Eş değil zebani

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Merhaba kızlar.bu dünyada bana arada cenneti gördüm gibi olsada genelde cehennemi yaşatan eşimden bahsedeyim.para delisidir kendisi üç beş kuruşun hesabını yapar.ama parayı harcamayı bilmez.istekmi yoksa ihtiyaçmi bilmez.neyse konuya gelecek olursak okullar açıldı malum.pandemi sürecindeyiz.ve eşimin iş yeri sanırım ücretsiz izin kullandıracak gibi.iki üç gündür bunun gerginliği de var.şimdi her ne kadar evden eğitim olsa da malumunuz bi takım eksiklerde olacak.ve ben bu gerginliğin üstüne birde maddi konularda eşimle karşı karşıya kalmamak için çocuğumun sınıf grubuna eklettim eşimide.istedimki kendisi haberdar olsun.alınacak olan ihtiyaçları benden değil bizzat sınıf öğretmenimizin yazılarından görsün.geçen senelerde orada yazılanları anlattığımda sanki ben fazladan malzeme istiyormuşum muamelesi yapmıştı bana çünkü.zaten zor yürüttüğümüz bir evliliğim var ve yine bu tarz şeyler yaşanmasın kendisiyle karşı karşı karşıya kalmayayım deyip böyle birşey yaptım.sonra işten eve bir geldi daha kapıdan girer girmez beni neden eklettin bir gruptaki ebeveynlik görevini bile yapamadın o işe de beni soktun daha neler neler...neyse efendim akşam yemeğinden sonra çocuğun ödevi söz konusu olunca konu yine cereyan etti.ben çocuğun ödevini buna yıkmak için böyle bişey yapmışımda saydı da saydı.sonra bankada gelenler geldi bende ona bağırıp eteğimdeki taşları döktüm.sinir etmişsemde kendimde çok sinir oldum.vücudumun canı gider gibi oldu elim ayağım titredi elimde ne iş varsa bırakıp uzandım o sinirle uyudum uyandığımda heryerim ağrıyordu.direncim çok düşük en küçük bir üzülmede bile gribe nezleye yakalanıyorum.diyeceğim o ki üç günlük dünyayı mutlu olalım diye uğraştıkça bana zehir eden bir zebaniyle evliyim

Çocuklarım istiyor
Geçenlerde eşiyle ayrılmış tanıdığımız var.onun çocuğu ile benim çocuğum arkadaş bir gün yine böyle tartıştığımızda dediki yavrum anne baba ben filancanın anne babası gibi ayrılmanızı istemiyorum ben annesiz ya da babasız kalmak istemiyorum ne olur beni seviyorsanız iyi anlaşın dedi o gün bugün boşanmayı rafa kaldırdık

Ama çocuk iyi anlaşın demiş, siz anlaşamıyorsunuz üstelik çocuklarınız da ileride bundan etkilenecek eğer onları düşünüyorsanız. Birilerini sevme şekillerinden tutun hayattaki ideallerine kadar yansıyacak evde onlarda yer eden psikoloji.
Eşinizin zihniyeti bu şekilde olduğu sürece anlaşmanız mümkün değil. Bunu da sizin değiştirmenize imkan yok. Bu deveyi bu haliyle güderim derseniz siz bilirsiniz.

Vallahi o tilkiyse siz onun kuyruğu olacaksınız
Kibarlıkla iş yürümez yani sende arsız olacaksın başka türlü baş etmen zor
Haklısın canım öyle olmaya çalışıyorum evvelden susar onun beni anlamasını beklerdim anlamak şöyle dursun dahası birde beni manipüle ederdi.ah eşşeklik ettim ben kabahatliyim aslında diye bide özür dilerdim gel zaman git zaman maymun gözünü açtı mümkün mertebe evde kavga olmasun diye çabalıyorum çocuklarım için ama konuyu çatıda damarıma bastırmış ben de çok pis çiğniyorum kendisini.tabi sonra da sinirden hasta oluyorum işte

Demekkı zorlamamanız gerekıyor hanımefendı .Nıye bunu kendınıze yapıosunuz.Evli desınler dıyemı?

Bizim burda da bir cimri abimiz var 5 tl nin lafini eder
ne alsa 10 tane laf eder eside bir guzel bir guzel boylu poslu masAllah
Allah cirkin bahti ersin ..
Al işte al birini vur ötekini.benimkinin aynı.bizim içinde öyle derlerdi.bu gelini nerden aldınız çok güzel bir bayan.oğlumuz bunca yıl boşuna beklememiş durmuş durmuş turnayı gözünden vurmuş diye.gerçekten Allah çirkin şanşı versin.

Buradan yaşayıp geçirmiş tecrübeli biri olarak sesleneyim geçinemeyen arkadaşlara.kimse değişmiyor uğraşmayın sadece zamanla kendi istek ve arzularınızı törpülersiniz eşiniz değişti sanarsınız.yapmayın bir de çocuğuk sahibi olmayın böyle kişilerden

çocuklarım için ama konuyu çatıda damarıma bastırmış ben de çok pis çiğniyorum kendisini.tabi sonra da sinirden hasta oluyorum işte
Ee bunlar olurken çocuklar ne yapıyor diye düşünüyorsunuz? Onlar etkilenmiyor mu sizce? Onlar için dediniz ya, o yüzden soruyorum.
Bunlar olurken çocuklar da kendilerini uçak moduna almıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…