• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş / İdealler / Bebek ?

yillarca tamamen bu duygular ve dusuncelerdeydim. hic istisnasiz. Cevremdeki herkese de bu cumleleri defalarca kurdum
Ama su son bir yildir hic gucum kalmadi, yildim, bezdim.:KK42:

E çocuk yapsan ne olacak? Çocukla çalışabilecek misin ders? Bence çocuktan sonra hiç olmaz.

E çocuk yapsan ne olacak? Çocukla çalışabilecek misin ders? Bence çocuktan sonra hiç olmaz.

bana da cocuk olduktan sonra isler iyice zorlasir gibi geldigi icin bu celiskinin icine fena dustum. :cry: bir yil oncesinde konussaydik senle, tamamen dediklerini uyguluyor olurdum cunku tamamen senle ayniydim ama... :KK42:

bana da cocuk olduktan sonra isler iyice zorlasir gibi geldigi icin bu celiskinin icine fena dustum. :cry: bir yil oncesinde konussaydik senle, tamamen dediklerini uyguluyor olurdum cunku tamamen senle ayniydim ama... :KK42:

Bir türlü atanamadığın için mi böyle oldu?

6 yıldır deyormuşsunuz bi türlü olamamış. Niye bu kadar üsteleyip kendinizi de yıpratıyosunuz? Bana kalırsa 2 seçeneğiniz var artık. 1. Özel sektörde çalışmak ve paranızı kazanmak ve hatta belki şimdiden bebeğiniz için yatırım yapmak 2. Kpss-atanma bilmem ne saçmalığı için yıllarca yine boşuna çabalamak bedenen ve ruhen tükenmek. Seçim sizin.

Bir türlü atanamadığın için mi böyle oldu?

evet surekli kil payi kacirmalardan, yuksek puan alip atanamamaktan, birden fazla alanda tercih hakki elde edebilmek icin baska alanlara da yoneldigimden, bir suru sertifikam olmasindan... vs vs vs o kadar tukendim ki artik. pes etmek uzereyim. :KK42:
ama surekli ev hanimi olmayi dusunmek de beni cok boguyor:cry: cikmazdayim resmen. esimin yasi benden buyuk, daha da yasi gecmeden ve ben de 30umu gecmeden bir evladimiz olsun da istiyorum. O kadar karisigim ki. Sizle konusmak rahatlatti bi nebze.

6 yıldır deyormuşsunuz bi türlü olamamış. Niye bu kadar üsteleyip kendinizi de yıpratıyosunuz? Bana kalırsa 2 seçeneğiniz var artık. 1. Özel sektörde çalışmak ve paranızı kazanmak ve hatta belki şimdiden bebeğiniz için yatırım yapmak 2. Kpss-atanma bilmem ne saçmalığı için yıllarca yine boşuna çabalamak bedenen ve ruhen tükenmek. Seçim sizin.

:KK43:

evet surekli kil payi kacirmalardan, yuksek puan alip atanamamaktan, birden fazla alanda tercih hakki elde edebilmek icin baska alanlara da yoneldigimden, bir suru sertifikam olmasindan... vs vs vs o kadar tukendim ki artik. pes etmek uzereyim. :KK42:
ama surekli ev hanimi olmayi dusunmek de beni cok boguyor:cry: cikmazdayim resmen. esimin yasi benden buyuk, daha da yasi gecmeden ve ben de 30umu gecmeden bir evladimiz olsun da istiyorum. O kadar karisigim ki. Sizle konusmak rahatlatti bi nebze.

O zaman tamamen unutacaksın. Çocuk olduktan sonra hiç elini süremeyeceksin eminim :) Bunca yıl okumak , didinmek boşunaymış o zaman arkadaşım.

Atanma işi gerçekten nasip işi.. ben eşime sevgililik dönemi boyunca yalvardım, kpss kpss diye. Nişanlanınca 1 sene hem işe hem dersaneye gitti 88 küsür puan aldı.. Amma velakin atama sayıları düştü.. Şimdi o kadar üzülüyorum ki ona yaptığım baskıya verdiği emeğe.. Hele bir de mülakat zırvası çıktı ki.. 82 puanla atanıyo millet adamını bulunca.. Yani kısacası atamayı falan boşverin. Hayat atanmaktan ibaret değil, kafanızda büyütmeyin. Kendinizi ailenize bebişinize odaklayın, akışına bırakın.. Ben şunu anladım ki biraz nasip demek, Tevekkül etmek gerekiyor. Yoksa hayat hep çabalamaktan uğraşmaktan ibaret kalıyor, elimizde olanların kıymetini bilemiyoruz..
Kesinlikle çok doğru bir cevap .. harfi harfine katılıyorum

Bulundugum ile bazen aciliyor, bazen acilmiyor.
Ozel sektor deneyimim oldu ama mutlu olamadim, daha cok strese girdim.

2011den beri kpssyle ugrasiyorum kizlar. Bittim, harap oldum. Takatim kalmadi.
Kaliteli büyütmek istiyorsan bebek = masraf mı !! Allah aşkına ya
Kaliteli büyütmek istiyorsan bebek=zaman

Kaliteli büyütmek istiyorsan bebek = masraf mı !! Allah aşkına ya
Kaliteli büyütmek istiyorsan bebek=zaman

ben hic bebek=masraf demedim ki :KK12:

bence de bebek=zaman oldugunu dusundugum icin zaten bebek olduktan sonra ders calismam, ona yonelirim sadece diye ideallerim mi yoksa bebek mi celiskisine dustum:eek:

Bana zaten pek idealist gibi gelmediniz. İdealist birisi 6 yılda basarirdi diye düşünüyorum.

Hele bu sene kafama göre her şeye ara verdim bebek istiyorum dedikten sonra hala neyin ikilemindesiniz anlamadım.

Bence once idealleriniz bebek nasilsa olur Allahin izniyle
Ama bebekten sonra ideallerinizin bi daha sansi olmayacak ya da baya gecikmeli olacak
Bebegim olduktan sonra kitap bile okuyamaz oldum

Bana zaten pek idealist gibi gelmediniz. İdealist birisi 6 yılda basarirdi diye düşünüyorum.

Hele bu sene kafama göre her şeye ara verdim bebek istiyorum dedikten sonra hala neyin ikilemindesiniz anlamadım.

pardon da 6 yilda basaramamak sadece benden mi kaynaklandi saniyorsunuz??
yeri gelde tum turkiyede toplamda 2 kisi atandigi oldu bolumumden.
bu mu idealist olmamak? Bu mu emek vermemek?
aldigim en dusuk puan 83.
neyin idealist olamayisi?
Avrupada mi yasiyoruz.
Turkiye burasi.
Her bolum lay lay lom atanmiyor.

ben hic bebek=masraf demedim ki :KK12:

bence de bebek=zaman oldugunu dusundugum icin zaten bebek olduktan sonra ders calismam, ona yonelirim sadece diye ideallerim mi yoksa bebek mi celiskisine dustum:eek:
Ben altıntıladığınız üyeye kızdım zaten ama onun mesajını bulmakla uğraşamadığım için size cevap olarak yazdım ;)
Benim fikrim çocuğu ertelemeyin .. bu yaşlar en güzel yaşlar . İlerleyen yaşlarda sabır çok azalıyor .

Back
X