- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bana yaptıklarını anlatsam; roman olur yemin ederim; çok bariz şeyleri de yazamıyorum; buralarda geziniyordur anlar deli bozukBenimde görümcem bu tip hiç konuşmayız geçen doğum günü varmış beni arıyor kaynanam,iyiki doğmuş diyip telefonu kapattım neymiş hiç umrumda değilmiş onun doğum günü kendimi sevdirmek benim elimdeymiş Allahım cidden la havle vela kuvvete yaniSizin gibi bende yakında sileceğim iç huzura o zaman ulaşırım sanırım
![]()
Çok tatlısınız. Görümcemle hep bir mesafe vardır aramızda. Kendisi evliliğimin ilk haftası gidiceğimiz yere gelmek istediği için ve aldığımız tatlıya kdar istediği için hiç yakın olamadım. Gittim geldim görüştüm ama hadi canım gel gezmeye gidelim diyemedim. Ne bileyim suratlarını görünce laf sokunca şöylemi yapmalıydım diye üzülüyorumYa neden önemsiyorsunuz şu iki değişik kadını şu kadar. Allahım iyiki nişanımdan beri konuşmuyorum görümcemle. Bu sıkıntıları duydukça daral geliyor iyice. Sizin bir hatanız yok, naifliğinize bakılırsa hiçte olmamış. Elin kızını alıp, birde ruh sağlığını bozuyorlar...
Ya bir de o tipik ergen çocukları gibi laf sokmalar bende de varYa bana yaptıklarını anlatsam; roman olur yemin ederim; çok bariz şeyleri de yazamıyorum; buralarda geziniyordur anlar deli bozukÇünkü yaptıklarını başka yapacak bir insan evladı tanımıyorum. Bir de o minnacık beyniyle bana laf sokmaya çalışıyor sosyal medyadan... Yürüyen fitne
![]()
Umrunuzda olmasın, kendinizi ve eşinizi böyle şeylerle meşgul bile etmeyin. KV lerin gelin oğlumun servetini(!!) yiyip bitirecek, bizi unutturacak gibi bir psikolojisi oluyor... Eşiniz cevap veremez sizi muhatap ederse konuşursunuz ama o zaman da ortam gerilir, umarım bunları yaşamazsınız.Eşim cevap verdiği için karışmadım. Üstelediler eşimde aynı şekilde cevap verdi ne namazı aradık ya saati mi var bayramın hayret bişey dedi. Eşim yanımda sonuçta girdim ekrana bayramlaştım daha ne yapayım ? Görümcem çok suratsız ekrana gelince eşim onu çağırınca mutfağa gittim belki abi kardeş bayramlaşırlar diye laf etti arkamdan.
Bende böyle düşünüyorum yeni evliyim düzenimi oturtup mesafemi ayarlamak istiyorum. Eşim iki kere sordu kardeşini oyun oynuyormuş gelmedi telefona biraz şımarıktır suratsız durunca çekindim açıkcası.Yeni evlısınız sakin yüz vermeyin.
Nasıl alışırsa öyle girer cunku
Zaten görüntülü konuşup bayramlasmışsınız daha ne için konuşacaksınız?
Görümcenız görüntülü konuşurken gelip selam vermediyse onu zaten hiç aramayın .
Ben de görüntülü de aynı şekilde " iyi bayramlar" dedim bitti gitti işte
ne olacak allah başka:)
Söylediklerini yapmadıkça sinirleniyor. Emri vaki yapıp burda yicez yarın dedikçe ben yemiyorum. Buna o karar veremez müsaitsek geliriz anne diyorum. Beni oraya buraya sürüklemelerine tepki gösteriyoruz. Böyle yapmasına kaygılanıyorumkv nin tripleri sizinle ilgili değil, oğluşunun ayrı bir evi ve hayatı olduğunu sindirme çalışmalarıyla ilgilidir muhtemelen.
