• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ilişkisi

goldenstone344

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
8
Kızlar merhaba hızlı bir şekilde konuya giricem 4 yıldır evliyim 1 çocuğum var 24 yaşındayım sözde severek evlendik ama son bir kaç aydır gittikçe değişmeye başladı evle alakasını komple kesti telefon şifresini değiştirdi kendine arkadaşlarıyla bir dünya kurdu hergün onlarla bizimle iletişimi zayıf eşimlede her yönden uzak ve mesafeliyiz karı koca samimiyeti bile yok günahını almak istemem ama bir erkeğe kefilde olmam kötü birşeyle karşılaşmadım ama evde iki yabancı gibiyiz birde evladım var yaşımda genç düzelmesi için çok çabaladım olmadı artık elimi eteğimi bugün itibari ile çektim bende üstünden o nasıl davranıyorsa bende öyle davranıyorum allah evladımın hürmetine iyi etsin ama buda son çabam herhalde kızlar çok yoruldum sevgisiz ilgisiz bizi hayatının dışında bırakıp kendine yeni dünya kuran bu adamdan çok konuştum max 2 gün düzeldi gene aynı insanca olmuyosa yollarımızı ayıralım dedim onada yanaşmadı kızlar hemende evliliğimi bitirmek istemiyorum ama çok gencim ömrümü gençliğimi böyle bir insanın yanında harcamak istemiyorum

Not: kızımıza ikimizde iyi ve sevgili bir ebeveyniz sorunlarımızı ona yansıtmıyoruz

Kızlar merhaba hızlı bir şekilde konuya giricem 4 yıldır evliyim 1 çocuğum var 24 yaşındayım sözde severek evlendik ama son bir kaç aydır gittikçe değişmeye başladı evle alakasını komple kesti telefon şifresini değiştirdi kendine arkadaşlarıyla bir dünya kurdu hergün onlarla bizimle iletişimi zayıf eşimlede her yönden uzak ve mesafeliyiz karı koca samimiyeti bile yok günahını almak istemem ama bir erkeğe kefilde olmam kötü birşeyle karşılaşmadım ama evde iki yabancı gibiyiz birde evladım var yaşımda genç düzelmesi için çok çabaladım olmadı artık elimi eteğimi bugün itibari ile çektim bende üstünden o nasıl davranıyorsa bende öyle davranıyorum allah evladımın hürmetine iyi etsin ama buda son çabam herhalde kızlar çok yoruldum sevgisiz ilgisiz bizi hayatının dışında bırakıp kendine yeni dünya kuran bu adamdan çok konuştum max 2 gün düzeldi gene aynı insanca olmuyosa yollarımızı ayıralım dedim onada yanaşmadı kızlar hemende evliliğimi bitirmek istemiyorum ama çok gencim ömrümü gençliğimi böyle bir insanın yanında harcamak istemiyorum

Not: kızımıza ikimizde iyi ve sevgili bir ebeveyniz sorunlarımızı ona yansıtmıyoruz
@Mune abla konu bdv lik

çok gencim ömrümü gençliğimi böyle bir insanın yanında harcamak istemiyorum
Bence de harcamayın . Durduk yere şifre değiştirip cinselliği bitiren biri için kötü düşünmeseniz bile içinizi kemirir bi duyguyu da yüklenmeyin .

Konuşmayı denediniz mi
Niye böyle yapıyor
Aldatıyor muhtemelen

Ne güzel demişsin yaşım çok genç ömrümü heba etmek istemiyorum diye. Peki neden boşanmaya sıcak bakmıyorsun?

Bence de harcamayın . Durduk yere şifre değiştirip cinselliği bitiren biri için kötü düşünmeseniz bile içinizi kemirir bi duyguyu da yüklenmeyin .
Evet ne güzel demişsiniz insanın aklına gelmiyor değil zaten arafta bırakması onun suçu ama bende o yokmuş gibi yaşayacağım bir süre eğer düzelirse düzelir düzelmesede zaten herşey çoktan bitmiş

Ne güzel demişsin yaşım çok genç ömrümü heba etmek istemiyorum diye. Peki neden boşanmaya sıcak bakmıyorsun?
Aslında ben ona dedim o yanaşmadı birtane evladım var onun hatırına dedim sonkez deneyeyim

Aslında ben ona dedim o yanaşmadı birtane evladım var onun hatırına dedim sonkez deneyeyim
Yanaşmaz ki. Sevişebiliyor, gelince yemeği hazır oluyor, çamaşırları yıkanıyor, çocuğa da sen bakıyorsun .Bir yandan o kendi dünyasını kurmuş yaşıyor. Niye yanaşsın ki?
Denemek istiyorsan dene eski konularından da biliyorum pek düzeleceğini sanmıyorum. Yine kendi kararın.

20 yaşında evlenmişsiniz muhtemelen eşiniz de o yaşlarda. Şimdi yaş aldikca değişmeye başlamış.

20 yaşta çocuk değil bence abartmayın burda kınayın yadırgayın diye yazmadım

Bu zamanda 20 yaş evlilik için erken bir yaş. Kişisel gelişimin devam ettiği, kimlik ve beklentilerin netleşmediği bir yaş. Bir çok evlilik bu yaşlarda yapıldığı için bitiyor. İki tarafın hayata bakışı açısı değiştiği için beklentisi değişiyor. Bu herkeste olmaz belki, ama çoğu kişide oluyor. Ha burada amacımız sizi yargılamak değil, gerçekleri görmenizi sağlayarak ona göre adım atmanıza yardımcı olmak.

20 yaşta çocuk değil bence abartmayın burda kınayın yadırgayın diye yazmadım

20 yaş çocuk be güzelim. Gençliğin ilk yıllarında ağır bir sorumluluk altına girmişsiniz, eşin kaç yaşında bilmiyorum ama. Evlilik, çocuk sorumluluğu için çok küçük yaşlar bunlar..

Arkadaşlarıyla değil başka bir kadınla bir dünya kurmuş seninki

Son düzenleme:
Arkadaşları ile vakit geçirip amaçsızca gülüp eğleneceği yaşta, evlenmiş yetmemiş bir de baba olmuş çünkü.

He oldu diye böyle mi olmalıydı tabiiki değil ama bu devirde hayatın doğal akışına ters.

Sizin hayır yaşla alakası yok diye inkar etmeniz bu gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki çünkü doğrudan ilişkili.

Sizin eğitim ,maddi durumunuz ,meslek nedir , geldi eşiniz düşündüm taşındım tamam yollarımızı ayıralım dedi aldı ceketini çıktı gitti diyelim,çocuğunuzun sizin çıkarlarınız sonrası ne olacak nasıl olacak mesela?

evle alakasını komple kesti telefon şifresini değiştirdi kendine arkadaşlarıyla bir dünya kurdu hergün onlarla bizimle iletişimi zayıf
zaten akşama kadar calisan, aksam da is arkadaşlarıyla takilan bir adam cocuguna nasil iyi bir ebeveyn oluyor ki? cocuk saat kacta uyiyor zaten, ona ragmen babasini gormeden gunler geciyor

Back
X