- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi goldenstone344
Kızlar merhaba hızlı bir şekilde konuya giricem 4 yıldır evliyim 1 çocuğum var 24 yaşındayım sözde severek evlendik ama son bir kaç aydır gittikçe değişmeye başladı evle alakasını komple kesti telefon şifresini değiştirdi kendine arkadaşlarıyla bir dünya kurdu hergün onlarla bizimle iletişimi zayıf eşimlede her yönden uzak ve mesafeliyiz karı koca samimiyeti bile yok günahını almak istemem ama bir erkeğe kefilde olmam kötü birşeyle karşılaşmadım ama evde iki yabancı gibiyiz birde evladım var yaşımda genç düzelmesi için çok çabaladım olmadı artık elimi eteğimi bugün itibari ile çektim bende üstünden o nasıl davranıyorsa bende öyle davranıyorum allah evladımın hürmetine iyi etsin ama buda son çabam herhalde kızlar çok yoruldum sevgisiz ilgisiz bizi hayatının dışında bırakıp kendine yeni dünya kuran bu adamdan çok konuştum max 2 gün düzeldi gene aynı insanca olmuyosa yollarımızı ayıralım dedim onada yanaşmadı kızlar hemende evliliğimi bitirmek istemiyorum ama çok gencim ömrümü gençliğimi böyle bir insanın yanında harcamak istemiyorum
Not: kızımıza ikimizde iyi ve sevgili bir ebeveyniz sorunlarımızı ona yansıtmıyoruz
Not: kızımıza ikimizde iyi ve sevgili bir ebeveyniz sorunlarımızı ona yansıtmıyoruz