Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle adama neden 3 çocuk?Slm, ben eşimle 10 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var. Esim tartışırken çok ileri gidip bana ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Ben soğudum artık kendisinden cinsellikten de soğudum.
3 çocuk sonrası cinsellikten ve adamdan soğumak biraz erken değil mi?Slm, ben eşimle 10 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var. Esim tartışırken çok ileri gidip bana ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Ben soğudum artık kendisinden cinsellikten de soğudum.
Bunları ona söylediniz mi?Slm, ben eşimle 10 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var. Esim tartışırken çok ileri gidip bana ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Ben soğudum artık kendisinden cinsellikten de soğudum.
Slm, ben eşimle 10 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var. Esim tartışırken çok ileri gidip bana ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Ben soğudum artık kendisinden cinsellikten de soğudum.
Boşanma aşamasında patlatır bir çocuk daha. Hamileyim ayrılamam der devam ederSoğumasanız futbol takımı kurardınız artık
Soğudunuz peki napmayı düşünüyorsunuz? Boşanacak mısınız? Eşinizle konuştunuz anlattınız mı?
Hayir 3. Den sonra böyle oldu herhalde önce olsaydı ayrıldımBoşanma aşamasında patlatır bir çocuk daha. Hamileyim ayrılamam der devam eder
Yemin et?Hayir 3. Den sonra böyle oldu herhalde önce olsaydı ayrıldım
Şak diye miHayir 3. Den sonra böyle oldu herhalde önce olsaydı ayrıldım