- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi POLYANNACIK
-
2 buçuk aylık evliyim.evimz kayınvalidemlerle 15 dk mesafede.eşimle ikimizde çalşıyoruz.eşimin ailesi sürekli beklenti içindeler istiyorlar ki hep onlara gidelim onlar bize gelsin sürekli görüşüleim istiyorlar hissettiriyorlar.bende onların laflarından konuşma tarzlarından çok rahatsızım onların yanında mutlu değilim.onun dışında çok fazla sıkı fıkı olmayı sevmiyorum.görümcem benden 10 yaş büyük tam bir kaynana zaten kayınvalidemden çekmedim ondan çektiğim kadar.çok iyi gibi görünüyor ama çok tehlikeli bir kadın.ben haftada bir gün yemek yemeye gidiyoruz.geçen akşam gittiğimizde kayınvalidem birsürü yemek yapmış afiyetşe yedim annecim eline sağlık çok yedim falan diye söledim.görümcem ordan lafa girdi manidar şekilde herzaman gelmediğiniz için yaptık yani dedi.laf soktu bana.saygımdan susutum.saat 10 oldu eşim kalkalım biz dedi.ordan görümcem zaten gelmiyorsunuz oturun biz size gelince 11 e kadar oturuyoruz dedi.eşim abla çalşıyoruz yorgunuz maksat sizi görmek dedi.görümcem devam etti.cumartesi gelin oturalım hatta bizde yatın dedi.ben ever yakınken gerek görmüyoruz dedim.kayınvalidemde yüz buldu atladı ozaman biz gelelim yatmaya bu arada gülüşüyorlar bende artık çok sinirlendim.haftasonlarını kendimize ayırıyoruz dedim.sustular böyle emirvaki saygısız insanlardan nefret ediyorum.böyle yapınca artık haftada bir de gitmeyecem soğuttular artık.eşime söyledim birdaha ablan bana laf sokoup işime gücüme planıma karışmasın yeter artık dedim.oda konuşacağını söyledi.bilmiyorum çok üzülüyorum kızlar.ben birde çok hassas bir insanım
2 buçuk aylık evliyim.evimz kayınvalidemlerle 15 dk mesafede.eşimle ikimizde çalşıyoruz.eşimin ailesi sürekli beklenti içindeler istiyorlar ki hep onlara gidelim onlar bize gelsin sürekli görüşüleim istiyorlar hissettiriyorlar.bende onların laflarından konuşma tarzlarından çok rahatsızım onların yanında mutlu değilim.onun dışında çok fazla sıkı fıkı olmayı sevmiyorum.görümcem benden 10 yaş büyük tam bir kaynana zaten kayınvalidemden çekmedim ondan çektiğim kadar.çok iyi gibi görünüyor ama çok tehlikeli bir kadın.ben haftada bir gün yemek yemeye gidiyoruz.geçen akşam gittiğimizde kayınvalidem birsürü yemek yapmış afiyetşe yedim annecim eline sağlık çok yedim falan diye söledim.görümcem ordan lafa girdi manidar şekilde herzaman gelmediğiniz için yaptık yani dedi.laf soktu bana.saygımdan susutum.saat 10 oldu eşim kalkalım biz dedi.ordan görümcem zaten gelmiyorsunuz oturun biz size gelince 11 e kadar oturuyoruz dedi.eşim abla çalşıyoruz yorgunuz maksat sizi görmek dedi.görümcem devam etti.cumartesi gelin oturalım hatta bizde yatın dedi.ben ever yakınken gerek görmüyoruz dedim.kayınvalidemde yüz buldu atladı ozaman biz gelelim yatmaya bu arada gülüşüyorlar bende artık çok sinirlendim.haftasonlarını kendimize ayırıyoruz dedim.sustular böyle emirvaki saygısız insanlardan nefret ediyorum.böyle yapınca artık haftada bir de gitmeyecem soğuttular artık.eşime söyledim birdaha ablan bana laf sokoup işime gücüme planıma karışmasın yeter artık dedim.oda konuşacağını söyledi.bilmiyorum çok üzülüyorum kızlar.ben birde çok hassas bir insanım
zaten çalışan eşlersiniz.. kv sürekli görüşelim istemesi belki çalışan olduğunuz için ve yeni evli olduğunuz için hani en azından yemek bulaşık işleriyle uğraşmayın düşünmeyin diyorlardır. sonuçta ya akşamdan yapmalısın yemeği ya sabahtan erken kalkıp.. gelince yapılan yemekler hem atıştırmalık oluyor hem de zaten yorgunsun eve gel yemek yap topla bulaşık vs. sonra ertesi günün yemeğini düşün yap derken gerçekten oturüp dinlenemiyorsunuz
bunun için hani orada yemen gerçekten senin için rahatlık. elbette sen de evini bileceksin ama dediğim gibi yeni evlisin ilerde zaten yapacaksın. ayrıca bir de bunun mutfak masrafı da var alması yapması masraf. ve emek istiyor..
görümcene gelince var öyle dengesizler.. ben de var. konuyu dağıtmak istemiyorum. olaylar benzer mantık aynı.. o yöneltmeye o karar vermeye çalışıyor.. ve ben de senin gibi çok hassasım..
onun laflarını boş laf olarak gör.. dengesiz zaten belli. huyu öyledir. çeviremezsin.. kv kızar eşin kızar iki dinler sonra yine laf sokar. sen meydanı ona bırakma..ama tabi öyle çok da sıkı fıkı olma.. kv kp saygı göster görümcenle de laf olsun torba dolsun konuş. sonuçta en yakınlarınız..
allah kimseye muhtaç etmesin de hani çok önemlidir paranız pulunuz zamanız arkadaşlarınız akrabalarınız vardır ama öyle bir an olur ki çaresiz kalırsınız ilk yardım destek isteyeceğınız yine onlar olur.. aslında küçük birşeydir ama o an sizin için çok önemlidir bu..
zaten herkesin başında. öyle ya da böyle birileriyle mutlaka insanlar böyle olaylar yaşıyor. sıkıntısı oluyor..
sen hayatına bak gitmek istiyorsanız gidin gitmek istemiyorsan evde dur.. saygı duymak ayrı birşey. o hep olmalı. eviniz yakınmış öyle yatmaya kalmaya gerek yok.. hiç alışma alıştırma.. en güzel cevabı vermişsin.. sonuçta her istenileni yapmak zorunda değilsiniz. düşünelim konuşalım bakalım diye geniş birşey söyle.
bence sen çok renk veriyorsun. bozulduğunu, sinirini çok belli ediyorsun. onların da yaşı senden baya büyük anlıyorlar hemen. ve tek kelime seni sinir etmek için yapıyolar sanki.. hafta sonu kalma meselesinden sonra bu kanıya vardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?