Eş için iş bırakılır mı ?

Niye birakacaksiniz?

Daha iyi bir is imkani varsa birakilir.
Beraber is yapacaksaniz birakilir.
Ama isi birakip evde bos oturacaksaniz asla ama asla birakmayin

Bu konu birkaç kere daha açılmıştı sanki daha önce 🤔 hâlâ karar veremediniz mi 😐 memurluktan istifa edip yurt dışına yerleşmek çok radikal bir karar. Eşinize sonsuz güveniniz olmalı, ilişkiniz çok sağlam olmalı. Ben eşimin peşinden Fizan'a bile giderim gerekirse mesela. Ama benim burada durumum iyi, bir heves uğruna hadi yurt dışına yerleselim dese otur aşağı derim yani. Buradan memnunum ve yepyeni bir düzen kuramam. Siz de kendi şartlarınızı değerlendirip ölçüp tartacaksiniz.

Duruma göre değişir. Evlilik içindeyken calismiyorsunuz diye daha az söz hakkiniz olacaksa,cocuk gibi harçlik almak zorunda kalacaksaniz, boşanma durumunda maddi olarak ortada kalacaksaniz iş birakilmasa daha iyi olur bence.

Merhaba arkadaşlar sorum başlıktan da anlaşılacağı üzere ,eş için iş bırakılır mı ??Bu soruya hangi şartlarda olursak olalım (ben yurtdışındayım ve eşim burada çalışıyor )objektif cevap yazıp görüşlerini saygı çerçevesinde paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim..
Taşınma gibi bir olay söz konusuysa bırakırım. Turkiye den yurtdisina geldigim için mecbur bıraktım ama burda yeniden kariyerim için okula başladım. Ama eşim dese ki ben senin calismani istemiyorum buna müsaade etmem. Çalışmak istiyorsam kimse önümde duramaz.

Back
X