- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi POLYANNACIK
-
Canim oncelikle esinin tutumu cok onemli.
Benimkilerde aynisiydi. Hergun onlara cikmamizi isterlerdi. Esimle bu nedenle cok kavga ettik hattacdayak bile yedim ki ben evdeydim calismiyordum. Asla taviz vermedim kvlere karsi sonuc istersem cikarim istemezsem cikmam. Esimde minikyaramaz annemlerw cikalim mi der cikasim yoksa sen cik derim tabii o da bensiz cikmaz ama esim bu sekilde olana kadar cok zorluk cektim.
Calisiyormussun bu senin en buyuk avantajin. Esine de yorgun oldugunu ve beraber vakit gecirmek istedigini belirtebilirsin.
canım şuan düzelmenize sevindim. fakat eşlerimize gitmek istemediğimizi belirtiyoruz. tamam bunda birşey yok. anlıyorlar fakat daha sonra kendisi de senin ailene gitmek istemez, öyle değil mi? yani bizde genelde öyle oluyor. ben de sıkılıyorum ama geliyorum onlar bizim anne-babamız sıkılsak da fedakarlık yapmamız lazım diyor. bu sefer kendi aileme de her istediğimde gidemiyorum. bu durumu nasıl düzeltmek lazım nasıl bir yaklaşım içine girmemiz gerek eşlerimize karşı.. malum erkek tarafından sürekli bir baskı da var..
bu sık gelip gitme merakı nedir ya anlamış değilim. Bir insanı zorla çağırmak ya da zorla evine gelme psikolojisini anlayamadım çözemedim. Neden böyle oluyor? Yoksa sadece yeni evlilere mi böyle bir baskı yapılıyor. Sonradan düzene giren var mı. Ben de sürekli davet edilmekten memnun edememekten çok mutsuzum. Her gidişimizde ayrı bir sitem çekiyoruz. Kendimizi zorunlu hissederek gidiyoruz. Halbuki gerçekten özleyip gitsek güzel vakit geçirsek ne güzel olur. çalışan insanın zaten bir haftasonu var. Bunu anlayamıyorlar. Onu da kendilerine ayırmamızı istiyorlar.
hergün gitsen ne olacak anlamıyorum
o zamanda gelin evde yapmıyor hergün yemege geliyor derler
haftada bir gitsen hiç gelme istersen derler
eee ne yapak yani dimi
napsakta kv yaransak diye çatlıyoruz arkadaş ya
Allahtan eşin arkanda agzını açıp 2 kelime etmiş
onu bulamayanlarda var bacım
Arkadaşlar benim kayınvalidem normalde sessiz sakin ondan bi zorum yok görümcemle nezaman birleşiyorlar üstüme geliyorlar zaten bağıra bağıra konuşmaları var hep şımarıklık ben kendi isteğimle gitmek istiyorum böyle şartlanmış oluyorum canım sıklıyor.eşim bu konuda anlayışlı o bana demiyor gel gidelim ben diyorum gidelim diye.eşime kalsa belki daha az gidicez ama öylede ben huzursuz oluyorum
Arkadaşlar benim kayınvalidem normalde sessiz sakin ondan bi zorum yok görümcemle nezaman birleşiyorlar üstüme geliyorlar zaten bağıra bağıra konuşmaları var hep şımarıklık ben kendi isteğimle gitmek istiyorum böyle şartlanmış oluyorum canım sıklıyor.eşim bu konuda anlayışlı o bana demiyor gel gidelim ben diyorum gidelim diye.eşime kalsa belki daha az gidicez ama öylede ben huzursuz oluyorum
neden huzursuz oluyorsun laf sokmalarini duymayinca mi yoksa gorumcenin simarikliklarini gormeyince mi....?
Hem yazmissin ki kendi istegimle gitmek istiyorum hem yine yazmissin ki esim sik gitmek istemiyor ben gitmeyince huzursuz oluyorum....!
Bu ne perhiz ne lahana tursusu anlayamadim gitti dogrusu.
Neden huzursuz oluyorsun laf sokmalarini duymayinca mi yoksa gorumcenin simarikliklarini gormeyince mi....?
Hem yazmissin ki kendi istegimle gitmek istiyorum hem yine yazmissin ki esim sik gitmek istemiyor ben gitmeyince huzursuz oluyorum....!
Bu ne perhiz ne lahana tursusu anlayamadim gitti dogrusu.
aynen ne rahatsız oluyorsun boşver eşin istemiyorsa sende gitme alala benim ki gibi olsa napardın tam bir ana kuzusu sogutana kadar ne çektim
her gittiğimizde sitem ediyorlar oyüzden bidaki gidişimde istemeyerek gidiyorum.ben böyle olsun istemedim hiç ...içimden gelerek gönül rahatlığıyla gitmek isterim kendimi mecburmuş gibi hissetmek istemiyorum arayı çok açınca araya soğukluk girsin istemiyorum huzursuzluğum buyüzden.anlamayacak bir şey yokki.sadece sıkıntımı paylaştım
bunu gelinlerin %100 u istiyor zaten am kvler sabahin korunden gece yarisina kadar orda olmamizi isterler.
Canim kusura bakma ama oglunun gitmek istemedigi bir eve bende gitmem esimi de zorlamam. Laf soylediklerinde de oglunuzu zorla getiriyorum derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?