• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi

Ben eşimin işten çıkıp,işsiz kaynimin yanında çalışsın istemem.Zaten o aşamaya gelirsek evliligimiz biter.Kizda kaynimda araba sürmeyi biliyor.Mesafemi de koruyorum.Ama nasıl planlar yapıyorlar bilmiyorum
Esiniz kardeşinin bu planları için ne diyor. Çevremden de gördüğüm kadarıyla evdeki kucukler abilerden daha abi oluyor. Benim bildiğim küçükler abilere danışır, saygılarını esirgemez. Aileler mi bunları bu kadar şımartıyor?

Ben eşimin işten çıkıp,işsiz kaynimin yanında çalışsın istemem.Zaten o aşamaya gelirsek evliligimiz biter.Kizda kaynimda araba sürmeyi biliyor.Mesafemi de koruyorum.Ama nasıl planlar yapıyorlar bilmiyorum
Siz onları boşverin eşinizi korkutun , frenleyin, evliliğinin bitmesini göze alıyorsa yapsın tabi...

Ben para vermezsem eşim alamaz.Şimdi bilet alırsam alışıp sürekli gelirler.Ama bilet,vize dünya para tutuyor.Hepsini ceplerinden verirlerse bidaha gelmezler.Eşimde diyorki, anneme babama bir bilet almışım çok mu?Buradan alınca uyguna geliyor.Niye zorlansinlar diyor.Bu arada buraya gelirken arabayı bıraktık.Kvler sattı ve parasını vermedi.Sözde para onlarda duracaktır,ihtiyacımız olursa vereceklermiş.
Kaynımın sevgilisinin şirketi var.Kizin teyzesinin burada dükkanı var.Onlarda gelmeyi düşünüyor.Kaynim eşime şey demiş.Abi sende bizim yanımızda çalışırsın,şöforluk yaparsın.Ben böyle birsey istemiyorum.Eşime eğer bu eyalete taşınırlarsa başka eyalete taşınırız dedim.

Kaynanaya soyleyin para lazim diye. Gelirken getirsinler madem. Bilezik yapip kolumda singur singir gezcem deyin 🤣 saka bi yana o parayi simdi almazsaniz 3 5 sene hic alamazsiniz.

Kayniniz once kendi ise baslasin da sonra esinize is bulsun. Oraya gelirse biraz kiz tarafini biraz sizi tırtıklayarak geçinir. Kene gibi aile bunlar valla Allah yardımcin olsun

Esiniz kardeşinin bu planları için ne diyor. Çevremden de gördüğüm kadarıyla evdeki kucukler abilerden daha abi oluyor. Benim bildiğim küçükler abilere danışır, saygılarını esirgemez. Aileler mi bunları bu kadar şımartıyor?
Olumlu bakıyor.Bende eşime insanlara yaranma çabani bırak,sigortanı yatırıp,maaşını verebilecek mi?Birgül maaş vermese kavga ederiz,ben ortak iş istemiyorum dedim.Beni ezip yaparsa kötü olur zaten.Zaten benim karşıma ikisi bu teklifle gelirse önce rızam olmadığını söylerim,ısrar ederlerse hayatında işe gitmemiş insanın patronu olacağını mı söylerim.Ailesi kaynimi şimartiyor.Adam yıllardır evde.O kadar şanslı ki çok zengin bir kız buldu.
Eşim anlattı.Bu kızın abisi evliymiş. Kız çocuklarını falan göstermiyormuş, konusmuyormus aileyle.Sebebi ise,kızın annesi gelinine şu evi size alalım demiş.Gelinde o eve sigmayacagini söylemiş.Ailesi kızına ev almış.Ayrica kızına araba almış.Birde dükkanları varmış.Onun kirasınıda kız alıyormuş.Ben geline hak verdim.Ama tabi kaynim şimdiden gelini çirkef görüyor.Kız kaynima pasaportunu falan ben çıkartırım demiş.Durumlari çok iyi.Sanırım kıza güveniyor.

