• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi

Kendisi çalışmıyor bile.Kendisinin pasaportunu falan sevgilisi çikaracakmiş.Bilmiyorum ona vize çıkar mı.Uzun zamandır çalışmıyor.
Bu derece beleşci birine sesiniz şimdi çıkmazsa sizi çok söğüşler malesef. Asla beş kuruş verme bilet parası falan. Gelirlersede eşini oturtturma iş yapsın onu bile sana kitler. Herkesin ailesi evladına yük olmamak ister bunlar rahat bozmaya kiymetlilerini gezdirmeye geliyor ya şaka gibi.

İnsan bilet al derken utanır.Buraya gelirken 1 tl faydaları olmadı.Şimdi beklentileri bitmiyor
Size düşen karşı çıkıp eşinize Bu rahat ortamı sağlamamak, bir bahane bulup ailesini durdursun , eşim hasta bu süreçte sıkıntılar var falan desin , gelirlerse de siz yorgan döşek yatın evdeyken , onun dışında da işinizle meşgul olun ve dışarıda vakit geçirin, siz eşinizi vazgecirmeye çalışın zaten buna rağmen gelirlerse siz de ona göre soğuk ve uzak davranırsınız, çok saçma yahu hem gelinle araları iyi değil hemde oğlumuzun evi diyerek geline baktıracaklar kendilerini , düzgün insanlar olsalar sizi arar rızanızı alırlar ve bilet kesin falan demezler, sizin en büyük sorununuz eş ailesi değil asıl sorun Eşiniz, belli ki eşinizden çekinmiyorlar yoksa bize bilet al falan diyemezlerdi ..

Size düşen karşı çıkıp eşinize Bu rahat ortamı sağlamamak, bir bahane bulup ailesini durdursun , eşim hasta bu süreçte sıkıntılar var falan desin , gelirlerse de siz yorgan döşek yatın evdeyken , onun dışında da işinizle meşgul olun ve dışarıda vakit geçirin, siz eşinizi vazgecirmeye çalışın zaten buna rağmen gelirlerse siz de ona göre soğuk ve uzak davranırsınız, çok saçma yahu hem gelinle araları iyi değil hemde oğlumuzun evi diyerek geline baktıracaklar kendilerini , düzgün insanlar olsalar sizi arar rızanızı alırlar ve bilet kesin falan demezler, sizin en büyük sorununuz eş ailesi değil asıl sorun Eşiniz, belli ki eşinizden çekinmiyorlar yoksa bize bilet al falan diyemezlerdi ..
Yok hiç çekinmiyorlar.Onlara göre euro basıyoruz burada.Ama ne evimiz ne arabamız var henüz.Oglumun evi kafasindalar.Sorun dediğiniz gibi eşimde.Kaç km uzaktayız halaa rahat vermiyorlar

Biz eşimle günde iki öğün yiyoruz.Sabah çok erken kalkmayız. Bu haftasonu için geçerli. Ama kvler sabah öğlen akşam yemek yer.Ek olarak sürekli ocakta çay kaynar.Yaninda hamur işi olur.Bu kadar şeye bünyem dayanmaz.Tvde izlediğimiz şeyler bile farklı.Ayni ortamda ne kadar dayanırım bilmiyorum.
Ben açıkçası bilet aldırmamayi düşünüyorum. Ee bende anneme falan bilet alayım o zaman.Ta dünyanın bir ucundan bizi yönetecekler

Kolesterolden falan bahsedin bence 🤣
Bekledigi hizmeti gostermeyin. Zaten calisiyosunuz. Kv mecbur kekini, yemegini hazirlayacak.
Bilet isi bence yari yariya odenecek gibi

Kolesterolden falan bahsedin bence 🤣
Bekledigi hizmeti gostermeyin. Zaten calisiyosunuz. Kv mecbur kekini, yemegini hazirlayacak.
Bilet isi bence yari yariya odenecek gibi
Ben para vermezsem eşim alamaz.Şimdi bilet alırsam alışıp sürekli gelirler.Ama bilet,vize dünya para tutuyor.Hepsini ceplerinden verirlerse bidaha gelmezler.Eşimde diyorki, anneme babama bir bilet almışım çok mu?Buradan alınca uyguna geliyor.Niye zorlansinlar diyor.Bu arada buraya gelirken arabayı bıraktık.Kvler sattı ve parasını vermedi.Sözde para onlarda duracaktır,ihtiyacımız olursa vereceklermiş.
Kaynımın sevgilisinin şirketi var.Kizin teyzesinin burada dükkanı var.Onlarda gelmeyi düşünüyor.Kaynim eşime şey demiş.Abi sende bizim yanımızda çalışırsın,şöforluk yaparsın.Ben böyle birsey istemiyorum.Eşime eğer bu eyalete taşınırlarsa başka eyalete taşınırız dedim.

