• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş, akraba , sorunlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın sizden hoşlanmamış, olabilir bu çok normal zaten sizde ondan hoşlanmamışsınız.
Burada sıkıntı eşinizde evli barklı insanın evine bir erkek tek başına içmeye gidemez, gitmemeli bence.
Paylaştığınız yazıda saçmalamışsınız kusura bakmayın, kadın gıcık olduğu için karşı atak olarak sizi yoksaymaya başlamış.

Eşiniz kaç yaşında onu merak ettim ben.

Mübalağa değil malesef. Ha o 3 cm şortu ben dışarda giyerim plajda yazlıkta giyerim. Ama bir yakınım nişanlısını bana getirse evde o şekilde paçoz karşılamam. Şort hassasiyetinizi anlıyorum. BEN DE GİYİYORUM

Şort hassasiyeti yapmıyorum. Olaylara olan kızgınlığınızla, her aklınıza geldiğinde şort gözünüze daha da kısa geliyor olabilir diyorum.

Basta hata daha kendi isini beceremeyen erkekle evlenmeniz. Ikinci hata basta sevmediginiz halde gidip gelmek. Ücüncü hata pasif agresif bir sekilde yazilar paylasmaniz esinizle gereken konusmayi yapmak yerine. Esiniz size saygi duysa size davet gelmeyen yere öyle gitmezdi. Ama bastan sorun o zaten. Akrabasi oldugu icin gidip gelecek ama iki taraftada hata var yani

Olgun insanlarmış hiç kavga gürültüye girmeden sizi yok saymislar. Hepimiz evlendiğimizde çevre değiştiriyoruz hepsinden hoslanmis olmamız teorik olarak mümkün değil ama böyle küçük çocuk gibi internetten herkese yayın yapmıyoruz. Bence dert ettiğiniz problemler sorun değil ama öyle diyelim yolunuz çok yanlış
Kadin sizin onu kıskandığınızi düşünmüş ve yok saymış - dışarıdan gözüken bu
Eşinizin tavrı apayrı bu insanlar uzaklaşır ama siz hep aynı sorunu yaşarsınız önce onu halledin

Kadın sizden hoşlanmamış, olabilir bu çok normal zaten sizde ondan hoşlanmamışsınız.
Burada sıkıntı eşinizde evli barklı insanın evine bir erkek tek başına içmeye gidemez, gitmemeli bence.
Paylaştığınız yazıda saçmalamışsınız kusura bakmayın, kadın gıcık olduğu için karşı atak olarak sizi yoksaymaya başlamış.

Eşiniz kaç yaşında onu merak ettim ben.
Saçmaladıgım konu kıyafet ise size de Saygı duyarım fakat benim edep anlayışıma uymuyordu o şekilde karşılanmak. Eşim 40 yaşında

Paylaşım yapmakta hatalı buldum sizi. Sevmiyorum o tarz hareketleri. Ama kimse sevmediği insanla görüşmek zorunda değil. Eşim beni darlamıyorsa gideceğiz illa falan diye sorun yok gitsin. Ama ben her türlü mıç mıç ilişkileri sevmem. Eşinizin akrabalığı da öyle gibi

Saçmaladıgım konu kıyafet ise size de Saygı duyarım fakat benim edep anlayışıma uymuyordu o şekilde karşılanmak. Eşim 40 yaşında

bir yazı paylaştım biraz rahat bırakın, daha yeni evlendik ,davete misafire yetişemiyoruz,inşallah uzun yıllar var daha görüşeceğiz manasına gelen bir yazıydı.

Hayır, bahsettiğim yazı bu. Gerek yok bence, eşiniz 40 yaşındaysa sizin de yaşınız küçük değildir. Ben olgun insanlara yakıştırmıyorum böyle göndermeli şeyleri, net olmak her zaman kafa rahatlığıdır.

Şort konusuna takılmamıştım, o konu çok çetrefilli uzar da uzar.

Paylaşım yapmakta hatalı buldum sizi. Sevmiyorum o tarz hareketleri. Ama kimse sevmediği insanla görüşmek zorunda değil. Eşim beni darlamıyorsa gideceğiz illa falan diye sorun yok gitsin. Ama ben her türlü mıç mıç ilişkileri sevmem. Eşinizin akrabalığı da öyle gibi
Malesef eğitimli kültürlü bir insan olmama ve bu tür paylaşımları saçma bulmama rağmen bu cahil hareketi yaptım çünkü çok öfkeliydim.Bir şekilde anlasınlar artık istedim. Bazı şeyleri yaşamadan anlamıyoruz işte.

