• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi

Sizin kaç günde bir arıyorsunuz

• Her gün

OY: 12 21,8%
  • Haftada bir

OY: 42 76,4%
  • İki günde bir

OY: 4 7,3%

• Ankete Katılan
    55
Kayınpederimi bazı kandillerde (hepsinde de değil) ararım, bayramda görmeyeceksem ararım. Yoksa aramam.
Valideyi de 2 ayda bir arar mıyım bilmem.
Kendisi ayda bir falan beni arar.

Niye zorla arasın? Neden gereksiz yere gerilsin? Ayrıca üç günde bir konuşacak ne bulacaklar? Asıl onlar gelinlerinden hiçbir şey beklemesinler, ne olacak ki?
Ne bu düşmanlık ya?
Doğar doğmaz kayın aileye düşmanlık mi yükleniyor?
Türk kadınının kayın aileye kaos tutkusu beni bitiriyor

Pek aramam eşim arayınca bir merhaba derim o kadar, yeni evliyken beni bu konuda çok bıktırdıkları için mesafe koydum bayadır kafam rahat, tatlı tatlı mesafeli görüşüyoruz ayda bir falan ...

Niye zorla arasın? Neden gereksiz yere gerilsin? Ayrıca üç günde bir konuşacak ne bulacaklar? Asıl onlar gelinlerinden hiçbir şey beklemesinler, ne olacak ki?

Evet ya şöyle oluluyo. ee iş nasıl, yoğundu,havalarda çok sıcak dışarı çıkmamak lazım…
Bu

Eşim günde 2 kere konuşur annesiyle, ben en son bayramda gördüm kayınvalidemi o zaman konuştuk. Öncesinde de iki bayram arası belki 4 kere falan konuşmuşuzdur o da çocuklara hediye alacaktı bedeni için aradı.

Aynı sizin durumdaydım yeni evliyken. 2 gün aramasam eşime şikayet ederdi manyak karı. Şuan içinde bulunduğunuz gibi durum yaşadık ve hemen kestim aramayı. Whatsapptan her cuma mesaj atar okumam bile.

Ne tatlılar işte senden ilgi bekliyorlar belli ki kızları gibi görüyorlar.
Üç günde bir ara ne olacak ki?
Önemli olan evlilikte huzur, huzur buradan gelecekse ne âlâ.
Bazen kadınları anlayamıyorum.

Neresi tatlı yahu? Kızları gibi görseler kendileri ararlar, ben bilmem hiç kendi ailemin aradın/aramadın muhabbeti yaptıklarını.

Siz böyle insanların “nasılsın, iyi misin, biz de iyiyiz görüşürüz” diye kapattıklarını mı düşünüyorsunuz, 3 günde aramıyor diye laf eden insan yarın bayramda bize gelmediler, izinde bize gelmediler, gelin doğum yaptı annesini çağırdı, oğlumu kaptırdık .. gibi şeylerle huzur bozmaya devam edecek.

Aşık olduysak kocamıza aşık olduk, banane benden bin yaş büyük kayınvalidemden, ne konuşayım 3 günde bir. Ortak ne konuşulabilir yani?

Bende sizi anlayamadım şuan

ben hiç aramam ama o her gün anne-babası ve kardeşleriyle görüntülü konuşur, ben de arada selam veririm. kardeşiyle yaşımız yakın olduğu için onunla yazışırız sadece.

Taze nişanlı

İnsanın derdi sıkıntısı olmayınca cidden bdv aklına bile gelmiyor. Kısa bir aradan sonra bir konuda düşüncenizi almak için açıyorum bu sefer konuyu. Sizin eşleriniz ailelerini kaç günde bir arıyor. Yukarıdaki konumda bahsetmiştim. Nişanlılık döneminde sözde aramadığım için kp den laf işitmiştim. Nişanlıma söylediğimde bana hak verdi. Şimdi evliyiz bu sefer hem eşime hem bana laf dokunduruyor hiç aramıyorsunuz diye. Merak ettiğim sizin eşleriniz her gün mü konuşuyor? Ben o kadar konusmasamda eşim gün aşırı yada iki günde bir arıyor.
Evliliğimde çok şükür hiç bir pürüz yok. Bu da sıkıntı olsun istemiyorum açıkçası ama o da ben de çözümü nasıl bulacağız bilmiyoruz.

