Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet asaletin tasdik olduktan sonra gidebilirsin diyorlar. ben o kadar beklemek istemiyorumMerhaba, ben de tapu memuruyum. Bizim dairede bir arkadaş öğretmen eşinin yanına yeni gidebildi 2 sene sonra.. Sor bakalım bir müdürüne, asalete bağlıysa en erken 1 senede asaletin tasdikleniyor
evet asaletin tasdik olduktan sonra gidebilirsin diyorlar. ben o kadar beklemek istemiyorumsiz hangi tapuda görev yapıyorsunuz
bende denizlideyimİstanbuldayım ben , siz?
kadrolu memurum başlayalı 1.5 ay oldu.benim bildiğim kadroluysan asalet beklemeden gidebiliyosun eşin yanına, ki polismiş de.
sakıncası yoksa isim alabilir miyimtanıdık arkadaşlarım var Denizli tapuda![]()
tşkler. polisler için öncelik var ama benim tayin isteğim var mı şu an onu bilmiyorum iştebenim bildiğimde asaletin tasdik olana kadar ayrı kalıyorsun sonra eşin seni çekiyor, memurluklarda aile bütünlüğünün korunması esastır , o yüzden ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar, ama benim de merak ettiğim polis vs. eşlerine öncelik hakkı tanındığını duydum ne kadar doğru öğrenmek istiyorum, çok sık tayinleri çıktığı için yardımcı oluyorlarmış ama ne kadar doğru bilmiyorum , bende hazırlanıorm kpss , bu konu beni de düşündürüyor.
eşinin olduğu yerde aynı kadro yoksa kurum değiştirebilirsin
Muvafakat ne anlama geliyor bir fikrim yokYine tapuya gidebilirsiniz.
Muvafakat alabilecek misiniz peki..
tşk ederim sağolun1 yılınız dolmadan gidemezsiniz diye biliyorum.
Ayrıca hakim,savcı,polis eşlerine eskiden öncelik hakkı veriliyormuş o kalktı.
Sanıldığı gibi aile bütünlüğü falan öyle önemsenmiyor..
Eşler ayrı yaşıyor çocuk,eş hasreti çekiyor.
Kolay değil Allah kavuştursun..![]()
sakıncası yoksa isim alabilir miyim