Eş ile aynı yerde calışmak..

Bu normal sirketlerde calısmaktan özellikle acık ofiste caşısmaktan cok farklı yalnız
İkinizin aynı anda dersleri olucak ayrı ayrı birbirinizi belki tenefüslerde görüceksiniz onar dk o kadar

Ya özel bir okul elit bir ortam.. eşim de kendini orfa geliştirdi ama özgüvenii vardı sanırım benim özgüvenim sorunum da var.. daha önce bir kaç küçük yerde calıştım oralardaki öğrwncilerden bir çok şikayet aldı idare ve beni uyardı bırda da aynı şey olursa diye korkuyorum eşim de korkuyor ama belli etmiyor. Kaynanam zillisi de laf sokup durdu dün yine şikayet alma da bilmem ne de falan filan.. ben anlatmıyordum hiç ama eşim anlatmış galiba öyle işte. Off cok korkuyorum ya
Neden şikayet almıstınız ??

Ol
Öncelikle merhabalar hanımlar.
Ben sessiz sakin biraz çekingen bir yapıdayım eşim ise daha atılgan.. girdiği her ortamda cok seviliyor iş ortamında da öyle.. ikimiz de öğretmeniz o tecrübeli 2,5 enedir orada calışıyor benimm daha önce tecrübem olmadı hiç doğru dürüst meslek e de pek hakim değilim ve yarın baslıyooooo.. :KK43: şimdi onla aynı yerde işe başlicam ancak korkularım var ya yapamazsam.. onu da kendimi de rezil etmemek için nasıl davranmalıyım?
Olduğun gb davran. Zamanla alişip öğreneceksin. 6 yıldır calistigim kuruma eşim geldi. 2.senesi herkesle samimî, her ise onu kosturuyorlar :)) Müdür çoğu zaman bana selam vermez eşime selam verir. Bez biraz soğuk biriyim fakat o dışa dönük her şeye tamam diyen biri. Eşinin hep iyi yönlerinden bahset, kulağına giderse öyle gitsin. :))

Tecrübesiz olduğunuzu , ozguveninizin olmadığını bu kadar belli etmeyin.

Eğer bunu yaparsanız sizi çocuk gibi yönlendirir.

Ya özel bir okul elit bir ortam.. eşim de kendini orfa geliştirdi ama özgüvenii vardı sanırım benim özgüvenim sorunum da var.. daha önce bir kaç küçük yerde calıştım oralardaki öğrwncilerden bir çok şikayet aldı idare ve beni uyardı bırda da aynı şey olursa diye korkuyorum eşim de korkuyor ama belli etmiyor. Kaynanam zillisi de laf sokup durdu dün yine şikayet alma da bilmem ne de falan filan.. ben anlatmıyordum hiç ama eşim anlatmış galiba öyle işte. Off cok korkuyorum ya

Kaynanam zillisi de ne bileyim bir öğretmenden duymamız gereken şey miydi acaba :ıslık:

Ya kendini geliştireceksin ya da bu mesleği yapmayacaksın. Nasıl daha iyi anlarlar diye bakman gerek. Ben ortaokul öğrencilerime tanisma, kullanacağımız araç gereçler , ardından dersimizin konularından bahsederim. Onlara dersi nasıl işlersem keyif alırsınız diye sorarim. Genel cevap oyun olur:)) araya oyun bilmece fıkra yarışma sıkıştiririm. Derse girişte konu biraz zor karmaşık ama ben sizin yapacağınıza inanıyorum gb gaz verici cümlelerle başlarım:)) inanirsan yaparsın, inanmazsan baştan bırak derim.

daha once hangı konuda sıkayet aldınız mesela

Yapabilirsiniz dert etmeyin tecrubeniz olmadigi icin korkuyorsunuz.staj yapmissinizdir zor degil alisirsiniz.esinizle ayni ortamda olmanizla alakasi yok herkesin dersi, sinifi farkli.ama iste esle ayni yerde calismanin baska sikintilari olabilir.o ayri mesele

Kaynanam zillisi??
Üslubunuz çok cirkin!
Bir kez daha gördük ki egitmenlik herkesin harcı degil!

Asiri derecede ozguvensizsiniz.
Okuyan da sanir ki kcoaniz holding CEOsu???
Bu isi yapmak icin gereken egitiminiz var, gidin yapin bu kadar. Su adamlari gozunuzde su kadar buyutmeyin Allah askina.

Eşinize iş ortamında hocam diye hitap edin ve diğer öğretmenlere nasıl davranıyorsuniz öyle davranım

Yorum yapan tecrübelerini paylaşan basta hocalarım olmak üzere herkese cok tesekkkür ederim.. son bi kez yapılan yorumları okuyup kendimi telkin edip yürüyorum okula doğru:)

Back
X