Hiçbirşey yapmayın, sıfır tepkiÇok tatlısınız. Görümcemle hep bir mesafe vardır aramızda. Kendisi evliliğimin ilk haftası gidiceğimiz yere gelmek istediği için ve aldığımız tatlıya kdar istediği için hiç yakın olamadım. Gittim geldim görüştüm ama hadi canım gel gezmeye gidelim diyemedim. Ne bileyim suratlarını görünce laf sokunca şöylemi yapmalıydım diye üzülüyorum
Ya aklı yok, fikri var dedirtiyor... Enteresan... Yahu sen kim benimle başa çıkmak kimYa bir de o tipik ergen çocukları gibi laf sokmalar bende de varBeni çok eğlendiriyor kerata
![]()
Normal düzeyde aradı abimi ailemi falan. Yasaklar olmayıncada uğruyoruz yemeğe. Ama tabi gelin ben olduğum için daha çok memnun etmem gerekiyor sanırımHiç takmayın, ne kadar üstlerine düşerseniz sizi o kadar çok yorarlar.
Ayrıca eşiniz sizin ailenizi memnun etmek için bu kadar kafa yoruyor mu? Hiç sanmıyorum.
Ne bu beklenti anlamıyorum ya. Birşey deseler beklentiler üzer dicem. Gerçi görümcem laf sokar gittin kameradan diye. Ben en azından kameradaydım sen hiç gelmedin derimBenimde görümcem bu tip hiç konuşmayız geçen doğum günü varmış beni arıyor kaynanam,iyiki doğmuş diyip telefonu kapattım neymiş hiç umrumda değilmiş onun doğum günü kendimi sevdirmek benim elimdeymiş Allahım cidden la havle vela kuvvete yaniSizin gibi bende yakında sileceğim iç huzura o zaman ulaşırım sanırım
![]()
Kendinizi sakın kötü hissetmeyin. Sizin gibi onları kırmaktan incitmekten çekinen bir gelin bulmuşlar kıymetinizi bilmeliler.Hayır yapmıyordu çok iyi anlaşırdık evlendikten sonra ayrı evimiz olduğunu anlamıyor sürekli laf söylüyor 1 hafta aramasam numaramı bilirmiydin diyor eşim anneler günü için arıyor öküz her gün neden aramıyorsun diyor farklı hallere girdi hatamı yapıyorum acaba diye üzülüyorum. Memlekete gitti bi kere eşime ara bakayım varmışmı dedim aradı öyle bende aramadım bana diyorki insan bi arar. Yahu oğlunla aynı evdeyim ben biliyorum vardığını. Sürekli kendimi kötü hissediyorum
Canla başla çabalıyorum. Gönülleri olsun diye yapmicaksın diyorum kendime. Üzülüyorum. Yapmadıkça beni sevmediklerini hissediyorumGörüntülü konuşurken hepsinin bayramını kutlamışsınız, ayrı ayrı kutlamaya ne gerek var? :)
Sırf “gelin” sıfatında olduğunuz için sizi düşman belleyip, saçma sapan tavırlar sergileyen bu insanlar hiçbir şeyi haketmiyor zaten. Gönülleri olsun diye kendinizden ödün vermeyin.
Hadi görümce yaşıt kaynanaya ne demeli ? Benimki de laf sokuyor 45 yaşındaYa bir de o tipik ergen çocukları gibi laf sokmalar bende de varBeni çok eğlendiriyor kerata
![]()
Sevmesinler yahu, onların sevgisine mi muhtaçsınız? Asıl önemli olan eşinizin size olan sevgisi, gerisi boş.Canla başla çabalıyorum. Gönülleri olsun diye yapmicaksın diyorum kendime. Üzülüyorum. Yapmadıkça beni sevmediklerini hissediyorum
Kayın valideniz bu kadar önemsiyorsaBende böyle düşünüyorum yeni evliyim düzenimi oturtup mesafemi ayarlamak istiyorum. Eşim iki kere sordu kardeşini oyun oynuyormuş gelmedi telefona biraz şımarıktır suratsız durunca çekindim açıkcası.