- Emoji Skoru
- 283.262
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir yazmışsınız ki, sürekli gözyaşları içinde abartılı dram yaptığınız, adama ısrar edip durduğunuz düşünüldü haliyle, o yüzden de eleştiri aldınız, şaşırmayın yani.Aslında ben yanlış izah ettim galiba ısrarcı olduğum bir durum olmuyor çünkü bende dediğiniz gibi düşünüyorum dini konularda ısrar etmek banada doğru gelmiyor önemli olan içinden gelip yapması gerçekten sonuçta Allah için yapıcak benim için değil ama insan bunu sevabınj işlemişken eşide faydalansın istiyor biryandan dediğiniz gibi ben duaya devam :)
Saçma sapan konular açıp, saçma sapan yorumlar yapıp sille tokat yedikten sonra buradakileri hep bu şekilde suçlayan üyeler, ah siz yok musunuzValla hiç buraya yazmaya uğraşma canım sen en mükemmel buradakiler çünkü. Daha ne yorum yazarlar sana hiç merak etme. Sen bunları hiç takma boşver
Bulaşıcı hastalıklar ve kalabalık açısından çocuğa yazıkHerkese merhabalar içime gerçekten dert olmuş bir konu var ve sanırım konuşmaya ihtiyacım var seneye umreye gitmek istiyorum eşim ve çocuğum ile 26 yaşındayız ve 3 yaşında bir oğlumuz var ben oraya gitmek için çok duyguluyum özellikle bu sıralar sanki rabbim beni huzuruna çağıeıyormuşcasına bir huşu var içimde daha önce hiç böyle bir niyetim olmamıştı hatta öyleki oğlum aşırı hareketli ve yaramazdır gündelik hayatımda biyere gideceksem genelde onu almadan giderim ona rağmen çocuğumla birlikte gitmek istiyorum fakat eşimin maneviyatı çok çok zayıf namaza başlaması için çok konuştum çok dua ediyorum ama maalesef içinde böyle bir his yok umreye gidelim dedim gidemeyiz şimdi yaşlanınca gideriz boşver dedi düşünün artık ne kadar önemsemediğini yani rabbime ağlayarak yalvarıyorum artık onunda bu maneviyata girebilmesi için oğlumla kendim gitmeyide düşünüyorum ama tabiki eşimin de olmasını çok isterim ne yapacağım bilmiyorum çok üzgün ve buruk bir histeyim
Seni anladım yani ama zorlama yani bu durumlarda zorlanılmaz şimdi oraya gittiğinde hani isteksiz olması seni daha çok Üzer ya bunu biraz ertele ya güzel bir dil ikna etmeye çalış ya da ben gideceğim oğlumla de belki sizin tek gitmenize razı olmaz gün yaklaşmadan ben de gideceğim falan der ya ben böyle düşünürüm ama ben diğer kullanıcılara katılmıyorum yok işte başka işle evlenseydim falan gibisinden ben buna asla katılmıyorum doğru demişsin yani bu namaz kılmıyor oruç tutmuyor anlamına gelmiyor her ibadetini tam dörtdörtlük yapan umreye umreye gitmiyor yani ya da o düşünce belki gelmiyor belki o maneviyat kalbine gelmiyor ha bunlar çok normal şeyler dilerim Allah kalbine onun da o maneviyatı verir dilerim gönlünüzce olur her şeyYazdıklarımdan nasıl bir çıkarım yaptınız pek anlayamadım maneviyatı zayıf evet ama bu inançsız biri olduğu anlamına gelmiyor ben Allaha inanmıyo oruç tutmuyo gibi şeyler yazmadım sadece maneviyatı zayıf yazdım ayrıca bir insanla evlenmek için illa namaz kılması koşul değildir namaz kılıp kalbi körelmiş de dünya kadar insan var ayrıca kendine zıt bir adamı secip birde çocuk yapıp lafı ne kadar itici bir tabir ben buraya dertleşmek kafamı dağıtmak için yazdım sinirlerim bozulsun diye değil hiç tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar geniş ve rahat konuşamazsınız evet burası herkese açık bir sayfa herkes dilediğini yazabilir fakat sizin düşünecelerinize ihtiyacım olmadığı çok net çok yazık gerçekten insanlae buraya sıkıntılarını paylaşıyor ama böyle kaba tabirlerle daha çok morali bozulup canı sıkılıyor işte
Dedi en mükemmel anne aday adayıValla hiç buraya yazmaya uğraşma canım sen en mükemmel buradakiler çünkü. Daha ne yorum yazarlar sana hiç merak etme. Sen bunları hiç takma boşver
ImtihanmülAy ne saçma şey ya. İmtihanmış. Bir şey yazarım da banlanırım. Değmez. Kafaya bak...
Cocukla Umre yapmak ne kadar dogru bilemedim, kalabalik, salgin hastalik, ezilme riski, orda anlik yasanacak bir sorunla olusacak (ki sayisiz ornegi var) infial vs cocugu riske atmayin.Herkese merhabalar içime gerçekten dert olmuş bir konu var ve sanırım konuşmaya ihtiyacım var seneye umreye gitmek istiyorum eşim ve çocuğum ile 26 yaşındayız ve 3 yaşında bir oğlumuz var ben oraya gitmek için çok duyguluyum özellikle bu sıralar sanki rabbim beni huzuruna çağıeıyormuşcasına bir huşu var içimde daha önce hiç böyle bir niyetim olmamıştı hatta öyleki oğlum aşırı hareketli ve yaramazdır gündelik hayatımda biyere gideceksem genelde onu almadan giderim ona rağmen çocuğumla birlikte gitmek istiyorum fakat eşimin maneviyatı çok çok zayıf namaza başlaması için çok konuştum çok dua ediyorum ama maalesef içinde böyle bir his yok umreye gidelim dedim gidemeyiz şimdi yaşlanınca gideriz boşver dedi düşünün artık ne kadar önemsemediğini yani rabbime ağlayarak yalvarıyorum artık onunda bu maneviyata girebilmesi için oğlumla kendim gitmeyide düşünüyorum ama tabiki eşimin de olmasını çok isterim ne yapacağım bilmiyorum çok üzgün ve buruk bir histeyim
O da lohusayken bebekle beraber kaynanası onu umreye götürmedi diye başlık açmıştıDedi en mükemmel anne aday adayı
Konu sahibi Kendine göre eş seçme sonra umre ühüü bunun umreyle yurt dışi yurt içi gezme tozmayla ilgisi yok adam senin gibi hissetmiyor bu kadar basit çok istiyorsan kendin git dinde zorlama olmaz herşeyi biliyorsunuzda bi buna gelince hiç birşey bilmiyorsunuz.