Eş ailesine gitme sıklığı nasıl olmalı?

O kadar haklısınız ki ama malesef insanlar korona falam dinlemiyor kendi oğulları her hafta gittiği için o geliyorda gelin neden gelmiyor derler huzursuzluk çıkınca da kimse korona vardı ondan gelmedi demezki diyorum ya uçak yolculuğu yapıp ertesi gün bana gelmek istediler korona varken.. Eşime soruyorum gelin neden gelmedi diyolar mı diye hayır hayatta demezler öyle birşey diyor.günahlarını da almak istemiyorum kimsenin. Malesef kendi ailesi gibi olmuyor insanın ben 1 senedir kardeşlerimi kabul etmedim korona dan..

belli bir standart oluşturmayın bence canınız ne zaman isterse. bir düzen oturtursunuz mesela 2 haftada bir gelmeyince niye gelmedi olur bazı zamanlar haftada bir bazen de 2 3 ayda bir bile olabilir belli bir düzene oturttup alıştırmayın derim

Özledikçe gidilir bence 2-3 haftada bir normal

İlk evlendiğimiz sıralar ayda 1 2 ayda 1 nasıl denk gelirse aslında hep gitmemizi beklediler ama Allahtan eşim en başta kesti sonra corona var şimdi 1 yıldır nerdeyse 4-5 ay ilk başlarda görüşmedik ama çalışıp dışarı çıkmaya başlayınca yine 2 ayda bir falan ya da dediğim gibi o an denk gelirse spontane bir şekilde olur belli bir düzenim yok

Demiyorlarsa cok gidip gelmeyin araniz iyiyse arayin sorun, yasli insanlar gelinip gidilsin istiyorlar onlar da evlatlarini gormek istiyor kendilerince haklılar ama şu an olagan disi bir durum var. Gerekirse arar hal hatir sorar "anne ben de gelmek isterim ama bosuna ikimiz de riske girmeyelim esime bisey olsa ben bakarim da ben hasta olsam kim bakar " tarzi daha ılımlı gönül alıcı konusursaniz sorun olmaz diye düşündüm. Pandemi daha kontrollu hale geldiğinde de ayda bir birlikte gider acigi kapatirsiniz.
Ben icli dışlı iliskileri sevmemekle birlikte hiç gitmemek de yanlis diye düşünüyorum, gönül alacak ve iki tarafi da memnun edecek sekilde hareket edilirse orta yol bulunur.

Biz ayni sehirdeyiz ailelerimizle ve 6 bucuk yıllık evliyiz haftada 1 gitsek niye 2 gelmediniz 2 gitsek 3 gelin bugun gitsek yarin da gelin de sunu yiyelim bitmeeeeeez.Demezler ki isiniz gucunuz planiniz var mı. Suratsiz bi sekilde otururuz zaten dilleriyle dover gönderirler bir de her gun beklerler.buna ragmen en az haftada 1 giderim. Ise guce karışırım mutfaga yardim ederim torunlarını kucagina veririrm sevsinler diye. Cunku dede babannr onlar sonucta gormeliler. Cocuklar da sahipsiz degiller onlarin da ihtiyacı var. Ben haftada 1 gidersem 1 kerede esim bensiz gider. Haline sukret derim. Haa esinin de demesini bekleme en azindan 3 haftada ayda 1 git derim nacizane. Esini seviyorsan gelin olarak guleryuzle biraz disini sıksan hersey daha guzel olur. Hem senin vicdanin rahatlar hem esine sitem ediyor olabilirler bunu esin sana söylemiyor olabilir onu da bu durumdan kurtarmis olursun. Hem de sen de babanne anneanne olacaksın. Sen de gelin gelse torunlar gelse diye kapiya bakcaksin.

Korona son derece haklı bir mazeret.
Ama sizin için bahane olmuş. Eşinizle aynı evde yaşıyorsunuz sonuçta, virüsü o taşır zaten size ya da onlara.
Görüşmek istemiyorsanız ve sorun etmiyorlarsa o ayrı tabii.

Ben 9senelik evliyim.20 günde bir falan görüşürdük salgından önce. Araçla 15-20 dk sürüyor.
Şimdi koronanın başından beri yazlık evlerindeler,gitmiyoruz. Buna rağmen zorla emrivakiyle 2 kez geldiler.

YA bu kabul etmeme durumunu nasıl yapıyorsunuz acaba. Ben yapsam eşimle boşanırız mubtmeeln (

Valla haftada bir de görüsülür yılda bir de görüsülür. Bana zahmet olmuyolarsa muhabbetimiz rahat oluyosa mutfağa beraber giriyosak her hafta agirlardim ben.

Valla haftada bir de görüsülür yılda bir de görüsülür. Bana zahmet olmuyolarsa muhabbetimiz rahat oluyosa mutfağa beraber giriyosak her hafta agirlardim ben.
Malesef bana geldiklerinde bile yemek yerler çaylarını içerler bir dakika bile muhabbet etmezler.. Ben resmen kendimi restoran da çalışıyor gibi hissediyorum resmen yemek yemeye geliyolar yani.. Zaten hayatta konuşkan insanlar değil yanlarında acayip kendimi rahatsız hissediyorum ama yapacak birşey yok 5 sene görmesem özlemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…