• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi

Sizin kaç günde bir arıyorsunuz

• Her gün

OY: 12 21,8%
  • Haftada bir

OY: 42 76,4%
  • İki günde bir

OY: 4 7,3%

• Ankete Katılan
    55
Ben de cogunu görnezden gelirim🤣ama bazen kendimi tutamam.
Ben bi hastalık geciriyorum. Eşine ailen annen dıymayacak dedim. Çünkü kv tarz olarak vağ vağ diyip elliriyle dizini döver. Gereksiz seviyorum coğ üzülirim vs gösterileri yapar. İnanın hiç tarzım değil. Neyse işte kv bu işi deşeliyor aylardır. Ben ve eşim paylasmadıkca sürekli sondaj yapıyor. Ben de duymuyorum. Bu benim özelim sana anlatmıyorum işte nedir bu çaba?

Gecen hafta bir ameliyat meseleleri oldu. Nazikçe arayıp Allah şifa versin dedim. Allah sene sifağ versin gızım dedi😳
BANA NEDEN DEVAMLIşifa diliyorsun anne dedim. Ay bir toparlandı bir ne dediğini bilemedi. Şimdi sorsan dua ettim der. Ya arkadas senle paylasmıyorum. Görmüyor musun. Biz bunu yokmus gibi yasıyoruz. Belki üzülüyorum belki asabım bozuluyor. Bu kadar mı saygısızsın ya.
Neyse bu konuyu daha ima edeceğini sanmıyorum🤣

😆😆 Allah sana şifa versin nedir 😄 tavrınız on numaraymış ama sevdim

Boyle boyle alisirlar. Es sorun cikarmiyosa ortada sorun yok demektir. Esim annesini kac gunde bi arar bilmiyorum kontrol etmiyorum. Ben canim isterse ararim o benim anne babami ariyo mu aramiyo mu ilgilenmem o da benimkiyle ilgilenmez. Herkes keni ailesini dusunsun mumkunse. Ayrica su dunyada verdigim en dogru karar da kv kp ye anne baba dememek. Nasi bi mobbinge maruz kaldigimi ama asla geri adim atmadigimi anlayabiliyo musunuz🤪

Oooo tahmin ediyorum yaptıkları baskıyı ama ben nişanlıyken başladılar baskıya. Siz nasıl karşı koydunuz vallahi merak ettim. Bende demek istemezdim açıkçası ama isimle anne baba deyince daha iyi oluyor şimdilik. Benden talepleri de isim kullanmadan baba demem.

Aramıyorum eşimin babasını seçeneklerde niye yok anlamadım. Arasam ne konuşacağım yani. Kayınvalidemle de lazım oldukça görüşürdüm. Şimdi yüzyüze de gelmiyoruz çok rahatım.
Nişanlıyken, yeni evliyken her türlü şeyi beklerler. Önemli olan siz nasıl tepki vereceksiniz, sınır çizeceksin. Eşimin babası biz yeni evliyken sürekli kavga çıkarırmış evde, gelin beni hergün arayacak soracak diye. Aramadım da sormadım da mecbur değilim hiç tanımadığım adamla ne konuşacağım. Arkamdan atıp tuttuğu için telefon numarasını bile silmiştim o zaman. 7 yıldır da yok numarası birşey olduğunda kayınvalidemi ararım.

😆😆 Allah sana şifa versin nedir 😄 tavrınız on numaraymış ama sevdim
Bana kimse sunu şunu dedin diyemez.

Bir ropörtajında Hazal Kaya "dava edilmeyecek sekilde hakaret edebiliyorum🤣" demişti. Benim de böyle bir yönüm var. Hakaret etmeden dövebiliyorum🤣 mecbur bırakmasınlar naapıyım.

