- Konu Sahibi sstsessizol
-
Aynen hemen çocuk olmuyo. Yaş gıdıyo hemen denemeye başka onara gene çalış ama strese gitmeden rahat ol keyfıne bak eşin iyi ne güzel . İnan hayatta okadar dertler var kş . Çalışmak ne ki Allah şahlık versin gene çalışırsınsagol canim guzel yorumun icin.
o kadar arada kaldim ki
Tabi bakalim daha nasip olcak mi anme baba olmak bide o kismi var
Bölümün özelde yok mu
Zira artık atamalar azaldı
Ya sizin şehirde hiç kadro açılmazsa 100 alsan da atanamazsın
O nedenle bırak çalışmayı bebeği vs yoluna koy sonra yine denersin
Alanımda atama az bu sene 95 ile atandılar mesela ben 88,5 aldım
Seneye gitsem mi bilmiyorum
Aynen hemen çocuk olmuyo. Yaş gıdıyo hemen denemeye başka onara gene çalış ama strese gitmeden rahat ol keyfıne bak eşin iyi ne güzel . İnan hayatta okadar dertler var kş . Çalışmak ne ki Allah şahlık versin gene çalışırsın
Ben bu yil mezun oldum 6 ay sonra bir sinava girdim onun mulakatiydi falan derken baktim 1 yil oldu. Bebek istegimi ertelemedim bu surecte cunku kazanip kazanmayacagimizin garantisi yok. Allah da nasip etti cok sukur. Simdi yine calisiyorum stres yapmiyorum ama benim serbest de calisabilecegim bir isim var onun rahatligi var biraz. Sizin atanmaktan baska careniz yoksa bebegi erteleyip iyice derslere yuklenip sinavi kazanin bence.
İdealler?Bebek olursa da hayatimi ona adayacagim. İdeallerimi bir kenara atacagim.
oof iki ucu...
Bende evlendigimden beri kpss sureciyle uğraşıyorum. Ama ara verdiğim donemler oldu. 2013 te mezun oldum.esimle isteyerek ve planli bir sekilde cocuk istedik ve kizimiz oldu 2014 te.kızıma hamileyken ders calistim ama bazi saglik sorunlari nedeniyle verimli olmadi.ailelerden uzaktaydik.birde kizimla birebir ilgilenmek istedigim icin ara verdim kpss ye.kizim 1.5 yasina gelene kadar gule oynaya ben ilgilendim.kızım 1.5 yasina gelince yani 2015 eylul ayinda kpss hazırlanmaya kesin karar verdim. Gerek aileler destek oldu gerek kresimizin varligi beni rahatlatti.cok sıkı calistim ama kazanamadim 2016 kpss yi.tabi pes etmedim.yine hazirlaniyorum ve kizim artik 3 yaşında. Sabah kalkariz kizimla 1 saat oynariz(erken kalkiyoruz) sobra kizim krese ben derse.sanki calisiyormusum gibi.sonra esimle kizim gelirler aksam ve hep beraber vakit geciririz.3 aydir tam gun yolluyorum kızımı.
Sinavdan sonra yarim gune dusurecegim belki 2 3 ay hic yollamam beraber gezer tozariz.
Yani demem o ki insan isterse çocukla da yapar bircok seyi.ha ben daha atanamadim ama bu tamamen benle alakalı bir durum.bekar da ilsam atanamazdim zira çalıştığım derslerle mezun oldugum bolum derslerinin alakasi yok.gecen sene temel atma gibi birseydi benim icin.
Ben 26 yaşındayım suan.Bu isler elbet nasip ama ben "ben son gucumle ugrastim yine de olmadı demek ki nasip degilmis" deki o son güce kadar pes etmeyi düşünmüyorum.
Çünkü gercekten istiyorum ve icimde buna karsi bitmeyen bir heves var.suan pes etsem adim gibi eminim bir iki yil sonra tekrar kpss aklima dusecek.
Ha ozel dusunmedin mi dersen.bazen dusundum ozellikle banka ama suan kpss odakliyim.yine de düşünürüm.
Esim bana hic esiniz gibi bir secenek sunmadi.
Hep dedigi "sartlar ne olursa olsun mutlu oldugun seyi yap.5 cocugumuzda ilsa kpss istersen ben destekleyecegim.ne karar verirsen ver arkandayim.ben ev hanimi ilacagim dersen de calisacagim dersen de" acikcasi bu guven beni diri tutuyor birazda.
Bayram es dost daha atanamadin mi bosver çocukla ne ugrascan esinin isi iyi.evinle ilgilen dediginde esim susturuyor.ki zaten kimse benim ne emek verdigimi gormuyor.o emeklerin hatrina birakmayacagim.
35 e kadar yolu var.ha nasip degilse de kabulum ama ben ugrasmak istiyorum.
Uzun uzun yazdim benzer durumda oldugumuz icin.
Bolumunuz ne bilmiyorum ama coocugunuz 2 3 yasina gelenw kadar askiya alip sonra krese verip hazirlanabilirsiniz tekrar.sonucta calisiyor olsanizda o yaslarda verecektiniz.bu tamamen isteginize bagli.
Bu arada bi ogretmen arkadasim da coxugunu krese verdi ve çocuğu 2 yasindayken atandi hemde yasadigi sehre.
Sagol canim baktim yazdiklarina 2011den beri calisiyormussun galiba ben bile 1 yil olmasina ragmen cok sıkıldımAllah sag salim kavustursun yavrunuza.
Benim de ozelde de imkanim var ama ozelde mutlu olamadim. O yuzden
İdealler?
Tek hedefin atanmak değil mi zaten?
Sektörün özel olmayacaksa her türlü yürürsün yolunda, Bebek ayak bağı olmaz.
Özelde iş kovalıyorsan bebeği ertele bence, zaten istemiyorlar
Amin cok teşekkür ederim.canim hakkinda hayirlisi olsun insallah seninde. Hayirlisiyla emeklerinin karsiligini al.
benimle senin yolumuzun ayrildigi yer cocugu krese verme noktasinda. en az 4 yasina kadar kres dusunmuyoruz maalesef.
Sagol canim baktim yazdiklarina 2011den beri calisiyormussun galiba ben bile 1 yil olmasina ragmen cok sıkıldım
bence bebek isini dusunebilirsin bu durumda
Sagol canim baktim yazdiklarina 2011den beri calisiyormussun galiba ben bile 1 yil olmasina ragmen cok sıkıldım
bence bebek isini dusunebilirsin bu durumda
Amin cok teşekkür ederim.
O zaman ailelerden destek alabilirsiniz.
Bunun dışında pek secenek kalmiyoe çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?