Ben para vermezsem eşim alamaz.Şimdi bilet alırsam alışıp sürekli gelirler.Ama bilet,vize dünya para tutuyor.Hepsini ceplerinden verirlerse bidaha gelmezler.Eşimde diyorki, anneme babama bir bilet almışım çok mu?Buradan alınca uyguna geliyor.Niye zorlansinlar diyor.Bu arada buraya gelirken arabayı bıraktık.Kvler sattı ve parasını vermedi.Sözde para onlarda duracaktır,ihtiyacımız olursa vereceklermiş.
Kaynımın sevgilisinin şirketi var.Kizin teyzesinin burada dükkanı var.Onlarda gelmeyi düşünüyor.Kaynim eşime şey demiş.Abi sende bizim yanımızda çalışırsın,şöforluk yaparsın.Ben böyle birsey istemiyorum.Eşime eğer bu eyalete taşınırlarsa başka eyalete taşınırız dedim.
Eee arabayı satmışlar demekki paraları var alsınlar bir zahmet. Kocanda bir ayrı olay araba parasının onlarda olduğunu bilmiyormu? Söyleyin o paradan kullansınlar.

Yani ben eşimden daha çok maaş alıyorum.Para vermesem tek başına ev dönmez.Normalde eşimle baştan konuştuk.Kimseye bilet almak yoktu,en fazla gelen kişi 2 hafta kalacaktı.Kaynim ve kuzeni bilet almayı düşünmüş. Bizim adımıza tabi.

Eşiniz bilet alırsa aynı miktarda annenize para yollayın. Hem sormayıp hem emri vaki yapmaları hoş değil.

Böyle bir durumda olsak benim kv asla yemek falan yapmaz. Benim işten gelmemi bekler benim yapmamı bekler. Eşim de benden taraf olmaz. 1 ay çok uzun diye söylesem kavga çıkarır. Şunu demek istiyorum. En önemli faktör eşiniz burda. Eşinizin sınırlarını siz daha iyi bilirsiniz. Sizden taraf olma potansiyeli varsa ona göre davranın. Yoksa, mecbur çekeceksiniz gibi duruyor iplerin kopması problem olacaksa.

Konu sahibi başınız büyük dertte , size tek tavsiyem napın edin bu insaların ayağını oradan kesin , kaynınız şimdiden planlara başlamış bile ...

Böyle bir durumda olsak benim kv asla yemek falan yapmaz. Benim işten gelmemi bekler benim yapmamı bekler. Eşim de benden taraf olmaz. 1 ay çok uzun diye söylesem kavga çıkarır. Şunu demek istiyorum. En önemli faktör eşiniz burda. Eşinizin sınırlarını siz daha iyi bilirsiniz. Sizden taraf olma potansiyeli varsa ona göre davranın. Yoksa, mecbur çekeceksiniz gibi duruyor iplerin kopması problem olacaksa.
Benim eve gitmemi beklerlerse aç kalırım.Hem isten gel hem hizmet et beni yorar.Birde çay faslı falan var daha.Kv normalde masasından kalkmaz.Ama yatilida ne yapar kestiremiyorum.

Konu sahibi başınız büyük dertte , size tek tavsiyem napın edin bu insaların ayağını oradan kesin , kaynınız şimdiden planlara başlamış bile ...
Ben eşimin işten çıkıp,işsiz kaynimin yanında çalışsın istemem.Zaten o aşamaya gelirsek evliligimiz biter.Kizda kaynimda araba sürmeyi biliyor.Mesafemi de koruyorum.Ama nasıl planlar yapıyorlar bilmiyorum

Back
X