Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

İnsan bosaninca arş titrermis esiniz duzelmis eger siz seytana uyarsaniz iki kez titreteceksiniz arşı yuva yikanin yuvasi olmaz eninde sonunda biter ve siz pisman olursunuz iki tarafinda cocuklari var kiymayin cocuklariniza karsi taraftaki kadina ve cocuklarina siz guzel oldugunuz icin karsidaki size ilgi gosteriyor gelmeyin seytanin oyununa berbat evliligim var keske duzelse ama oglum icin sabrediyorum sanslisiniz duzelmis esiniz kaybetmekten korkuyor esim her gun otuz kere evden kovuyor yavruma kiyamiyorum duzelin ölüm var ahiretinizi de dunyanizi da kaybetmeyin
Amin canim insallah benim çabam da bu zaten.

Gerçekten ögretmen misiniz konu sahibi? Yanlış anlamayın da ne öğretmenisiniz?..yazım, imla almış başını gidiyor da..

Yazık kocanıza acıdım ben..resmen flört ediyorsunuz iş arkadaşınızla..gece mesaj atmalar..5 dk kahve içmeler..

Kadin hatasindan donmeye baslamis okulda degistircekmis.. daha ne yapacak? Hala son duruma degil ilk yoruma yorum yapanlar var..

Sahiplenici tavrına diyelim benim eşinin en iyi cevabı sen bilirsin..inanin herşeyi bilmek yoruyor beni. Herşeye ben karar veriyorum bu adam oyle.degildi yöneten yönlendiren sahip çıkan ne bilim işte sacma ama farklı tamamen.
Pasif agresiflik kavramını bir araştırır mısınız?
Her şeye evet diyen, sen bilirsinci, dışarıya mükemmel görünüm veren kocanızın muzdarip olması çok olası.
Ve eğer pasif agresif ise sizin ne çektiğinizi sadece siz anlarsınız.
Hayatınız cehennemdir ama herkes cennet gibi görür.
Uzattım, bir araştırın.

Ben kilolu olduğum için bana ilgisiz olacak eşin cani cehenneme lakin bizimki öyle değil benimki bana ilgiyi geç yaşamaya usenen bir tipti.hayat enerjimi sömürdü resmen.bakk şimdi aradı aksana yer ayırmış balık yemeye goturecekmis bizi. Şu an ben şok.ne diyim adam evrim geçiriyor demekki
Şu an ikna oldum pas ag olduğuna.
Yaşam enerjimi sömürdü resmen diyorsun.
N. Tarhan'ın çok güzel açıklaması var bu kişilik tipi ile ilgili
Onunla yaşamayan bilemez
Ben seni çok iyi anladım ama

İnsan bosaninca arş titrermis esiniz duzelmis eger siz seytana uyarsaniz iki kez titreteceksiniz arşı yuva yikanin yuvasi olmaz eninde sonunda biter ve siz pisman olursunuz iki tarafinda cocuklari var kiymayin cocuklariniza karsi taraftaki kadina ve cocuklarina siz guzel oldugunuz icin karsidaki size ilgi gosteriyor gelmeyin seytanin oyununa berbat evliligim var keske duzelse ama oglum icin sabrediyorum sanslisiniz duzelmis esiniz kaybetmekten korkuyor esim her gun otuz kere evden kovuyor yavruma kiyamiyorum duzelin ölüm var ahiretinizi de dunyanizi da kaybetmeyin
Annesinin her gün 30 kere evden kovulduğu evlilikte çocuğunuza kıyamıyorsunuz?

İnsanlar en büyük hatalarını duygusal boşluktayken yapar sevgili meslektaşım. Ama bu hatalar daima geçici hislerdir. Sende bu tarz bir hisse kapılmışsın. Oysaki kara bulutlar biraz dağılsa hislerinin hoşlantı değil sadece boşluktan kaynaklanan bir yanılsama olduğunu anlayacaksın. Eşin anladığım kadarıyla kötü biri değil. Sorununuz ise iletişimsizlik. Birlikte bir tatile çıkın başbaşa. Ruhlar relax moda geçmişken herşeyi ama herşeyi konuşun. Sorunlarınızı dile getirin ve çözüm yolu arayın. Baktınız olmuyor; doğruca bir evlilik terapistine. Bitik bir evlilik değil, kurtarılabilir. Vazgeçmeyin :KK66:

Aslında soyle.diyeyim malesef sanırım ben aşık oldum ki benim eşim girdiği her ortamda dikkat çeken bir adarken tam tersi hiç bir gösterisi olmayan birine aşık oldum:KK43:bunu kendime bile itiraf edemezken burda yazmamda şaşırtıcı ama kimseye anlatamıyorum iste:KK43:
Bu itirafınız bile boşanmada delil olur her zmn aldatan taraf haksız olur. Çocuklarınızın gelecegini bile olumsuz etkiler.
Kararlıysanız başka birini dile getirmeden boşanın. Biraz zaman geçince yeni hayat kurarsınız.
Çünkü bi insanı başka bi insan için bırakmak çok acımasızca... hele ki o sizi bırakmamış sadık kalmışsa.

Kusura bakmayin da duygusal aldatma da aldatmadir.

Gönlünüz başkasına kaymis. Evliliği bitirmeniz mantıklı olan.

Giden aşk geri gelmez.

Eşiniz şu an her şey iyiyken bile varlığı ile sorun konumunda.

Bir kere geliyorsunuz hayata. Mutlulugunuzu seçin.
Cocuklarinizin baba - çocuk ilişkisi karşılıklı anlaşma ile en iyi seviyede korunur.

Cocuklar için birkaç yıl daha idare etseniz bile evliliginizin surmesi zor.

Aldatmak sadece fiziksel olmaz bana gore..bunu dusunmus olmaniz bile meyliniz oldugunun ispati..kadin yada erkek aldatmak yakisiksiz bir durum..o yuzden bosanin..

Back
X