Ben annemi ablamı teyzemi eşim olmadığı zaman sürekli ararım gün içinde. Konuşuruz geyik yaparız. Hepimiz ayrı şehirlerdeyiz. Bir iki defa annem ile konuşurken eşim baktım rahatsız oluyor. Artık onun yanında konuşmuyorum. Gidip odamda konuşuyorum. Oda eminim çatlıyordur 😂 neyse

Eşimde kendi ailesini arar. Her gün bir kere arar eminim. Oda benim yanımda konuşmaz. İş yerinde konuşur. Akşam olunca ben sorarım bazen. “ Annen nasıl iyiler mi ? Görüştün mü bugün ?”derim. Oda konuşmuş ise söyler. Bende iki üç günde bir kayınvalidemi ararım. Arada kayınpederimi ararım.

Onlar bizi gece aramazlar (erken uyuruz diye. ). Sabah da erkenden aramazlar(rahatsız etmemek için özellikle kayınvalidem). O yüzden gün içinde kim kimi kaç defa hiç bilmiyoruz valla.

Eğer ki yaşlı insanlar ise kv ve kp çok takmayın. Arayın merhaba merhaba diyin hal hatır sorup kapatın. Size bir kötülükleri olmadığı sürece ne olabilir ki ?

2 gün ugramasın ne o hic sesin cikmadı diyerek ararlar gece 12de de ararlar ama acmayız sebep de salak salak seyler dana çözüldü gel şu suraya gidecek gel bırak gibi sacma sebepleri bildigimizden.Allahtan kimse bana bulaşmıyor deli damgasi yedigimden beri 🤣 Hadi kv aradın anladik da k.p neden arayacaksın ne konuşacaksın ki cok sacma değil mi ?

Oooo tahmin ediyorum yaptıkları baskıyı ama ben nişanlıyken başladılar baskıya. Siz nasıl karşı koydunuz vallahi merak ettim. Bende demek istemezdim açıkçası ama isimle anne baba deyince daha iyi oluyor şimdilik. Benden talepleri de isim kullanmadan baba demem.
Ne kadar verirseniz o kadar isterler. Ben yapamayacagim seyleri asla he deyip gecistirmem. Anne de dediler diyemiyorum dedim baba de uzuluyo kayinpeder dediler istemiyorum ne onemi var kendi evlatlariniz diyo dedim. Benim esim de demedi ama bizde kimse zorlamadi. Ben cevap verdigim icin kucuk kucuk ugraslardi. Eltim evlenince anne diyemiyosan annecigim de dedi mesela. Ve ciddiydi de yani😁 ama ben acikca benimle dalga geciyosun heralde dedim. Diger gelinlerin soylesin beni sal dedim. Eltim evlenene kadar ugrasti kucuk kucuk ama ben pabuc birakmadim. Her konuda oyleyim.sinir cizmek lazim. Acik ve sert olmakk lazim

Bilmem o seçenek olabilme ihtimali gelmedi aklıma 🙈 peki eşiniz konuşurken sizi soruyorlar mı yada sizi istiyorlar mı telefona. Ay imrendim vallahi
Aramıyorum eşimin babasını seçeneklerde niye yok anlamadım. Arasam ne konuşacağım yani. Kayınvalidemle de lazım oldukça görüşürdüm. Şimdi yüzyüze de gelmiyoruz çok rahatım.
Nişanlıyken, yeni evliyken her türlü şeyi beklerler. Önemli olan siz nasıl tepki vereceksiniz, sınır çizeceksin. Eşimin babası biz yeni evliyken sürekli kavga çıkarırmış evde, gelin beni hergün arayacak soracak diye. Aramadım da sormadım da mecbur değilim hiç tanımadığım adamla ne konuşacağım. Arkamdan atıp tuttuğu için telefon numarasını bile silmiştim o zaman. 7 yıldır da yok numarası birşey olduğunda kayınvalidemi ararım.

