Nedeni yok çünkü. Eşimi seviyorum ama onunla cinsellik yapmak istemiyorum. Dişil yanım güçlüdür aslında. İlk evlendigimizde cinsellikte beni çok zorladı ağrım çok oluyordu bekli ondandır bilmiyorum.
Nedeni yok çünkü. Eşimi seviyorum ama onunla cinsellik yapmak istemiyorum. Dişil yanım güçlüdür aslında. İlk evlendigimizde cinsellikte beni çok zorladı ağrım çok oluyordu bekli ondandır bilmiyorum.
Buraya ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim diye yazdım. Çocuk yapmamızla alakası yok. Ev işlerinde yardımcı olur. Çocuğumun ihtiyaçlarına benden çok o bakar. Hakaret etmez şiddet göstermez. Tek sıkıntıli konu cinsellik olunca istemiyorum. Bunu da nasıl çözeceğimi bilmiyorum
Size istetmeyi bilememis ,zorlamak gibi bi hataya düşmüş.Şimdiden sonra biseyler canlanır mi bana cok ihtimalli gelmedi.Iyi baba ,gecimli insan diyerek götüreceksin gibi.