• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi

Eşimle normalde kim önce gelirse o yemek hazırlıyor.Ve ana yemek,yanında cacık falan bize yetiyor. Ama kvler 2 ana yemek,yanında salata falan yiyorlar.2 kişilik yemek yapmak daha kolay.Ana 4 kişilik yemek insanı yorar. Dediğiniz gibi yapacağım.Yapmazsa eve geç giderim aç kalirlar

Kardesim sen bunlara istedigi menuyu cikarirsan emin ol 6 ayda bir gelir kalirlar.
2 Kisiye bi yemek yapsan 2 gün yersin. 4 kisiye bunu yapamazsın. Dedigim gibi oglen yemegide bekleyecekler.
Eşinin seni dinleyecegini pek sanmıyorum. 1 ay olmasa bile 2-3hafta kalacak sekilde bilet alir. Dunya kadar para veriyorum bari kalsınlar diye dusunuyordur o. Ayrica 1 ay kimse kimseyi misafir gibi agirlamaz. Türkiyede bile bi yere 1 ayligina gitsen camasirini yikar, yemegi yaparsin.

Seni kötü biliyolarsa imajini zaten duzeltemezsin. Suratin asilir, çayı gec goturursen yine senden kötüsü olmaz. Insanlar memnuniyet duymak istemiyorlarsa buna bir bahane mutlaka bulurlar

Bunu da düşünüyorum.Bunalinca 2 3 saat dolaşmayı düşünüyorum.Haftasonu onları gezdirmemizi bekleyecekler.
1-2 götürürsünüz adet yerini bulsun. Baştan tavır koyarsanız bu sefer eş ile kötü olabilirsiniz. Rutin yapacaklarınızı yapın herkesin ağzına bir parmak bal çalın, sonra işine baksın herkes

Almak istemiyorum.Burada gidiş geliş biletler 40 bin civarı.Biz alırsak eğer euro olduğu için bizim için para degil kafasindalar.Eşimde yarı parasını biz verelim yarısını onlar versin diyor.
Bu arada eşimin bir kuzeni var.Amerikada falan yaşadı.Turkiyenin durumu iyice kötüye giderse eğer anne babasını Amerikaya goturecekmis.Kaynima da sizde anne babanızı Avrupaya götürürsünuz demiş.Ama burada iki emekli maaşı ile geçinmeleri imkansız.Bana soran yok.Seytan diyor kuzene mesaj at
O parayla geçinemeyecekler size yıkılacaklar hep amaaan hiç sevmiyorum bende Allah yardımcınız olsun

Sizin bu eşle işiniz var.
Maaş falan vermeyin kendisine bakalım nasıl alıyor biletleri, kardeşine hediyeleri.
3 kişinin biletini almak kolay mı? Siz bunlar için mi çalışıyorsunuz?
Pasif olmayın ne bilet için para verin ne de 1 ay kalmalarına müsade edin.
İlla gelecek olurlarsa 15 gün gayet yeterli.
Eşiniz para vermeden gelemezler, bileti eşiniz alırsa da tarihi bir şeyleri bahane ederek kendi belirlesin.
Bir sey diyeme mi var?
Bulmuş sizi sessiz sakin istediğini yapmaya çalışıyor.

Gelmeyi düşünen bilet parasını kendi ayarlasın. Eşin pasif kalmasın yurtdışında da para kolay kazanılmıyor. Kazandığınız para giderlerinizi gidiyordur bir kısmıda birikim eşinde bir ayrı düşüncesiz. Söylese ya kardeşine madem sen giriyorsun akıllarına sen al biletleri diye. Kendi alsın siz paranızı vermeyin arkadaşlarında dediği gibi.

