Eş ailesindeki 55 bin TL

Bir ayda 15 bin mi kazandiniz ailesine verdigi parayi alin bence gerisi ailesine gitsin 1 ay oglu anne babasına para verse ne olur borç bilmiyorum konu hoşuma gitmedi

Bir ayda 15 bin mi kazandiniz ailesine verdigi parayi alin bence gerisi ailesine gitsin 1 ay oglu anne babasına para verse ne olur borç bilmiyorum konu hoşuma gitmedi
Bunun da mantığı yok ki ama zarara girmiş olacaklar çünkü hisse almak yerine ailemdekini alalım demişler borç falan dememişler. Hisse olarak alsalar 15 bin kazanacaklardı. Akrabayla alışveriş olmaz ama saçma bir teklifmiş baştan da.

en baştan hiç karışmamak daha iyi olurmuş. o hisseler zaten zor günler için alındı, bozsalarmış.
onların bütçesi ayrı, sizin bütçeniz, planınız ayrı, ikisi birbirine karışmış yatırım kısmında.
benim en sevmediğim, en uzak durduğum konu.

Kızlar sizin cevaplarınızla sakince konuyu yine açtım eşime, dünyanın bin türlü hali var bizde dursun dedim
O da konuşmuş, şu an ailesi şehir dışında ve dediğiniz gibi, şu an hisseler onlarda olduğu için onların dilekçe vermesi gerekiyormuş devir işlemi için. Evlerine gelince yapacaklar. 1 hafta var takipteyim.

“Düğün altınlarımı istiyorlar elleri düzelince vereceklermiş” diyen arkadaşlara da ders olsun, ben 1 ayda bu hale geldim aklım orda kaldı, siz siz olun, aklınızı başınıza devşirin.

Back
X