Es ile kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alazt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
2
1
1
34
Slm, ben eşimle 10 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var. Esim tartışırken çok ileri gidip bana ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Ben soğudum artık kendisinden cinsellikten de soğudum.

Slm, ben eşimle 10 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var. Esim tartışırken çok ileri gidip bana ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Ben soğudum artık kendisinden cinsellikten de soğudum.
Böyle adama neden 3 çocuk?

3 çocuk sonrası cinsellikten ve adamdan soğumak biraz erken değil mi?

Bunları ona söylediniz mi?
Sonuçlarını duymak iyi gelenilir

Soğumasanız futbol takımı kurardınız artık 😃
Soğudunuz peki napmayı düşünüyorsunuz? Boşanacak mısınız? Eşinizle konuştunuz anlattınız mı?

Soğumasanız futbol takımı kurardınız artık 😃
Soğudunuz peki napmayı düşünüyorsunuz? Boşanacak mısınız? Eşinizle konuştunuz anlattınız mı?
Boşanma aşamasında patlatır bir çocuk daha. Hamileyim ayrılamam der devam eder

Balık baştan kokar bacım sonradan değil belliki idare etmişsin bu zamana kadar bundan sonrası için fikir istiyorsan boşan başka ne diyebiliriz ki..:işsiz:

Bu durumda neden katlanıyorsun ki restini çek kimsin bana boyle konuşuyorsun de sende. Yatakları ayır. Siddet varsa uzaklaştırma aldır. Aklı başına gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X