Ne kadar verirseniz o kadar isterler. Ben yapamayacagim seyleri asla he deyip gecistirmem. Anne de dediler diyemiyorum dedim baba de uzuluyo kayinpeder dediler istemiyorum ne onemi var kendi evlatlariniz diyo dedim. Benim esim de demedi ama bizde kimse zorlamadi. Ben cevap verdigim icin kucuk kucuk ugraslardi. Eltim evlenince anne diyemiyosan annecigim de dedi mesela. Ve ciddiydi de yani😁 ama ben acikca benimle dalga geciyosun heralde dedim. Diger gelinlerin soylesin beni sal dedim. Eltim evlenene kadar ugrasti kucuk kucuk ama ben pabuc birakmadim. Her konuda oyleyim.sinir cizmek lazim. Acik ve sert olmakk lazim

Ali baba demem zorlamıyor anlam yüklemiyorum o kelimeye ama dümdüz baba demem asla. Hele anne hiç demem. Ben de taviz vermemeye karar verdim ne derlerse desinler

Bilmem o seçenek olabilme ihtimali gelmedi aklıma 🙈 peki eşiniz konuşurken sizi soruyorlar mı yada sizi istiyorlar mı telefona. Ay imrendim vallahi
Eşimin ailesiyle iletişimine karışmıyorum. Soruyorlar mı bilmiyorum eşim söylemez pek. Telefona istemezler o da yanlış bir tutum olurdu olsaydı. İmrenmeyin ben çok sıkıntı yaşadım sınırlarını hiç bilmiyorlardı herşey için tek tek savaşmam gerekti. Size yazdıklarım bir anda olmadı. Eşinizin ailesiyle samimi olmak ya da zorla birşey yapmak zorunda değilsiniz ayıp olsun diye yaparsanız daha çoğunu beklerler. Evliliğin ilk zamanları güç savaşları çok oluyor maalesef. Siz sınırlarınızı çizin, eşinize de açıklayın net olun. Bilmem kaç yaşına gelip milletin tribini tavrını çekmek için evlenmiyoruz.

Ali baba deme baba de
Keşke kırk haramiler mi desem napsam diye siz de gülseydiniz. Bir daha lafını edemezdi.

Eşim anne babasıyla görüşmüyor. Dolayısıyla ben de görüşmüyorum. Aileden başka bireylerle görüşüyorum ama bir lüzum olmadıkça aramam. Kendi anacığımı ararım ben. Eşim de annemi aramaz,herkes kendi ailesini kendi arasın bence. Sorun kalmaz.

Aramız iyi olduğu zamanlarda da anasına anne demedim ,babasına da baba demedim. Demem de. Herkesin bir anası bir babası var. X bey y hanım der geçerdim.

Keşke kırk haramiler mi desem napsam diye siz de gülseydiniz. Bir daha lafını edemezdi.

Eşim anne babasıyla görüşmüyor. Dolayısıyla ben de görüşmüyorum. Aileden başka bireylerle görüşüyorum ama bir lüzum olmadıkça aramam. Kendi anacığımı ararım ben. Eşim de annemi aramaz,herkes kendi ailesini kendi arasın bence. Sorun kalmaz.

Aramız iyi olduğu zamanlarda da anasına anne demedim ,babasına da baba demedim. Demem de. Herkesin bir anası bir babası var. X bey y hanım der geçerdim.

Ovvv x bey desem beni tefe koyarlar düşünemiyorum 😆😆
X baba x anne yeterli. Ya bide benim anam babam bi güne kadar neden aramıyorsunuz dememiş. Kiminle konuşsam erkek tarafı böyle sorun çıkarıyor

Ovvv x bey desem beni tefe koyarlar düşünemiyorum 😆😆
X baba x anne yeterli. Ya bide benim anam babam bi güne kadar neden aramıyorsunuz dememiş. Kiminle konuşsam erkek tarafı böyle sorun çıkarıyor
Gücü sizden alıyorlar bana darılmayın ama. 😊umursamayın ,kendi doğru bildiğinizi yapın bakın görün nasıl geri basıyorlar anında.

Back
X