Eş ailesine gitme

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.100
30.469
798
35
Merhaba herkese hayırlı cumalar ,
Eşimin ailesinde bir gelenek var . Her sene bahar Ayında Ramazan'dan önce yani bu aylarda her hafta birinde toplanırlar . Zaten çok sık görüşen bir aile değiliz ama bu aylarda yaz gelmeden herkese tatile ya da il dışına vs çıkmadan mutlaka bir gun belirler ve o günde akrabaları Büyük'leri Yemeğe davet eder . Yani bu hafta sonu ve gelecek haftalarda hep onun akrabaları ile olacağız Ramazan'a kadar falan . Zaten az görüştüğüm insanlar ama ortamda daralıyorum konuşacağım bşy yok az görüştüğüm kişiler olduğu için pek ortak noktamda yok . Sadece bir görev gibi gidiyorum . Yakın hissetmiyorum kendimi onlara pek . Sizde durumlar nasıl brnim gibi misiniz yoksa sıcak iliskiler kuran kişilerde var mı es ailesi ile ?

Eşimin ailesinde bir gelenek var . Her sene bahar Ayında Ramazan'dan önce yani bu aylarda her hafta birinde toplanırlar . Zaten çok sık görüşen bir aile değiliz ama bu aylarda yaz gelmeden herkese tatile ya da il dışına vs çıkmadan mutlaka bir gun belirler ve o günde akrabaları Büyük'leri Yemeğe davet eder . Yani bu hafta sonu ve gelecek haftalarda hep onun akrabaları ile olacağız Ramazan'a kadar falan . Zaten az görüştüğüm insanlar ama ortamda daralıyorum konuşacağım bşy yok az görüştüğüm kişiler olduğu için pek ortak noktamda yok . Sadece bir görev gibi gidiyorum . Yakın hissetmiyorum kendimi onlara pek . Sizde durumlar nasıl brnim gibi misiniz yoksa sıcak iliskiler kuran kişilerde var mı es ailesi ile ?
Kadın olsun erkek olsun,hiç kimse evlendiği insanın geleneğini adetini,alışkanlığını sürdürmek zorunda değildir.Herkesin hayat şartları,vakti öncelikleri farklıdır.Ben yapmam.

Kadın olsun erkek olsun,hiç kimse evlendiği insanın geleneğini adetini,alışkanlığını sürdürmek zorunda değildir.Herkesin hayat şartları,vakti öncelikleri farklıdır.Ben yapmam.
Hergün görüşsek bende gitmek istemem ama yılda bir kere bir ay ona da mecbur işte yani kendimi mecbur hissediyorum

Eşinizin hatırı için biraz idare edilebilir bence
sonuçta sürekli olan bir durum değil.
evlilik gerçekten çok zor idare edilmeyi bilmessek çok sıkıntılar cıkıyor..
sana bir laf söz söyleyen dışlayan ezen vs ne bileyim bunlar yoksa bence hiç huzurunuzu kaçırmayın
emin olun hiç bir gelin eş ailesi ile zaten canla isteyerek görüşmüyor. cogunlukla zorunlululk.. cocugumun hatırı eşimin hatırı... bende hep böyle yapıyorum
hayırlı cumalar :KK200:

Son düzenleme:
istemediğim yere gitmem

Eşinizin hatırı için biraz idare edilebilir bence
sonuçta sürekli olan bir durum değil.
evlilik gerçekten çok zor idare edilmeyi bilmessek çok sıkıntılar cıkıyor..
sana bir laf söz söyleyen dışlayan ezen vs ne bileyim bunlar yoksa bende hiç huzurunuzu kaçırmayın
emin olun hiç bir gelin eş ailesi ile zaten canla isteyerek görüşmüyor. cogunlukla zorunlululk.. cocugumun hatırı eşimin hatırı... bende hep böyle yapıyorum
hayırlı cumalar :KK200:
Bende sadece eşim tek gitmesin yanlız kalmasın diye gidiyorum . Gercekten konuştukları sohbet ettikleri vs konulardan çok sıkılıyorum onlara pek katılamıyorum saf dışı kalıyorum genelde sonra konuşkan olmadığımı düşünüyorlar belki de

Herkeste farklılık gösterir yani başkaları eşinin akrabalarıyla yakındır da bunun size katkısı ne sormuşsunuz:)
Gidip yemek yiyip döneceksiniz konuşulacak konu yoksa da sohbeti dinler birileriyle gözgöze geldiğinizde gülümsersiniz oldu bitti dert bile yok ortada.

Yani bence saçma her hafta tüm sulaleye maruz kalmak bende doz aşımına neden olur.Diger zamanlar eşinizin ailesi ile görüşme şıklığınız ne?

Herkeste farklılık gösterir yani başkaları eşinin akrabalarıyla yakındır da bunun size katkısı ne sormuşsunuz:)
Gidip yemek yiyip döneceksiniz konuşulacak konu yoksa da sohbeti dinler birileriyle gözgöze geldiğinizde gülümsersiniz oldu bitti dert bile yok ortada.
Baska kişilerden de fikir almak istemiş olamaz mıyım ? Katkısı var veya yok bu konuda bana dert oldu madem sizin için dert bile değil neden yorun yapma zahmetine girdiniz o zaman

sıcak veya soğuk ilişkiler içerisinde olmak meselesi değil. hepi topu görüşeceğiniz 3-4 hafta sonunda birer gün. bunu sorun haline getirmek yerine güzel anılar biriktirmeye çalışın derim. sizin için kendi aileniz neyse eşiniz için de kendi ailesi o bunu unutmayın ve şikayet etmeyin.

Back
X