eş kişisi.....(cenaze evi)

pocahantes89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
224
35
48
Eşimle sorunlarımız bir önceki konularımda var arkadaşlar.Genede kısaca bahsetmek isterim.Severek evlendik çok da sevdik hatta.4 senedir evliyiz.Bu 4 sene nasıl mı geçti.Her kavgada eşim haklı.Her kavgada ben sorunluyum.Beni hep karşına aldı çocuğu fırçalamış gibi konuştu.Düzelt kendini diye.Ama sorunun kendisinde olduğunu hiç bir zaman kabullenmedi.Çünkü o mükemmeldi. Çünkü o olgun bense küçük kız çocuğuydum ona göre.
Kavgaların sonu gelmiyor.Ben fırçamı yer sonra özür dilerdim.Ama son 6 aydır neredeyse bende onun gibi davranmaya başladım susmadım hiç.Sonuç kavgalar çığ gibi büyüdü.Her kavgadan sonra barışıp bir daha olmasın dedik ertesi gün gene aynı.İkimizde birbirimiz sevmiyoruz artık bence...
Her kavgada çekti gitti.Ben hep aradım aradım aradım Adam canı isterse açtı o telefonu.Bana karışma arama diye bağırdı hep.Bense onun ben terk etmesine hiç dayanamayacağımı düşündüm.Artık umurumda değil...
Evimiz cenaze evi gibi.Kimse kimseyle konuşmuyor.Soğuk rüzgarlar kol geziyor evde. Herkes gergin en çok da oğlum hissediyor bu durumu.Annem bir süre bizde kalıyor çocuğa bakmak adına o da her şeyin farkında.Kapana sıkışmış gibiyim.
Ruhum daralıyor.Eve gitmek gelmiyor içimden eşimi görmek onun o suratını çekmek istemiyorum.Dertleşmek için yazdım....Uzun oldu hakkınızı helal edin.

bence bırlıkte basbasa ufak bır tatıle cıkın esınızle hem kafanız dınlenır hemde son kez konusursunuz, sureklı kavga gurultu devam edecekse en çok bundan oğlunuz etkilenir ve siz mutsuzsanız o da mutsuz olur, yapamıyorsanız da ayrılın kimse kimsenin hayatını zindana çevirmesin-çocuk var diye de eşinize tahammül etmeyin....

Belli ki saygı da sevgi de bitmiş.
Şu an yapmanız gereken boşanmak.
Sanırım boşanamıyorsunuz da o zaman sabredeceksin,görmezden geleceksin,yok sayacaksın,kendini boşanmaya ikna edene kadar dayanmak zorundasın.
Zaten bir gün sen de patlayacaksın.
Boşanacaksın.

çalışıyoruz çıkma ihtimali şuan için yok ama benim çok ihtiyacım var oğlumun yüzüne bakınca babasız mı kalsın diye düşünüyorum ama biliyorum böyle bi evdense benle büyümesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…