Eşimle 2 hafta konuştuk.Kaynim ve kuzeni gitmişken 1 ay gidin demiş.Tabi kendisi burda 1 ay rahat edecek.Tek duam vize çıkmasın.Eşime abi bileti sen halletsene demiş.
Esiniz pesin pesin hiiccc onlara sormadan 2 hafta araliginda alsin biletleri. Gecen gorumcem gelecekti. O ablasinda baya aylarca kalmaya alışkın. Bizim burda da deniz var, ben ablasi gibi is guc de yaptırmam, rahati gorup gitmek istemez diye esime bastan onlemini al ben 1 haftadan falza kabul etmem dedim. Esim hic sormadan 1 hafta sonrasina bilet aldi gelirken. Sonra gitmeden 1 gun once kaynana aradi kizini sen biraz daha kal biz de gelicez dedi. Gelicez dedigi 3 hafta sonra. 1 haftanin ustune 3 hafta daha kalmasini soyluyo yani. Hic umursamadik, ertesi gun bindirip gonderdik, geri annenlerle gelirsin istersen dedik. Burasi bizim evimiz bizim kararlarimiz isler. Hele ki biletleri bile size aldiriyorlarsa siz ne derseniz o olacak. Konu kapanmistir

Oğlum bana bakar diyorlar heralde ama yok öyle bir dünya. Herkes kendi evinde otursun. Benim kv de evlenmeden önce bizimle yasamak istediğini söylemişti bende direk hayır demiştim hicbir sekilde istemiyorum kabul etmiyorum evliyken bana bu taleple gelirsende bosanirim yinede ailenle yaşamam demiştim. Ondan sonra sustu ama banada taktı gelin beni istemiyor diye. Bende ona çok bayilmiyorum sevmezse sevmesin 😂
Benimde eşim yapamayacağımı biliyor.Ailesi nasıl eminlerse.Kendileri alismis büyüklerle yaşamaya. Kvnin annesini getirip kışın aynı evde yaşıyorlar.Onlar alışmış buna

Kardesim sen bunlara istedigi menuyu cikarirsan emin ol 6 ayda bir gelir kalirlar.
2 Kisiye bi yemek yapsan 2 gün yersin. 4 kisiye bunu yapamazsın. Dedigim gibi oglen yemegide bekleyecekler.
Eşinin seni dinleyecegini pek sanmıyorum. 1 ay olmasa bile 2-3hafta kalacak sekilde bilet alir. Dunya kadar para veriyorum bari kalsınlar diye dusunuyordur o. Ayrica 1 ay kimse kimseyi misafir gibi agirlamaz. Türkiyede bile bi yere 1 ayligina gitsen camasirini yikar, yemegi yaparsin.

Seni kötü biliyolarsa imajini zaten duzeltemezsin. Suratin asilir, çayı gec goturursen yine senden kötüsü olmaz. Insanlar memnuniyet duymak istemiyorlarsa buna bir bahane mutlaka bulurlar
Biz eşimle günde iki öğün yiyoruz.Sabah çok erken kalkmayız. Bu haftasonu için geçerli. Ama kvler sabah öğlen akşam yemek yer.Ek olarak sürekli ocakta çay kaynar.Yaninda hamur işi olur.Bu kadar şeye bünyem dayanmaz.Tvde izlediğimiz şeyler bile farklı.Ayni ortamda ne kadar dayanırım bilmiyorum.
Ben açıkçası bilet aldırmamayi düşünüyorum. Ee bende anneme falan bilet alayım o zaman.Ta dünyanın bir ucundan bizi yönetecekler

Benimde eşim yapamayacağımı biliyor.Ailesi nasıl eminlerse.Kendileri alismis büyüklerle yaşamaya. Kvnin annesini getirip kışın aynı evde yaşıyorlar.Onlar alışmış buna
Olabilir o onların problemi kendi cektikleri cileleri sizde cekeceksiniz diye bir dünya yok. Esinize karsi olan kararli tavrınızdan hic vazgecmeyin

Tamamda nasıl kabul etmeyeyim.Zaten kötü gelinim.Buraya gelince bile pek yanlarına ugramiyorum. Ayrıca bileti de biz alacakmisiz
Eşinizle konuşacaksınız ve asla bir ay kabul edemeyeceğinizi belirteceksiniz haaa eşiniz anlamıyor mu hala, geldiklerinde hizmet etmeyecek sadece kendinizle vakit geçirip onları eşinizle bırakacaksınız, siz onlara dahil olmayıp hizmet etmedikçe bu geziden pek memnun kalacaklarını sanmam , adamlar kendilerine hizmet edin onlar da keyif yapsın diye geliyor, siz bu süreçte sadece kendinizi düşünün, eşinize de sınır koyun ve ona da set çekin evde eşinizin normalde sevdiği hiçbirşeyi yapmayın ta ki sizinle empati kurana kadar ...

