- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Kafanfilm000
Kaynanam arkamdan tembel ve sinirli demiş,,
He dedim kölelik ruhumda yok

He dedim kölelik ruhumda yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapsalar ne olacak ki. Böyle ince ayrıntılara takılmayın hayat zaten çok zorBelki aralarına daha yeni katildigim için muhabbetlerine alışamadım ama sanki kıyaslama yapıyorlar gibi anlam veremedim
Not: Bu övme işini sadece benimle konuşurken yapılıyor :)
İnsan överlerse o insanı seviyormuş ve o konuyla alakalı onlarla aynı fikirdeymiş gibi yap.Başlıkta belirttiğim gibi bu durumlarda ne yaoiyorsunuz? Ben çok sinir oluyorum. Eş ailesiyle ne zaman bir araya gelsek böyle yapıyorlar. Kv demi seviyorum pandemiden dolayı artik toplanmiyoruz ama öncesinde ne zaman toplansak eltim için makina gibi mantı basıyor, bana şunu şunu aldı, biri 23 yıllık gelinim biri 12 senelik gelim vs. En çok büyüğünü seviyorum, emektarım...Sanki överken benimle kıyaslıyor.
Üstelik yetmez gibi eltim de diğer eltiyi övüyor. Kozmetik ürünlerinden bahsediyorum işte x her tatilde yanında götürür onun süsü püsü başka vs. Evime gekdiklerinde onlar için her şeyi sererim x hem kendisi yer, yedirir vs.hep böyle... Ortak tanıdığımız bazı insanları da övüyor ama överken kıyas yapıyor gibi Sinir oluyorum böyle durumlarda ne yapıyorsunuz :)
Başıma gelmedi bilemiyorumBaşlıkta belirttiğim gibi bu durumlarda ne yaoiyorsunuz? Ben çok sinir oluyorum. Eş ailesiyle ne zaman bir araya gelsek böyle yapıyorlar. Kv demi seviyorum pandemiden dolayı artik toplanmiyoruz ama öncesinde ne zaman toplansak eltim için makina gibi mantı basıyor, bana şunu şunu aldı, biri 23 yıllık gelinim biri 12 senelik gelim vs. En çok büyüğünü seviyorum, emektarım...Sanki överken benimle kıyaslıyor.
Üstelik yetmez gibi eltim de diğer eltiyi övüyor. Kozmetik ürünlerinden bahsediyorum işte x her tatilde yanında götürür onun süsü püsü başka vs. Evime gekdiklerinde onlar için her şeyi sererim x hem kendisi yer, yedirir vs.hep böyle... Ortak tanıdığımız bazı insanları da övüyor ama överken kıyas yapıyor gibi Sinir oluyorum böyle durumlarda ne yapıyorsunuz :)