Yurtdışında yaşıyoruz.Eşimde bende çalışıyorum.Eve gelmem 5 buçuk oluyor.Ve işim gereği sürekli dil çalışmam gerekiyor.
Biz Türkiyeye yeni geldik,1 ay kalıp döndük.Şimdi eş ailesi bize gelecekmiş.Kaynım 1 aylık geleceklerini söylemiş.Şimdiden strese girdim.Aramız zaten iyi değil.Ne önerirsiniz?

1 hafta 10 gün gelsinler ama 1 ay bana çok geldi
Esine sey diyebilirsin. Gelsinler başımın üstünde yerleri var ama çalışmam gerekiyor ya cok ilgilenemeyebilirim

Kaynanaya soyleyin para lazim diye. Gelirken getirsinler madem. Bilezik yapip kolumda singur singir gezcem deyin 🤣 saka bi yana o parayi simdi almazsaniz 3 5 sene hic alamazsiniz.

Kayniniz once kendi ise baslasin da sonra esinize is bulsun. Oraya gelirse biraz kiz tarafini biraz sizi tırtıklayarak geçinir. Kene gibi aile bunlar valla Allah yardımcin olsun
Vermiyorlarki parayı.Bu yüzden ailesine buraya gelince 2 3kez maksimum kısa süreli uğrarım.Kalmam bile.Normalde de aramam sormam.
Amin inşallah.Keneden beter.En azından keneden bile bir çaba var.Zaten ben aynı eyalet istemiyorum.Evi taşırım.Zaten eşim ortak işe girerse evlilik kalmaz.Kaynim kendine bakamıyor.Eşime mi maaş verecek.Adamin devlete dünya kadar sigorta primi borcu var.

A
İyi de baştan konuşmuşsunuz , kimseye bilet almayacağız diye neden eşin sözünün arkasında durmuyor ?

Yerinizde olsam 1 kuruş vermem .
Ayrıca gelirlerse de araba paramızı verin diye darlarım.
Araba konusunu ne biz açıyoruz ne onlar.Öyle yalan oldu gitti.Birde yüzsüz gibi geliyorlar.O zaman tamam dedi,şimdi en azından yarısını biz alalım diyor.Bende araba parasını versinler önce dedim

A

Araba konusunu ne biz açıyoruz ne onlar.Öyle yalan oldu gitti.Birde yüzsüz gibi geliyorlar.O zaman tamam dedi,şimdi en azından yarısını biz alalım diyor.Bende araba parasını versinler önce dedim
İyi demişsiniz , konuşsun ailesiyle araba parasını göndersinler .
Çalışan nişanlarmışsınız hiç gerek yok bir ay kalmalarına .
Geri adım atmayın , önce araba parası diy baskı yapın.

Kv normalde gelince ayağına bekler.Ayni şehirdeyken öyleydi. Hiç yatili kalmadılar.Ve kp falan nasil banyo yapacak.Çamasirlari nasıl yikanacak. 1 ay çok fazla.Zaten eşimle 1 ay konusmayacagiz gibi duruyor.
Bileti eşiniz alacakmış nasılsa dönuşü 3 hafta sonrasına alsın. Ucuzdur diye ya da 2 bucuk hafta sonrasına.

Nasil yaparsa yapsin adamin kirli donunuda siz yikayacak degilsiniz ya bi zahmet karısı yikasin assin kurutsun. Benim kv de ayni kafa hamileyim bana yardima geldi sözde. Ama oturduğu yerden kalkmıyor kralice hazretleri ben hem hamileyim hem onun tribini cekiyorum cok zor günlerdi. İsten eve gelmek istemiyordum sivri dilini duymamak icin ceneside masallah hic durmadi çünkü. Yok bende hamileydim su isi yapardim yok simdikiler nazli, baskalarinin gelinlerini kotuler gibi yaparak bana laf sokmaya calisirdi hep bu moddaydi ama sayili gun cabuk gecti evine geri gitti 😂İnsallah seninki daha kolay gecer
Sizin bir arkadaşınız vardı iş yerinde konu açmıştınız aranız nasıl acaba

Back
X