eş kişisi.....(cenaze evi)

hep kendinden özür dilettiyor bana sinirdi beni artık

bu tip adamlar çok yoruyor insanı ama çocuk olduktan sonra çok zor önümüze bakmak en azından ben öyle hissediyorum çocugum yarım kalacakmış gibi

Maalesef ki çok acı bir karar. İçim yanıyor resmen yuvamın dağılacağını düşündükçe çünkü kurmak için maddi manevi o kadar emek verdim ki. Hele de çocuğumu düşündükçe daha da kötü oluyorum. Ailem arkamda evet ama düzgün bir ailede yetişen çocuğun durumunda olmayacak olması beni üzüyor. Çözümlemeye çalışıyoruz ama olmuyor. Benim de hatalarım var kabul ediyorum ama düzeltemiyorum. Siz düzeltebilirsiniz belki?

Bi aile terapisti cozum olabilir bence.
Helede hala ayni evde kalmaya tahamul varsa.

Ben düzeltsemde o gene beğenmez ki hep eleştiri var bizde çocuklara çok üzülüyorum

Ben düzeltsemde o gene beğenmez ki hep eleştiri var bizde çocuklara çok üzülüyorum

Bir kere gözüne battıysa artık vazgeçmiyor düşündüğünden benimki. Mesela hep benim yalan söylediğimi düşünüyor ne yapsam herşeyin arkasında neden arıyor. Resmen psikopat. Ama sorsan hep kendi haklı

şuan için tahammül ediyoruz bir birimize

Bosanma dilekcesini coktan vermisti esiniz diye varsayiyorum bu aylarda. Yada siz verirdiniz. Ama verilmedi. Ben diyorumki " cikmayan candan umit kesilmez'.
Belki yine olmuycak. Belki bu sefer gercekten bosanmaya gidicek. Ama en azindan cocugunuz icin ilerde " keske" dememis olursunuz.
Hersey denenmis olur ve icin rahat olur bu konuda.

Bu tür erkeklerle sadece kendileri haklıysa mutlu olabilirsiniz ve çözüme ulaşabilirsiniz bir süre sonra hep özür dileye dileye sizin de gururunuz kırılır ve işte bu hale gelirsiniz. Bu tip birisi doktora gitmeyi de kabul etmez çünkü onda hata yoktur. Boşanın diyeceğim çocuk var boşanamam dersiniz. Yolu yok gibi.

Genellikle para....Ve saygısız konuşmalar en ufak bi kavgada bile beyinsiz aptal vs.gibi hakaretler.Eşim çok savurgan para konusunda
Bu şekilde hakaret etmeyi huy edinmiş bir insan değişebilirmi? Bence zor.Kendine saygısı olmayan insanın karşısındakinede saygısı olmaz.Ki siz son 6 aya kadar hep alttan almışsınız yüz göz olmamışsınız.Artık sabrınız tükenmiş normal olarak.Denenecek son şey bir süre ayrı kalıp birbirini özleyip pişman olacak mısınız? Buna bakmak. Ayrılık da işe yaramazsa yapacak bir şey yok.Hakkınızda hayırlısı hayırlısıolsun.

Genellikle para....Ve saygısız konuşmalar en ufak bi kavgada bile beyinsiz aptal vs.gibi hakaretler.Eşim çok savurgan para konusunda
benım esımde savurgan ve benden habersız parasal harcamaları yuzunden zamanında kredı cektı, evdekı altınları bozdurdu, benden broc adı altında para aldı gerı verecegım deyıp vermedı ve eve karsı parasal anlamda sorumsuz sadece faturaları oduyor su an ve gunluk aldıgı ekmek yogurt vs yı saymazsak kalan tum ıhtıyacları ben karsılıyorum...
ve bu nedenle tartısınca ya duymamazlıktan gelıyor yada sert cıkıyor , sızı anlayabılıyorum bazen bende onu gormek sesını duymak ıstemıyorum ve bır kızımız var 10 aylık....
bır tarafım bosan s.. et dıyor bır tarafım para dısında bana karısmaz, bana ve cocuguna baglı ( yanı parasal manada pek katkısı yok bıze ama sadıktır sevgısınde), aıleme saygılı vs vs dıyorum dusununce bosanmak ıcın yeterlı sebep olarak gelmıyor ama bız sureklı tartısmıyoruz ve haftanın yarısı işi nedenıyle evde olmadıgından ve su an annemlerle cocukbakımı nedenıyle bırlıkte yasadıgımızdan pek tartısacak ortamımız da olmuyor
ama işler çığrından çıksa sureklı kavga dovus halıne gelse ve ısın ıcınde hakaret olsa konuşurdum eksısıyle artısıyla herseyı dusunurdum ve duzelmıyorsa boşanırdım...

adam kendini haklı gördüğü için düzelicek bişey yok ona göre offf çok zor aynı evde konuşmuyoruz

çocuk değil arkamda kimse yok ailem arkamda dursa boşanırım

Tartışma sebebi falan önemli değil. Adamın her tartışmada kendi haklıligi adına seni ve ilişkinizi nasıl umursamadan harcadığı önemli. Harcaya harcaya geriye bişey kalmamış. Çok normal böyle hissetmen. Aile terapisi gidin. Bu adamın ne yaptığını görmesini fark etmesini sağlamanız lazım. Onun dışında boşanmak dışında başka alternatif yok gibi çok geçmiş olsun.

ne zaman hatanı kabul edersen o zaman düzelicek bu evlilik diyorum ben hatalı değilim diyor sorun sende diyo bende artık sorunlu bir insan olduguma inandım

Calışmiyorsan zor durumdasın evet haklısın. Boşanmak için arkada duracak aileye ihtiyaç yok. Onlar da bir ömür sana ve cocuguna maddi destek sağlayamaz sonuçta.
çalışıyorum ama şuan için hiç param yok ve borcum var aileme gidemem kabul etmiyolar borcum bitince biraz da para biriktirince ayrı eve çıkmayı düşünüyorum oğlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…