Eş, akraba , sorunlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında birazcik geç gormussunuz siz. Evlenmeden önce belliymiş bazı şeyler. Ben size daha sakin ve politik davranmanızi önereceğim.
Aslında gayet anlayışla sen görüşebilirsin çocukları özlediysen git gör görüş dedim. Çünkü bu sorunu çözememiştik. Bağlarını koparmak istemiyorum buna hakkım yok dedim anlayışla yaklaştım. Ama içmeye davet edilmesini anlayışla karşılayamıyorum işte. Muhafazakar biri değilim.

Aslında gayet anlayışla sen görüşebilirsin çocukları özlediysen git gör görüş dedim. Çünkü bu sorunu çözememiştik. Bağlarını koparmak istemiyorum buna hakkım yok dedim anlayışla yaklaştım. Ama içmeye davet edilmesini anlayışla karşılayamıyorum işte. Muhafazakar biri değilim.
Artık eşinize siz de eşlik edin birlikte gidin.

Siz çok dolmuşsunuz ve haklısınız. Yazdıklarınıza bakıyorum aklı başındasınız ve bence normalde şorta filan da takılmazsınız gibi. Ama her şey üst üste gelmiş siz de her şeye takılmışsınız. Vallahi günah almak istemem ama sanki eşiniz efsunlanmış o çifte o çift de eşinize. Sizin görüşmediğiniz aileye içmeye gitmek ne demek, sizi bırakıp kedi görmeye gitmek ne demek, onların çocuğunu özlemek filan bilmiyorum bence çok tuhaf. Bu kadar tuhaf ilişkilerin olduğu bir ailede duramazdım ben.

Siz çok dolmuşsunuz ve haklısınız. Yazdıklarınıza bakıyorum aklı başındasınız ve bence normalde şorta filan da takılmazsınız gibi. Ama her şey üst üste gelmiş siz de her şeye takılmışsınız. Vallahi günah almak istemem ama sanki eşiniz efsunlanmış o çifte o çift de eşinize. Sizin görüşmediğiniz aileye içmeye gitmek ne demek, sizi bırakıp kedi görmeye gitmek ne demek, onların çocuğunu özlemek filan bilmiyorum bence çok tuhaf. Bu kadar tuhaf ilişkilerin olduğu bir ailede duramazdım ben.
Gerçekten normalde kıyafete de takılmam ama bu sadece gözüken kısmıydı. Bacak bacak üstüne atıp karşımızda oturan benimle konuşmayan bir kadın ve hissettiğim başka olumsuz şeyler. Herkes şorta takıldı da mesele o değil. Sadece o da var. Kim ne derse desin ben de modernim ama bunu gevşeklik olarak görüyorum 40 yıllık dostum değil bu benim.

Bana yapılanın aynısı , evet. Belki anlarlar yapılan yanlışı
Ben artık kibar biri olamıyorum 😔

Tam olarak aynısı değil.

Bu üç kişi (eşiniz ve iki arkadaşı) birbirlerinin dostluklarından ve varlıklarından keyif alıyor. Birlikte zaman geçirmek için her fırsatı değerlendiriyorlar, çünkü birlikte olmaktan zevk alıyorlar. Bu gruba dördüncü kişi olarak katılıp aynı keyfi alamayan sizsiniz. Eğer siz de eşiniz gibi bu dostluktan mutlu olsaydınız ne kadının şortu gözünüze batardı, ne de nazik bir telefon görüşmesi ve esprili bir cümle ile sonuçlanacak bir durumu sosyal medyadan trip atarak çıkmaza sokardınız. Adam tek başına size gelse bile aynı ortam olmayacağı için onlar 3'lü olarak görüşmeye devam edecekler.

Tam olarak aynısı değil.

Bu üç kişi (eşiniz ve iki arkadaşı) birbirlerinin dostluklarından ve varlıklarından keyif alıyor. Birlikte zaman geçirmek için her fırsatı değerlendiriyorlar, çünkü birlikte olmaktan zevk alıyorlar. Bu gruba dördüncü kişi olarak katılıp aynı keyfi alamayan sizsiniz. Eğer siz de eşiniz gibi bu dostluktan mutlu olsaydınız ne kadının şortu gözünüze batardı, ne de nazik bir telefon görüşmesi ve esprili bir cümle ile sonuçlanacak bir durumu sosyal medyadan trip atarak çıkmaza sokardınız. Adam tek başına size gelse bile aynı ortam olmayacağı için onlar 3'lü olarak görüşmeye devam edecekler.
Tamam o halde ben aradan çekileyim

Tamam o halde ben aradan çekileyim

Sizin aradan çekilmenize gerek yok. Onlar zaten sizi aradan çıkarmış.

