eş kişisi.....(cenaze evi)

Neden zor geldiği kişinin kendi karakterine bağlı.
Mesela bende ailemi üzerim,utandırırım korkusu vardı.
Çok yanılmışım,neden daha önce boşanmadın diye kızdı benim ailem bana.

Neden zor geldiği kişinin kendi karakterine bağlı.
Mesela bende ailemi üzerim,utandırırım korkusu vardı.
Çok yanılmışım,neden daha önce boşanmadın diye kızdı benim ailem bana.
benimde hiç cesaretim yok galiba çocuk varmı sizde

Yanliş anlama kuzu ama sizin ilişki başindan olmamiş.

Cok sevdik demişsin ama sana karşi SAYGI eksik kalmiş. Demekki o pembe gözlükle görmedin. Görmek istemedin.

Kocan sana saygi duymuyor. Ve bunun sebebini kendin ortaya cikartman lazim.

Boşan demiyorum...ama sana olan saygisini geri kazanman lazim.

benimde hiç cesaretim yok galiba çocuk varmı sizde
Hayır yok.
Cesaret toplamak zorundasın arkadaşım.
Aradan yıllar geçtiğinde insan gerçekten boşa vakit kaybettiğini görüp daha çok pişman oluyor.
Karşındaki adam seni maddi manevi sömürüyor,ona hiç bir şey olmuyor ama üzülen ve yıpranan hep kadın.

Eşin aynı benimki gibi her zaman haklı ve doğru olduğunu düşünüyor. Her kavgada azar yiyip özür dileyen ben oluyorum. Sonra hatam varsa söyle diyor ama adam kendini öyle bir aklıyor ki sen kendinden nefret ediyorsun

2 yıllık evliyiz hala değişen birşey yok değişeceğini de sanmıyorum ona göre olgun olmayan evliliği yürütemeyen benim çocuk gibi davranan da ben...

Bir süre sonra sıkıyor böyle hissetmek. Eğer sizin kavgalarınız da çözümsüz kalıyor, günlerce konuşmayıp sorunu unutmaya çalışarak devam ediyorsanız çok yorulursunuz.

Çocuğum doğduktan sonra kendi yolumu çizeceğim size de tavsiye ederim

birbirinize tahammülünuz tükenmiş sanirim.araya sogukluk girip her konuda uzaklastikca mesafeniz artmış, iletisimiz kopmus tamamen.bence oturun sakin kafayla bir düşünün.esinizin size karsi olumlu ve olumsuz yönlerini.nelerini sevmiştiniz zamaninda simdi geriye neler kaldi.onsuz bir hayat sizi daha mi cok mutlu eder bu saatten sonra?herseye ragmen kurtarilacak bir durum varsa olumlu yönlerinden yaklasin derim.yok olmuyor diyorsaniz da boşanmak ta bir seçenek.umarim hakkinizda hayirlisi olur..

bu tip adamlar çok yoruyor insanı ama çocuk olduktan sonra çok zor önümüze bakmak en azından ben öyle hissediyorum çocugum yarım kalacakmış gibi

umarım son bi kez daha konuşmak lazım ama o kesin gene haklı olur

aynen öyle her durumda beni sömürüyor.Bence çocuk için duruyorum biliyorum yanlış yapıyorum.

nasıl yapıcam çok doğru saygı kalmadı

aynen öyle her durumda beni sömürüyor.Bence çocuk için duruyorum biliyorum yanlış yapıyorum.
Biliyorum kolay değil.
Hele ki çocuk varken daha da zordur eminim.
Ama bence böyle kötü bir adamla yaşamaktansa ekmek peynir yerim,bir odada yaşarım daha iyi.
Çocuğunuz zaten babasıyla görüşür.

Bnce iletisim skntisi var aranizda. guzelce konussaniz esinizin sizden tam olarak beklentisi ne, siz ondan ne bekliyorsunuz.
Size boyle davranarak ne yapmak istiyor, bosanma gibi bir dusuncesi var mi.ozelliklede sizin ne hissettiginizi belirtin esinize.
Mesela aradiginizda acmiyorsa o an ne hissettiginizi soyleyin bizde ara ara esimle tartisiyorduk ama artik birbirimizle konusa konusa cozduk sorunlarimizi. Artik o beni tam anlamiyla biliyor bnde onu biliyorum ona gore birbirimizi kirmadan yasiyoruz.darisi sizin basiniza insallah
Yuva kurmak kolay ama yikmak cok zor Allah yardimciniz olsun

nasıl yapıcam çok doğru saygı kalmadı

Kalmadi degil...kesin başindan beri yokdu.

Acaba senmi bunu eşine empoze etdin? Yani belki bilmeden kocaniza "ezik, saf" imaji veriyorsunuz.

Genelde iyi niyetli ve uysal insanlar buna maruz kaliyor. Belki sizde uyumlu oldugunuz icin eşinize yillarca bunu empoze etdiniz.
Kendinizi paspas gibi gösterdikiz belkide.

(Ablam bunlari yillarca yapdi. Kendi okumuş, akilli ve cok güzel bir kadin. Enişde ise tamtersi. Ama nasilsa adam ablami hep salak yerine koyardi...

Ablam KENDI piskologa gitdi ve dişari yansitdigi imaji yeniledi...
Sanada önerim bu olur.

fazlasıyla iletişim sorunumuz var.Güzelce de konuştum kavga da ettim ama o hep mükemmeldi zaten eksik olan benim.Kabul etmediği için bi adım bile yol gidemedik

olabilir ben sindirmeye çalıştı hep ve başardı eskiden insan canlısı olan ben şimdi içime kapandım.kendi kendimle konuşuyorum

Ben nedense evliliginizin umutsuz olduğunu düşünmüyorum. Her evlilikte inişli çıkışlı zamanlar buna benzer problemler yaşanıyor. Duzelmeyecek şeyler değil bunlar. En basiti cocuğu annenize bırakıp bi yemeğe çıkın. Ne biliyim sinemaya gidin. Haklı haksiz sürekli özür dileyip de durmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…