Neden sadece buna takıldığınızı anlamıyorum. Mesele sadece şort mu. Evde giyilen gecelik kısa şortlardan görmüşsünüzdür. Ayrıca ben de evde öyle takılırım severim ama eve misafir çağırıp öyle oturmuyorum bu modernlik değil kimse kusura bakmasın
Kadının ne giydiği hiç sizi alakadar etmez.Bu konuda ne derseniz diyin.Herkesin giyimi kendini bağlar.
Eşinizin sizi yok sayıp akşam gitmesini bilemedim.Ben göndermezdim galiba.Herşeyi de göze alırdım.Gerekirse eve de almazdım.Onunla beraber de gitmezdim.Benim eşim gitmezdi zaten.Beni saymayan insanların yanında eşimin de işi olmaz.

Hayır, bahsettiğim yazı bu. Gerek yok bence, eşiniz 40 yaşındaysa sizin de yaşınız küçük değildir. Ben olgun insanlara yakıştırmıyorum böyle göndermeli şeyleri, net olmak her zaman kafa rahatlığıdır.

Şort konusuna takılmamıştım, o konu çok çetrefilli uzar da uzar.
Malesef yazı konusunda haklısınız cahilce öfkeyle yapılan birşeydi.

bence konu sahibinin kıskançlığı her türlü belli. bilmiyorum kadın konu sahibini neden kıskansın ki?

Benim kuzenimi esinin kuzeni acayip kiskaniyordu cünkü kendisi aslinda adamla evlenmek istiyordu. Nisan Videodan irtibaren herkes geline attigi pis pis bakislari gördü :D kimi akraba felan dinlemiyor

Malesef yazı konusunda haklısınız cahilce öfkeyle yapılan birşeydi.

Eşinizle oturup konuşacaksınız ciddi ciddi.
“Evli barklı insanların evine bir başına gitmen doğru mu? Alkol almak hoş mu? Sen evimize bir arkadaşını yalnız getirir misin alkol almaya? Ben seni bırakıp uzaktan akrabamın evine alkol almaya gitsem hoş olur mu?” Diye diye kafasına sokacaksınız.

Giderse de eve almayacağınızı söyleyin.

Bir baskasinin evinde ne giydigine karisamazsiniz ki. Bizde eve gelenleri sortla karsilamiyoruz ama karsilayana ne diyebiliriz ki? Esinizin arada kopru olmasi gerekiyordu. Arayip esinizi davet ettiklerinde, esiniz "aradabirtakilan'a sorayim, musaitse geliriz" deseydi onlar o mesaji alirdi.
+1 sorun eşinizde

Eşinizle oturup konuşacaksınız ciddi ciddi.
“Evli barklı insanların evine bir başına gitmen doğru mu? Alkol almak hoş mu? Sen evimize bir arkadaşını yalnız getirir misin alkol almaya? Ben seni bırakıp uzaktan akrabamın evine alkol almaya gitsem hoş olur mu?” Diye diye kafasına sokacaksınız.

Giderse de eve almayacağınızı söyleyin.
Eşim sen de gel diyor. Ama beni çağırmadılar seni çağırıyorlar diyorum. Siz olsanız gider miydiniz peki ?

Neden sadece buna takıldığınızı anlamıyorum. Mesele sadece şort mu. Evde giyilen gecelik kısa şortlardan görmüşsünüzdür. Ayrıca ben de evde öyle takılırım severim ama eve misafir çağırıp öyle oturmuyorum bu modernlik değil kimse kusura bakmasın

Katiliyorum. Daha yeni tanisirken fazla rahat olmus.

bence konu sahibinin kıskançlığı her türlü belli. bilmiyorum kadın konu sahibini neden kıskansın ki?
Ohoooo neler neler var, kocasıyla mutlu olmayan biri bile ilk önce yakınındakinin ilişkisini kıskanıyor. (Normal psikolojiye sahip insanlar hariç tabii.)

Benim kuzenimi esinin kuzeni acayip kiskaniyordu cünkü kendisi aslinda adamla evlenmek istiyordu. Nisan Videodan irtibaren herkes geline attigi pis pis bakislari gördü :KK70: kimi akraba felan dinlemiyor
kuzenin kuzenine göz koymuş bu onun kötülüğü. Burda kadın kuzenin eşi muhtemelen adamla evlilik sayesinde tanıştı böyle bi durum olduğunu sanmıyorum. İşte konu hee türlü konu sahibinin hatalı olmasına geliyor. Karşı tarafta akıllılık edip muhattap almıyorlar evine davet etmiyorlar üstüne sosyal medyadan silmişler. en iyisini yapmışlar 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X