Sizin bu eşle işiniz var.
Maaş falan vermeyin kendisine bakalım nasıl alıyor biletleri, kardeşine hediyeleri.
3 kişinin biletini almak kolay mı? Siz bunlar için mi çalışıyorsunuz?
Pasif olmayın ne bilet için para verin ne de 1 ay kalmalarına müsade edin.
İlla gelecek olurlarsa 15 gün gayet yeterli.
Eşiniz para vermeden gelemezler, bileti eşiniz alırsa da tarihi bir şeyleri bahane ederek kendi belirlesin.
Bir sey diyeme mi var?
Bulmuş sizi sessiz sakin istediğini yapmaya çalışıyor.
Yani ben eşimden daha çok maaş alıyorum.Para vermesem tek başına ev dönmez.Normalde eşimle baştan konuştuk.Kimseye bilet almak yoktu,en fazla gelen kişi 2 hafta kalacaktı.Kaynim ve kuzeni bilet almayı düşünmüş. Bizim adımıza tabi.

Biz eşimle günde iki öğün yiyoruz.Sabah çok erken kalkmayız. Bu haftasonu için geçerli. Ama kvler sabah öğlen akşam yemek yer.Ek olarak sürekli ocakta çay kaynar.Yaninda hamur işi olur.Bu kadar şeye bünyem dayanmaz.Tvde izlediğimiz şeyler bile farklı.Ayni ortamda ne kadar dayanırım bilmiyorum.
Ben açıkçası bilet aldırmamayi düşünüyorum. Ee bende anneme falan bilet alayım o zaman.Ta dünyanın bir ucundan bizi yönetecekler
Bilet falan da aldırmayın ne münasebet, büyük sorun çıkarın susmayın...

Gelmeyi düşünen bilet parasını kendi ayarlasın. Eşin pasif kalmasın yurtdışında da para kolay kazanılmıyor. Kazandığınız para giderlerinizi gidiyordur bir kısmıda birikim eşinde bir ayrı düşüncesiz. Söylese ya kardeşine madem sen giriyorsun akıllarına sen al biletleri diye. Kendi alsın siz paranızı vermeyin arkadaşlarında dediği gibi.
Kendisi çalışmıyor bile.Kendisinin pasaportunu falan sevgilisi çikaracakmiş.Bilmiyorum ona vize çıkar mı.Uzun zamandır çalışmıyor.

Eşinizle konuşacaksınız ve asla bir ay kabul edemeyeceğinizi belirteceksiniz haaa eşiniz anlamıyor mu hala, geldiklerinde hizmet etmeyecek sadece kendinizle vakit geçirip onları eşinizle bırakacaksınız, siz onlara dahil olmayıp hizmet etmedikçe bu geziden pek memnun kalacaklarını sanmam , adamlar kendilerine hizmet edin onlar da keyif yapsın diye geliyor, siz bu süreçte sadece kendinizi düşünün, eşinize de sınır koyun ve ona da set çekin evde eşinizin normalde sevdiği hiçbirşeyi yapmayın ta ki sizinle empati kurana kadar ...
Ben 1 hafta ilgilenip sonra salmayi düşünüyorum. Eminim sıkılacaklardir.Zaten kendisi bile ailesiyle sıkılır. Şeytan diyorki git otelde kal.

Yani ben eşimden daha çok maaş alıyorum.Para vermesem tek başına ev dönmez.Normalde eşimle baştan konuştuk.Kimseye bilet almak yoktu,en fazla gelen kişi 2 hafta kalacaktı.Kaynim ve kuzeni bilet almayı düşünmüş. Bizim adımıza tabi.
Kabul etmeyin işte.
Sen böyle hediye, bilet alacaksan, bütçeleri ayıralım deyin, bakalım sizin üzerinizden ailesine gereksiz harcamalar yapabiliyor mu?

Kabul etmeyin işte.
Sen böyle hediye, bilet alacaksan, bütçeleri ayıralım deyin, bakalım sizin üzerinizden ailesine gereksiz harcamalar yapabiliyor mu?
Bu aydan itibaren ortaya maaş koymayacagim. Bakalım nasıl alacak.Nedense hep onun ailesi beklentiye giriyor.

Back
X