Sizin sorununuzu eşinizle çözmeniz gerekiyor. Bir aile yemeğinin ortasında sizi akrabalarıyla başbaşa bırakıp arkadaşlarıyla görüşmeye gidemez. Gitmemeli. Bu konuda sınırı çekecek olan sizsiniz. Ama ya onlar ya ben demeniz de yanlış olur. Ben belli aralıklarla görüşmelerine takılmazdım. O akşamlar için ben de kendi arkadaşlarımla plan yapardım.

Bütün sırlarımı vs biliyorlar diyor onlardan kopamıyor
Eşiniz ne yapmış acaba?

İşte asıl kilit burada. Mecburen görüşüyor. Aynı zamanda onlara güvenmiyor demek ki, sırlarını herkese anlatmalarından korkuyor.

Madalyonun diğer tarafında tam bir bilmece var, haydi bakalım!

Benzer bir durum yasadım inanın cok sinir bozucu tabi ki de benden önce olan bir hayatı var ama evli olunca isin boyutu değişiyor. Çözümü anca eşiniz yapabilir iş eşte bitiyor yani. Ben de cok yıprandım cünkü beni cok yüz göz etti ama sabırla kendimi güzelce ifade ettim ve ortak bir noktada buluşup anlaştık. Şimdilerde sadece iki erkek başa baş görüşüyor karısıyla görüsmesini istemiyorum cünkü karısı fesat ve esinin kadınlarla olan konusmasından neler neler çıkarabilecek yapıya sahip… en son iplerin kopmasının sebebi de hanımefendinin kocasıyl tartısınca gözü dısarı kayıyormus baska erkeklerle olası geliyormus gel de böyle tiplerle muhabbet et olacak iş değil… Size sabır diliyorum

yani evet bende evlenmeden önce görüştüğüm herkesle görüşüyorum eşim de aynı şekilde. fakat eşli görüşülüyorsa ve benim eşimi özellikle davet etmiyorlarsa ben bir sorgulardım açıkçası. kadın için eşinize dediklerinize de bir şey diyemem, nihayetinde hepimiz eşimizle oturup kimin hakkında ne hissettiğimizi konuşabiliyoruzdur. en azından ben konuşuyorum. eşiniz yerinde olsam kendi eşime yapılana tepki gösterirdim, hiçbir şey yokmuş gibi içmeye gitmek yerine. kendi evliliğimde bir kısıtlanma söz konusu değil ama canımdan can da olsa eşime yapılan bana yapılmış olur. açık açık söyleyemezsem "eşim müsaitse geliriz" der alttan alttan bu durumdan memnun olmadığımı karşı tarafa gösteririm. geri kalan kıyafete vs bir şey demiyorum, oralar kişiye kalmış bir şey çünkü. belki kendisi rahatsız olmuyordur.

yani evet bende evlenmeden önce görüştüğüm herkesle görüşüyorum eşim de aynı şekilde. fakat eşli görüşülüyorsa ve benim eşimi özellikle davet etmiyorlarsa ben bir sorgulardım açıkçası. kadın için eşinize dediklerinize de bir şey diyemem, nihayetinde hepimiz eşimizle oturup kimin hakkında ne hissettiğimizi konuşabiliyoruzdur. en azından ben konuşuyorum. eşiniz yerinde olsam kendi eşime yapılana tepki gösterirdim, hiçbir şey yokmuş gibi içmeye gitmek yerine. kendi evliliğimde bir kısıtlanma söz konusu değil ama canımdan can da olsa eşime yapılan bana yapılmış olur. açık açık söyleyemezsem "eşim müsaitse geliriz" der alttan alttan bu durumdan memnun olmadığımı karşı tarafa gösteririm. geri kalan kıyafete vs bir şey demiyorum, oralar kişiye kalmış bir şey çünkü. belki kendisi rahatsız olmuyordur.
Söylediğiniz cümleyi ben de eşime söyledim. “Eşime de sorayım müsaitse geliriz “ neden demiyorsun diye sordum. Sen gelmezdin ki dedi. “Maksat karşı tarafın bişeyleri anlamasını sağlamandı, benim yanımda olmanı
beklerdim “dedim. Ben öyle şeyler düşünemiyorum diyor 🤦‍♀️

Söylediğiniz cümleyi ben de eşime söyledim. “Eşime de sorayım müsaitse geliriz “ neden demiyorsun diye sordum. Sen gelmezdin ki dedi. “Maksat karşı tarafın bişeyleri anlamasını sağlamandı, benim yanımda olmanı
beklerdim “dedim. Ben öyle şeyler düşünemiyorum diyor 🤦‍♀️
O zaman niye evlenmiş ki?Bence yalan söylüyor.Kendi görüşmek istiyor onlarla.Sizi istemediklerini de biliyor.Sizi harcamış işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X