eş durumu tayini

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
123
merhaba arkadaşlar ben tapu müdürlüğüne atandım 1 ay önce. eşim polis memuru ben eşimin yanına gitmek istiyorum. asaletimin tasdik olması sart mı. daha önce benim durumumda olup tayin hakkı elde eden var mı? cevaplarınız için tşkler

Sizde de ogretmenler gibi stajerlik donemi varsa ki bu donem bizde 1 yildir.tayin icin bu surenin dolmasini beklemeniz gerekiyor.ben de 6 ay sonra gitmistim esimin yanina

Merhaba, ben de tapu memuruyum. Bizim dairede bir arkadaş öğretmen eşinin yanına yeni gidebildi 2 sene sonra.. Sor bakalım bir müdürüne, asalete bağlıysa en erken 1 senede asaletin tasdikleniyor

Merhaba, ben de tapu memuruyum. Bizim dairede bir arkadaş öğretmen eşinin yanına yeni gidebildi 2 sene sonra.. Sor bakalım bir müdürüne, asalete bağlıysa en erken 1 senede asaletin tasdikleniyor
evet asaletin tasdik olduktan sonra gidebilirsin diyorlar. ben o kadar beklemek istemiyorum :( siz hangi tapuda görev yapıyorsunuz

benim bildiğimde asaletin tasdik olana kadar ayrı kalıyorsun sonra eşin seni çekiyor, memurluklarda aile bütünlüğünün korunması esastır , o yüzden ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar, ama benim de merak ettiğim polis vs. eşlerine öncelik hakkı tanındığını duydum ne kadar doğru öğrenmek istiyorum, çok sık tayinleri çıktığı için yardımcı oluyorlarmış ama ne kadar doğru bilmiyorum , bende hazırlanıorm kpss , bu konu beni de düşündürüyor.
eşinin olduğu yerde aynı kadro yoksa kurum değiştirebilirsin

benim bildiğim kadroluysan asalet beklemeden gidebiliyosun eşin yanına, ki polismiş de.

1 yılınız dolmadan gidemezsiniz diye biliyorum.
Ayrıca hakim,savcı,polis eşlerine eskiden öncelik hakkı veriliyormuş o kalktı.
Sanıldığı gibi aile bütünlüğü falan öyle önemsenmiyor..
Eşler ayrı yaşıyor çocuk,eş hasreti çekiyor.
Kolay değil Allah kavuştursun..:ssz:

benim bildiğimde asaletin tasdik olana kadar ayrı kalıyorsun sonra eşin seni çekiyor, memurluklarda aile bütünlüğünün korunması esastır , o yüzden ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar, ama benim de merak ettiğim polis vs. eşlerine öncelik hakkı tanındığını duydum ne kadar doğru öğrenmek istiyorum, çok sık tayinleri çıktığı için yardımcı oluyorlarmış ama ne kadar doğru bilmiyorum , bende hazırlanıorm kpss , bu konu beni de düşündürüyor.
eşinin olduğu yerde aynı kadro yoksa kurum değiştirebilirsin
tşkler. polisler için öncelik var ama benim tayin isteğim var mı şu an onu bilmiyorum işte

1 yılınız dolmadan gidemezsiniz diye biliyorum.
Ayrıca hakim,savcı,polis eşlerine eskiden öncelik hakkı veriliyormuş o kalktı.
Sanıldığı gibi aile bütünlüğü falan öyle önemsenmiyor..
Eşler ayrı yaşıyor çocuk,eş hasreti çekiyor.
Kolay değil Allah kavuştursun..:ssz:
tşk ederim sağolun

Back
X