Eş ailesinin başkalarını(birbirlerini) övmesi

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Başlıkta belirttiğim gibi bu durumlarda ne yaoiyorsunuz? Ben çok sinir oluyorum. Eş ailesiyle ne zaman bir araya gelsek böyle yapıyorlar. Kv demi seviyorum pandemiden dolayı artik toplanmiyoruz ama öncesinde ne zaman toplansak eltim için makina gibi mantı basıyor, bana şunu şunu aldı, biri 23 yıllık gelinim biri 12 senelik gelim vs. En çok büyüğünü seviyorum, emektarım...Sanki överken benimle kıyaslıyor.

Üstelik yetmez gibi eltim de diğer eltiyi övüyor. Kozmetik ürünlerinden bahsediyorum işte x her tatilde yanında götürür onun süsü püsü başka vs. Evime gekdiklerinde onlar için her şeyi sererim x hem kendisi yer, yedirir vs.hep böyle... Ortak tanıdığımız bazı insanları da övüyor ama överken kıyas yapıyor gibi Sinir oluyorum böyle durumlarda ne yapıyorsunuz :)
Not: Bu övme işini sadece benimle konuşurken yapılıyor :)

Son düzenleme:
Başlıkta belirttiğim gibi bu durumlarda ne yaoiyorsunuz? Ben çok sinir oluyorum. Eş ailesiyle ne zaman bir araya gelsek böyle yapıyorlar. Kv demi seviyorum pandemiden dolayı artik toplanmiyoruz ama öncesinde ne zaman toplansak eltim için makina gibi mantı basıyor, bana şunu şunu aldı, biri 23 yıllık gelinim biri 12 senelik gelim vs. En çok büyüğünü seviyorum, emektarım...Sanki överken benimle kıyaslıyor.

Üstelik yetmez gibi eltim de diğer eltiyi övüyor. Kozmetik ürünlerinden bahsediyorum işte x her tatilde yanında götürür onun süsü püsü başka vs. Evime gekdiklerinde onlar için her şeyi sererim x hem kendisi yer, yedirir vs.hep böyle... Ortak tanıdığımız bazı insanları da övüyor ama överken kıyas yapıyor gibi Sinir oluyorum böyle durumlarda ne yapıyorsunuz :)

Hicbirsey.
Cunku onlarin amaci zaten belli.
Neden onlarin amaclarina yonelik onlari memnun edeyim ki.

Genelde duymazdan gelinir boyle seyler.
Gulunup gecilir.
Cahil insanlar olduklari her hallerinden belli, onlar gibi cahilce davranin ne anlami olacak.

Ben böyle durumlarda umursamıyorum kişinin karakteriyle alakalı. Oturup konuşup çözemezsiniz. Hele birde nispeten yapıyorlarsa hiç oralı olmayın derim. Hatta sizde baska kv'leri baska eltileri övebilirsiniz. Arkadasımın eltisi şöyle iyi böyle iyi tarzı :rolleyes:

Hicbirsey.
Cunku onlarin amaci zaten belli.
Neden onlarin amaclarina yonelik onlari memnun edeyim ki.

Genelde duymazdan gelinir boyle seyler.
Gulunup gecilir.
Cahil insanlar olduklari her hallerinden belli, onlar gibi cahilce davranin ne anlami olacak.
Sevdiğini bu şekilde dile getiriyor demekki. Neden cahillik olsun ki

Aaa o yediren x i ben siz sandım

Körler sağırlar birbirini ağırlar boşver he de geç.Seni övseler ne olacak sen kendini bildikten sonra bırak övmesinler.Hem belki yüzüne söylemiyorlardır ama arkandan seni de övüyorlardır belki 🤗

Ben böyle durumlarda umursamıyorum kişinin karakteriyle alakalı. Oturup konuşup çözemezsiniz. Hele birde nispeten yapıyorlarsa hiç oralı olmayın derim. Hatta sizde baska kv'leri baska eltileri övebilirsiniz. Arkadasımın eltisi şöyle iyi böyle iyi tarzı :rolleyes:
işte nokta atışı yorum
ya böyle yapın ya da onlar daha o kişileri övmeye başlarken siz o kişileri onlardan daha çok övün
inanın diyecek bişeyleri kalmıyor :D

İnsanlar sevdiklerini över.
Yani övmek istiyorsa övsünler neden ben sinir olayım?
Umrumda

Övme değil de bana normal sohbet gibi geldi
Birbirlerini seviyorlarsa haklarında iyi şeyler diyorlar sanırım
Makine gibi mantı yapan kadını da övün bence zaten 😂

Asıl soru şu birbirlerini övmeleri size kendinizi nasıl hissettiriyor ki rahatsız oluyorsunuz?
Belki aralarına daha yeni katildigim için muhabbetlerine alışamadım ama sanki kıyaslama yapıyorlar gibi anlam veremedim

Övme değil de bana normal sohbet gibi geldi
Birbirlerini seviyorlarsa haklarında iyi şeyler diyorlar sanırım
Makine gibi mantı yapan kadını da övün bence zaten 😂

Asıl soru şu birbirlerini övmeleri size kendinizi nasıl hissettiriyor ki rahatsız oluyorsunuz?
Konuda aklımda kalan tek yer mantı😍😀 Makine gibi mantı yapmak da gerçekten övülesi bişi😀 Canım mantı çekti🙄

Umursamam onu destekler şeyler söylerim çok haklısın o eltimin birde şöyle güzel yemeği var falan derim. Kimsenin beni övmesine gerek duymam hele ki eş ailesinin hiç. Çünkü eş ailesi sizi beğenmiyorsa beğenmez, eş ailesinde olmayan eğitimin var, kariyerim var, iş yerime gittiğimde ayakta karşılayan personelim var, onlardan farklı bir ailem var, birazda boy pos var yinede eleştirilecek bir şeyimi bulurlar.🤣( kendimide övmüş gibi oldum kimse yanlış anlamasın yukarıda da belirttim) Benim en çok kendi ailemin kuzenlerimin akrabalarımın arkadaşlarımın düşünceleri ilgilendirir.

Insanlarin tamami sizin hassas noktanıza oynarlar.
En suslu en guzel en becerikli değilim. Kimse degil.
Ayrıca birileri beni ovsun diye bisey yapmam.

Back
X