• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ile tartışma

Pretty little liars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
152
215
53
36
Günaydın hanımlar.Bir konuda görüşleriniz almak istiyorum .Eşimle dün çok kötü tartıştık.Şu an konuşmuyoruz.Olayı özetlemem gerekirse dün işyerinden çıkarken (aynı yerde çalışıyoruz) anne baba ve ablasını çarşıdan alacağımızı söyledi.Çarşı işyerine ters bi yerde ve oğlanı da kreşten almamız gerekiyor.Yani o saatte ki trafik yoğunluğunu da göz önüne alırsak kreşe geç kalacaz kaçınılmaz olarak.Ben de neden otobüsle dönmemişler ki biliyorlar çocuğu kreşten alacağımızı falan diye biraz da konuyu uzatarak konuştum.Tabi eşim abartma çok geç kalacak olsak ben zaten söylerim gelemem diye falan dedi.Ama ben uzatmaya devam ettim.Tartışma evde de devam etti ve olmadık yerlere gitti.Geceden beri konuşmuyoruz.Galiba bugünlerde sinirlerim biraz bozuk.Bilmiyorum biraz abarttım sanırım.Haksızım değil mi ?

Günaydın hanımlar.Bir konuda görüşleriniz almak istiyorum .Eşimle dün çok kötü tartıştık.Şu an konuşmuyoruz.Olayı özetlemem gerekirse dün işyerinden çıkarken (aynı yerde çalışıyoruz) anne baba ve ablasını çarşıdan alacağımızı söyledi.Çarşı işyerine ters bi yerde ve oğlanı da kreşten almamız gerekiyor.Yani o saatte ki trafik yoğunluğunu da göz önüne alırsak kreşe geç kalacaz kaçınılmaz olarak.Ben de neden otobüsle dönmemişler ki biliyorlar çocuğu kreşten alacağımızı falan diye biraz da konuyu uzatarak konuştum.Tabi eşim abartma çok geç kalacak olsak ben zaten söylerim gelemem diye falan dedi.Ama ben uzatmaya devam ettim.Tartışma evde de devam etti ve olmadık yerlere gitti.Geceden beri konuşmuyoruz.Galiba bugünlerde sinirlerim biraz bozuk.Bilmiyorum biraz abarttım sanırım.Haksızım değil mi ?
öncelik her zaman çocuktur tabii ama eşinizde geç kalacak olsak söylerdim zaten demiş,demesine rağmen uzatan maalesef siz olmuşsunuz.
olayları tartışmadan önce şunu tavsiye ederim, sizin aileniz alınacak olsaydı ? eşiniz böyle kavga etse ,tartışsa uzatsaydı ne düşünürdünüz:)

eşiniz gelince yemekten sonra bir kahve yapın öpün birşey olmamış gibi ağız tadıyla kahve için . ailesiyle ilgili bu kadar küçük birşeyi sorun etmeyin.

Bende eşimin ailesine karşı kalp kalp kalp değilim.Ama burada bazı konuları görüyorum işin içinde adamın ana babası kardeşi varsa pireler deve oluyor.Yapmayin böyle biraz politika bilin hayatı kendinize zehir etmeyin

Bazen sinir bozukluğuyla konu sadece tartışılan konu olarak kalmıyor ki dallanıp budaklanıyor eski yeni nekadar mevzu varsa ortaya dökülüyor maalesef uzadıkça uzuyor. Siz haklısınız taksiye biniversinler bunu daha bizi şurdan al demeden kendilerinin düşünmesi gerekiyordu benimde en sinir olduğum konulardan emrivaki yapmaları. Eşiniz haklı sürekli yaşanan bir durum olmadığından olmaz diyememiştir muhtemelen geç kalıp kalmıcağınızı da hesap etmiştir. Sizde normale dönmeye çalışın uzatmayın küslüğü aileler ile ilgili tartışmalar birkez açıldı mı sonu gelmiyor maalesef.

Esin cocuktan bihaber olsa tamam derim de boyle bir durum da yok..
Yani burada hata:Ben cocugumu(ki sadece senin degil) sen kendi aileni dusunuyorsun seklinde bir ayrima girmen olmus.
Olay da muhtemelen senin uzatmandan buyumus.
Bazi sozleri sarf ederken dusunmeden konusmamak sonrasinda ise bunu uzatmamak gerek.

otobüs yoksa taksiye binsinler de her zaman olmuyorsa kırk yılda bir idare ediverin
çok mu geç kaldınız?
birde araba olunca millet prens prenses oluyor araba olmadan nasıl geziyorlardı
yani normalde aldığımız saatten yaklaşık yarım saat 40 dk sonra gittik.

Bazen sinir bozukluğuyla konu sadece tartışılan konu olarak kalmıyor ki dallanıp budaklanıyor eski yeni nekadar mevzu varsa ortaya dökülüyor maalesef uzadıkça uzuyor. Siz haklısınız taksiye biniversinler bunu daha bizi şurdan al demeden kendilerinin düşünmesi gerekiyordu benimde en sinir olduğum konulardan emrivaki yapmaları. Eşiniz haklı sürekli yaşanan bir durum olmadığından olmaz diyememiştir muhtemelen geç kalıp kalmıcağınızı da hesap etmiştir. Sizde normale dönmeye çalışın uzatmayın küslüğü aileler ile ilgili tartışmalar birkez açıldı mı sonu gelmiyor maalesef.
aynen dediğiniz gibi oldu alakalsız yerlere gitti.İlk konuda hakıl olduğumu düşünüyorum ama gereksiz uzattım

sürekli değil tabi ama bir kerelik de değil
yine tekrarlanırsa bu sık sık olmaya başladı önce çocuğu alalım sonra aileni ,küçük çocuk bekleyeceğine yetişkinlerin beklemesi daha kolay ,yarım saat oyalansınlar derseniz ikinizinde gönlü olur bence ...

baya geç gitmişssiniz eşinizin ailesinin durumu kötü mü neden taksi kullanmıyorlar
hayır gayet iyi .Çıkarken eşim hadi hadi diye beni acele ettirdi ben de noluyorsun diyince söyledi bizimkiler yarım saattir bekliyormuş diye.Bne de yarım saattir bizi mi bekliyorlar binip gitselerdi dedim ondan sonra başladık.Ynai söylediğimin arkasındayım insan niye yarım saat bekler yahu bin git evine

aynen dediğiniz gibi oldu alakalsız yerlere gitti.İlk konuda hakıl olduğumu düşünüyorum ama gereksiz uzattım
Sizi anlıyorum insanın sinirlendiği konu gidip almak değil emrivaki yapılması aslında. Konuda ordan başını aldımı yürüyor işte. Boşuna dışarıdaki insanlar yüzünden huzurunuzu bozmayın tektük konuşmalara laf atmalara başlayın tatlıya bağlanır gider kısa sürede inşallah

Back
X