En son bana “ Ali baba deme baba de” dedi gülerek “ ne farkı var aynı şey “ dedim uzatmadan kapattım.
Sonrasında da haftada bir arıyordum şimdi ayda bir ararım haberin olsun dedim tamam nasıl istersen dedi eşim ama ayda bir arasam off aşırı sorun çıkarırlar.
Eşimde konuşmuş bu arada babasıyla ne var canım sevdiğimizden diyoruz demiş.
Hiç istifini bozma aynen devam. Bir gün alışacaklar. Eşin de senin gibi düşünüp davrandığına göre olanları önemsemene gerek yok

1 buçuk aylık evliyim. Nişanlılık dönemimde beni insan yerine koyup nasıl gidiyor bile demedikleri için ben de onları insan yerine koymuyorum. Asla aramadım ararlarsa açarım ki onlar da aramaz. Yan yanayken bir problemimiz yok bana gayet iyi davranırlar ama benim onları sevmediğimi bilirler. Daha evimize davet etmedik, ben asla etmem. Eşim çağıralım derse çağırırım, gidelim derse giderim ama asla ben demem. Aramam da banane o da benim annemi aramaz iyi anlaşmalarına rağmen.
Sonuçta benim hiçbir şeyim değiller. Ortak paylaşabileceğim bişeyimiz yok. Hayata bakış açılarımız ve yetişme tarzlarımız aynı değil. Eşim olmasa görüşeceğim insanlar değiller.
Sadece yüzsüzlük yapıp işleri düştüğünde arıyorlar eşimi zaten hal hatır sormak için asla aramazlar. Şu an tek dertleri arabaları yok zırt pırt bizi köye kente götür derdindeler.
Eşim bir hafta farklı şehirdeydi bir şeye ihtiyacın var mı bile demediler. Sonra eşim gelince abisi dışarı çıkmak istedi ama sadece arabası yok biz getirip götürücez amaç o yani bizle vakit geçirmek değil kesinlikle eşim farkında değil ama. Direkt söyledim beni insan yerine koyup bir hafta boyunca yalnız olmama rağmen arayıp sormadılar asla dışarı çıkmak istemiyorum diye. İki kere teklif etti ikisinde de bahaneyle reddettik anlamıştır herhalde. Evde görüşürüm ama dışarı çıkabileceğim insanlar değiller dedim. Çünkü insanlık sıfır. Eşim istediği için ona olan saygımdan o gittiğinde ben de yanında giderim yalnız bırakmam sırf bizim bi aile olduğumuzu anlasınlar diye, görmek istediğim için değil.

Ayyyyyyy, Allah sabır versin hemşirem, ne anlatıyor 5 kere? Djdfjfjfjfjfj
Kiz vallahi 🤣🤣 saka yapiyorum saniyor yaa. Beni degil esimi arar surekli bıdı bıdı bıdı her dk konusurlar ma aile benim aileme geceriz bi koseye ceker benim kini fisir fisir konusur derimde ya baba ne anlatiyosun bu kadar valla merak ediyorum diye . Ne psikologlar ne coft terapileri aldik bosanmalardan döndük bu yuzden

Kiz vallahi 🤣🤣 saka yapiyorum saniyor yaa. Beni degil esimi arar surekli bıdı bıdı bıdı her dk konusurlar ma aile benim aileme geceriz bi koseye ceker benim kini fisir fisir konusur derimde ya baba ne anlatiyosun bu kadar valla merak ediyorum diye . Ne psikologlar ne coft terapileri aldik bosanmalardan döndük bu yuzden

Yok ya inanıyorum, komik geliyor da.😬

İlk evlendiğimizde kayınpederim sabah 9’da arardı haftasonları açmazsak öbürümüzü arardı.😬 tatile gittik günde 4-5 kere aradı. Sonra ben ciddi bi konuştum eşimle, şuan evde annesiyle konuşmuyor 😬🤣

Kayınpederim, “ben oğlumla konuşmayınca nefes alamıyorum” derdi ama onun araması 1 dakika anca sürüyordu, kayınvalidemi kapatmasak 4-5 saat konuşur. Köyde o ona öyle yapmış, tarla, bahçe, tapu, para, kuzenler…. Bitmiyor 😬😬

Back
X