv nerdeyse her gün beni de eşimi de arar. Eşim normal konuşur ama ben asla uzatmam. İyiyim sağol der geçiştiririm. Kısa konuştuktan sonra ne kadar aradığına takılmam. Allah affetsin eş ailesi bal olsa sevilmiyor yaa. Kadının bana bi kötülüğü yok ama sevmiyorum işte telefondaki sesine bile zor katlanıyorum her şeyine he deyip geçiyorum. O yüzden siz de trip yiyeceğinize kısa kısa konuşabilirsiniz en azından üzerinize sıçrayacak sebepleri olmaz aradınız mı aradınız işte

bak canim onemli olan karsi tarafi senden cekinecek kivama getirmen.

laf soyleyemeyecegin yerlerde gormezlikten geleceksin. yeri geldiginde de topu doksana cakacaksin. az konus, gulerek mesafe koy, malzeme verme, zamanla oturur.
Ben de cogunu görnezden gelirim🤣ama bazen kendimi tutamam.
Ben bi hastalık geciriyorum. Eşine ailen annen dıymayacak dedim. Çünkü kv tarz olarak vağ vağ diyip elliriyle dizini döver. Gereksiz seviyorum coğ üzülirim vs gösterileri yapar. İnanın hiç tarzım değil. Neyse işte kv bu işi deşeliyor aylardır. Ben ve eşim paylasmadıkca sürekli sondaj yapıyor. Ben de duymuyorum. Bu benim özelim sana anlatmıyorum işte nedir bu çaba?

Gecen hafta bir ameliyat meseleleri oldu. Nazikçe arayıp Allah şifa versin dedim. Allah sene sifağ versin gızım dedi😳
BANA NEDEN DEVAMLIşifa diliyorsun anne dedim. Ay bir toparlandı bir ne dediğini bilemedi. Şimdi sorsan dua ettim der. Ya arkadas senle paylasmıyorum. Görmüyor musun. Biz bunu yokmus gibi yasıyoruz. Belki üzülüyorum belki asabım bozuluyor. Bu kadar mı saygısızsın ya.
Neyse bu konuyu daha ima edeceğini sanmıyorum🤣

Taze nişanlı

Boyle boyle alisirlar. Es sorun cikarmiyosa ortada sorun yok demektir. Esim annesini kac gunde bi arar bilmiyorum kontrol etmiyorum. Ben canim isterse ararim o benim anne babami ariyo mu aramiyo mu ilgilenmem o da benimkiyle ilgilenmez. Herkes keni ailesini dusunsun mumkunse. Ayrica su dunyada verdigim en dogru karar da kv kp ye anne baba dememek. Nasi bi mobbinge maruz kaldigimi ama asla geri adim atmadigimi anlayabiliyo musunuz🤪

Eşim ailesi ile neredeyse hergün konuşur. Arada bir gün aramadığı olursa ertesi gün onlar arıyorlar ama bu durumlar istisna normalde hergün arıyoruz, ya da arar eşim. Biz eşimle birlikte arıyoruz, ya da eşim arar, ben ayrı aramıyorum. Arayınca ben de bir iki çift laf ediyorum, nasılsınız iyi misiniz? iyiyim teşekkürler.. Uzatmayız yani. Bazen gün içinde yaptıklarımızı anlatıyoruz . KV yaptığı yemeği anlatır, pazara gittiyse ona anlatır vs. Yani yaşlılar aranmak ister. Bence sorun yok.

Anketteki hiçbir seçenek bana uymadığı için yazayım dedim..
Eşim ailesini kendisi arar her gün konuşur. Yanındaysam ben de alır bir hal hatır sorarım. Onun dışında şahsi olarak eşimin ailesini aramıyorum. Özel günlerde ailece görüntülü arar, kutlamamızı yapar kapatırız.

Dünya iyisi insanlar. Ben asosyal biriyim, baştan beri öyle arama/sorma ilişkisi kurmadım. Bize kırk yılda bir gelirler, 4/4lük ağırlarım, daha fazlasını talep etmezler.

Anketteki hiçbir seçenek bana uymadığı için yazayım dedim..
Eşim ailesini kendisi arar her gün konuşur. Yanındaysam ben de alır bir hal hatır sorarım. Onun dışında şahsi olarak eşimin ailesini aramıyorum. Özel günlerde ailece görüntülü arar, kutlamamızı yapar kapatırız.

Dünya iyisi insanlar. Ben asosyal biriyim, baştan beri öyle arama/sorma ilişkisi kurmadım. Bize kırk yılda bir gelirler, 4/4lük ağırlarım, daha fazlasını talep etmezler.

Aradığım ilişki türü

Eşim ailesi ile neredeyse hergün konuşur. Arada bir gün aramadığı olursa ertesi gün onlar arıyorlar ama bu durumlar istisna normalde hergün arıyoruz, ya da arar eşim. Biz eşimle birlikte arıyoruz, ya da eşim arar, ben ayrı aramıyorum. Arayınca ben de bir iki çift laf ediyorum, nasılsınız iyi misiniz? iyiyim teşekkürler.. Uzatmayız yani. Bazen gün içinde yaptıklarımızı anlatıyoruz . KV yaptığı yemeği anlatır, pazara gittiyse ona anlatır vs. Yani yaşlılar aranmak ister. Bence sorun yok.

İşte ben bir iki çift laf ediyorum kısmında laf yiyorum sorun orda. Normal konuşup kapatsak amenna

Back
X