- 22 Mayıs 2021
- 169
- 40
- 48
- Konu Sahibi Bir_umudum_olsun_27
-
Evet maalesef son iki kavgadır böyle rahatlayabiliyorumDizlerini mi çürüttün, Allah şifa versin
ağlarken kendimi aşırı kaybediyorum anlaşılmamak beni çok yoruyorDizlerinizi yumruklayip morartiyor musunuz ? Bu Konuda yardım almanız gerektiği düşüncesindeyim. Geri kalan konular çözülebilir şeyler
Anlaşılacak birşeyin yok ki. Yaptıkların anlamsız. Bence bir dahakine bayıl.ağlarken kendimi aşırı kaybediyorum anlaşılmamak beni çok yoruyor
birşey olduğunu düşünmüyorum evli olan iş arkadaşı ile her zman görüşüyoruz eşi ile de görüştük kız ile yanlızda görüşüyorum benAferin böyle devam edin ki bir şey varsa bile iyice saklasın , bulamayın, yiyin kendinizi böyle.
Eşinizle daha önce bir olay yaşadınız mı güveninizi kaybettiği durumlar oldu muağlarken kendimi aşırı kaybediyorum anlaşılmamak beni çok yoruyor
O işler evli bekar bakmıyor yalnız.birşey olduğunu düşünmüyorum evli olan iş arkadaşı ile her zman görüşüyoruz eşi ile de görüştük kız ile yanlızda görüşüyorum ben
Birşey öldüğünü düşünmüyorsunuz ne diye dövünüp morartiyorsunuz dizlerinizi?birşey olduğunu düşünmüyorum evli olan iş arkadaşı ile her zman görüşüyoruz eşi ile de görüştük kız ile yanlızda görüşüyorum ben
Ortada anlaşılacak bir şey yok ki. Hezeyanlar içinde debelenen bir kadın var, adam da bıkmış artık. Aldatmıyorsa bile bu tavırlarınızla eninde sonunda dışarı iteceksiniz adamı.ağlarken kendimi aşırı kaybediyorum anlaşılmamak beni çok yoruyor
Pardon size zorla mı cevap verdiriyorum yaşadığım daha da zor olaylar var ben sadece kıskançılığı ben mi abartiyorum diye sormak istiyorum bu ne acımasızlık anlamsız olduğunun bende farkındaym konuşup rahatlamak için yazdım burayaAnlaşılacak birşeyin yok ki. Yaptıkların anlamsız. Bence bir dahakine bayıl.
Ee sorun ne?birşey olduğunu düşünmüyorum evli olan iş arkadaşı ile her zman görüşüyoruz eşi ile de görüştük kız ile yanlızda görüşüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?