• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesini mecburi davet

Hah aynısı benim kaynanin
o karısı ise bende annesiyim onlar her gün yatıyorlar bugünde benim le yatsın sarılıp yatacağım oğluma dedi 🤣😅
Bende doya doya sarıl anne hatta temelli kalsın dedim ne diyeyim

Yİne laf söyleyebilmen bile takdire şayan. Ben kitlenir kalırdım herhalde 🤔🤣

Yİne laf söyleyebilmen bile takdire şayan. Ben kitlenir kalırdım herhalde 🤔🤣
Eskiden olsa anca ağlamaya gücüm yeterdi ama insanları bu raddeye getiriyor bazen yaşadıkları
Eski kaynanam daha beterdi
Her geldiğinde kavga çıkarır yine gelirdi oğlumun evi diye tedavi bile gördüm o dönemde bebeğimi kaybetmiştim birde lohusalık depresyonu vs

Olayları şu yaşımda yaşasaydım belki bu kadar etkilenmezdim hatta tepki de verirdim.20 li yaşlarda biraz ağır geldi sanirim.

Piraye benden sana tavsiye affet, hafifle. Ben affettim arada kocamı didiklesemde, kocama lafları soksamda onları affettim. Annesi ve babasına hiç bişey söylemedim, yapmadım yapmıyorum. Benim sinirimi bile hakedecek kadar önemli değiller artık diyorum. Eşimle iyi miyiz gerisi önemsiz. Gelsinler yesinler içsinler gitsinler boşver dediğim gibi Allah rızası için misafir say onları ben öyle yapıcam.
Ha çocukları büyüttüm tek başıma zoru bitti kolaya geliyorlar , hizmete geliyorlar diye eşime de içimdekileri söyledim. Yemekler sendeyide ekledim. Artık filtre yok bende kendi etti kendi buldu.

Piraye benden sana tavsiye affet, hafifle. Ben affettim arada kocamı didiklesemde, kocama lafları soksamda onları affettim. Annesi ve babasına hiç bişey söylemedim, yapmadım yapmıyorum. Benim sinirimi bile hakedecek kadar önemli değiller artık diyorum. Eşimle iyi miyiz gerisi önemsiz. Gelsinler yesinler içsinler gitsinler boşver dediğim gibi Allah rızası için misafir say onları ben öyle yapıcam.
Ha çocukları büyüttüm tek başıma zoru bitti kolaya geliyorlar , hizmete geliyorlar diye eşime de içimdekileri söyledim. Yemekler sendeyide ekledim. Artık filtre yok bende kendi etti kendi buldu.
Bide eş çok önemli ilk eşim ne olursa olsun hep annesinden taraf olur idare et alttan al derdi
Şu anki eşim ise annesini biliyor hatta kendi kaç defa dedi kardeşleri ile konuşurken anneme kimse katlanamaz cekemez diye

Bide eş çok önemli ilk eşim ne olursa olsun hep annesinden taraf olur idare et alttan al derdi
Şu anki eşim ise annesini biliyor hatta kendi kaç defa dedi kardeşleri ile konuşurken anneme kimse katlanamaz cekemez diye

Senin sınavında kaynanadanmış maşallah 🤲🏻 Neyse eş bildiği zaman sıkıntı olmuyor bu daha katlanılası 👍🏻

Galiba genelleme değil ama çoğunlukla kaynana gelini gelin kaynağı sevemiyor
Eş çok önemli denge açısından

Aslında ortak bir düşman olsa 🤣 Elti gibi severlerde işte ortak bir sevdikleri olunca paylaşamıyorlar.

Tek aile olsaydı idare ederdim aldattı aşık oldum dedi bende aradan çekildim

Beterin beteri dedikleri tamda bu işte 🤦🏼 Dediğim çıkmış başka erkeklik yapmış 😬

Olayları hep bizim evde yaşadık.Bu yüzden her geldiğinde bir şey olacak gibi kosullandim hatta bir süre ataklar geçirdim. Ailesi gelmiş gelmemis değil mesele bu travmaları atlatamayip yaşadığım psikolojik durum.Engel olamıyorum,asamiyorum destek de aldim ama bir türlü ikna edemiyorum kendimi.
Ne yaptılat sizde travma yaratacak kadar. Böyle ataklar geçirecek kadar merak ettim.
Ben abarttığınızı düşünüyorum. Gerçekten dediğiniz kadar kötü biri olsalardı hiç bir iletişiminiz olmazdı şimdiye kadar.

