Eş ailesinden bazen çok utanıyorum...

Ben soyle düşünüyorum sizin hic bi derdiniz yok resmen dert edinmeye calisiyorsunuz ya kurban olurum oyle anaya babaya. Atalarimiz özümüz ne guzeldir. Bence kaynanan kayinbaban sizin özünüz bunu kaybetmeyin lutfen esinizde nasil olurda utaniyor anlam veremiyorum annem kurtce konusuyo benim mesela bende hic kurtce bilmem ama hic bi yerdede annemin kilik kıyafeti ustu basi konuşması hali tavri beni rahatsiz etmez degisik bi duygu sizinki galiba siz ve esiniz sosyetesiniz ama sizi doguran ana baba oyle degil diye sikayetcisiniz. Atalarınızı begenmeyen bi nesil olduk iyi mi

Benim kv de şiveli konuşuyor bizde gelip kaldığında oglum da etkileniyor konuşması değişiyor. Anne gidiyokmu diyor oğlum konuşma sakin öyle diyorum uyariyorum ama zor bir durum sizi çok iyi anlıyorum. Benim kv de bir gün apartmanın önünden yukarı doğru bağırmıştı sizde gelacanizmii diye Bende utanmıştım bazı yerler o tarz şiveyi kaldirmiyo en azindan sessiz konusabilirler kınamak degil kesinlikle hatta şirin oluyo ama yerine göre

Dusuk butceli ve kotu senaryolu bir trt komedi dizisinde degilse sive o kadar da guzel durmuyor.

Elbette ben egeliyim mesela kendi insanimla konusurken buranin sivesini kullanirim. Disaridan dinleyen anlamaz bile bazen ne konustugumuzu ama her seyin yeri ve zamani var.

Ayrica konu sahibi tamamen sive var ogk igrenc dememis, markette sekere sasirmalari medeniyeti yeni kesfediyor gibi olmaları da bazi insanlarin kaldiramayacagi birwey bana kalirsa.

Ama yasli insanlar degistiremeyiz. Gülümseyip uzakta durmak mesafe korumak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…