Loğusa döneminde anormal olan loğusadır etrafındakiler değil o yüzden en iyi tercih Loğusanın annesi kardeşidir
Yaşadığınız küfür hakaret şiddet mi
Yoksa sıradan anlaşmazlıklar mı
Evliliğiniz devam ettiğine eşinizde ailenize iyi niyet ve ikramda bulunduğuna göre kötü biri değil
Annesi babası kötü bir iş çıkarmamışlar anlaşılan
Karma diye bişeye inanırım ben
Sizde kendinize kötü demiyorsunuz ki kim der
Anlaşamadığınız insanlar yok mu
Bakın işte ben anlaşamıyoruz değil mi ve siz benim kötü olduğum kanısına vardınız
Belkide kötü sizsiniz
Düşünün derim
Lohusa*

Ne yaptılat sizde travma yaratacak kadar. Böyle ataklar geçirecek kadar merak ettim.
Ben abarttığınızı düşünüyorum. Gerçekten dediğiniz kadar kötü biri olsalardı hiç bir iletişiminiz olmazdı şimdiye kadar.

Bunu şey gibi düşünün asansör fobisi asansöre binmediğiniz sürece problem yok. Kendi evinde yaşamış bunu ve onlar gelince yine bişey olacak gibi hissediyor yani ben öyle hissediyorum eminim onunda açıklaması bu olacaktır.
Erkeklerin askerlik kadınların lohusalık unutulmaz aslında ordan kopuyor film. Başka zamanda yaşamış olsa bu kadar etkilemezdi diye düşünüyorum. Yada kendimde bulduğum sonuç bu.

Beterin beteri dedikleri tamda bu işte 🤦🏼 Dediğim çıkmış başka erkeklik yapmış 😬
[/QUOTE]
Kanı bitlenen buldumcuk olan erkek müsveddesi işte belasını buldu iyi oldu böyle

Biliyor musunuz abartıyorsun diyenlere kulak verin. Evet abartıyorsunuz. Bırakın gelsin gitsinler. Mesafeniz değişmesin. Orası sizin eviniz, sizin çocuğunuz. Bakın ben de aynı durumları yaşadım. Mesafeyi kaldırınca aynı hale geliyorlar evet. Burnundan gelen hastalıklar sahibi olan ben oldum. Evime gelmesinler diye gece gündüz gözüme uykular girmedi. Geleceklerini duyduğum zamanlar panik atak krizleri geçirdim. Ne oldu olan bana oldu. Onlar geldi kaldı gittiler bense her an o günleri düşünüp kuruldum ilk yılların zehir oldu. Sonra pandemi,sonra deprem sonra çocuğumun tedavisi olmayan hastalığı panik atak çıktı başıma. Yine dönüp dolaşıp aile olduğumuz için onlardan destek gördüm. Dünya o kadar boş ki. Benim sandığım hiçbirşey benim kalmıyor. Allah'ım kimseyi büyük dertlerle sınamasın. Ne ederseniz kendinize edersiniz. Takmayın. Herşey gönlünüzce olsun.

Keşke olmasaymış ama olmuş
3 yıldır kendilerini asla görmeye bile tahammül edemiyorum bende
Eşim ve oğlum gider görür gelir zaten beni istemedikleri icin böyle bir konfor sağladım kendilerine
Kayınvalide evlendiğimizde 1 yıl ömür biçmişti evliliğimize hatta biz çok gördük çocukta benim kocada benim diyenleri 10 yıl sonra ayrıldılar demişti. Kendisinin yada benim on yıl ömür garantimiz varmış gibi.
Yedirin içirin gönderin
Laf sokarsa cevabını verin
Size diyorum ama ben yapamazdım.
Hala görebilecek konumda değilim kendilerini

Back
X