Merhabalar ben eş ile yaklasik 1 bucuk ay once hakaret ve siddetten dolayi evi terk ederek cok uzak olan ailemin yanina döndüm. O da tatil nedeni ile ailesinin yanina gitti. 2 cocugumu da yanima aldım. 1 bucuk ay boyunca es kişisi cocuklari aramadi. Ancak cocuklar birkac kez aradi. Herkese iste temmuzun sonunda gidip alacagim onlari vs demis ailesinde dinlensin biraz gibi cümleler. Simdi ben geleceginden emin değilim. Eger gelirse ne konusacak yuzunu dahi gormek istemiyorum. Cocuklarini gormek isterse engel olamam. Ama benimle konusmak isterse son kez dinleyip bosanma kararimin kesin oldugunu soylemeliyim. Insallah basaririm.
Hayir cocuklari derken bizi ailece yani hepberaber gelip alacakmis. Tabi raporu aldim1.5 ay boyunca aramayıp sormayıp çocukları alacağım demek! Bu adamlar çok adi oluyor bazen. Darp raporunuz vardır umarim. Davayı açın uğraşmayın bu adamla. İnşallah mutlu olursunuz.
Şiddet ve hakaretin affedilir yanı yok. Sakın yolunuzdan geri dönmeyin. Çocuklar konusunda doğru düşünmüşsünüz. Çocuklar intikam için kullanılmamalı. Babaları ile doyana kadar görüşsünler. Siz uzak durun. Bence konuşmak isterse de konuşnuşmayın. Israr ederse şiddet ve hakaretine maruz kaldığım o an sana yönelik bütün kelimelerim bitti deyin. Sadece çocuklarla ilgili bir mesele varsa konuşabileceğinizi söyleyin. Bundan sonraki yaşamınızda huzur ve mutluluklar dilerim.Merhabalar ben eş ile yaklasik 1 bucuk ay once hakaret ve siddetten dolayi evi terk ederek cok uzak olan ailemin yanina döndüm. O da tatil nedeni ile ailesinin yanina gitti. 2 cocugumu da yanima aldım. 1 bucuk ay boyunca es kişisi cocuklari aramadi. Ancak cocuklar birkac kez aradi. Herkese iste temmuzun sonunda gidip alacagim onlari vs demis ailesinde dinlensin biraz gibi cümleler. Simdi ben geleceginden emin değilim. Eger gelirse ne konusacak yuzunu dahi gormek istemiyorum. Cocuklarini gormek isterse engel olamam. Ama benimle konusmak isterse son kez dinleyip bosanma kararimin kesin oldugunu soylemeliyim. Insallah basaririm.
Hayir cocuklari derken bizi ailece yani hepberaber gelip alacakmis. Tabi raporu aldim
Evet direk tatilde ailesinin yanina gitti ben darp raporu aldim uzaklastirma verdirttim. Tedbir nafakasi henuz aldirmadim. Ama haberleri yok akrabalarindan bi kac kisi beni aradi iste agustosta geliyormussun gibi bende bozuntuya vermedim. Bir aile dostumuz biliyor olaylari o da aradi iste benim için kafasini dinlesin gidip getirecegim onlari diye konuşmuş.Ne güzel öyle tatil yapıyor falan. Kafasına göre takılıyor. Davranışlarının sonuçlarına katlanmıyor. Darp raporu alıp şikayette bulunmadığınızı, çocuklar için tedbir nafakası talep etmediğinizi tahmin ediyorum. Yapmış olsaydınız böyle keyfi yerinde kafasına göre takılamazdı.
Inan bilmiyorum ne yuzle gelecek nasil bu kadar kendinden emin. Cocuklarini neden aramadi kafamda cok soru var. Umarim gormem o suratiSizi neden alıyor anlamadim. Hakaret edip dövmeye mi?
Evet direk tatilde ailesinin yanina gitti ben darp raporu aldim uzaklastirma verdirttim. Tedbir nafakasi henuz aldirmadim. Ama haberleri yok akrabalarindan bi kac kisi beni aradi iste agustosta geliyormussun gibi bende bozuntuya vermedim. Bir aile dostumuz biliyor olaylari o da aradi iste benim için kafasini dinlesin gidip getirecegim onlari diye konuşmuş.
Aldigimi biliyor. Ifade vermistir heralde bilgim yok.Dava henuz acmadimDarp için dava açılmadı mı? İfadesi alınmadı mı? Uzaklaştırma aldığını bilmiyor mu? Bu ne rahatlık?
Merhabalar ben eş ile yaklasik 1 bucuk ay once hakaret ve siddetten dolayi evi terk ederek cok uzak olan ailemin yanina döndüm. O da tatil nedeni ile ailesinin yanina gitti. 2 cocugumu da yanima aldım. 1 bucuk ay boyunca es kişisi cocuklari aramadi. Ancak cocuklar birkac kez aradi. Herkese iste temmuzun sonunda gidip alacagim onlari vs demis ailesinde dinlensin biraz gibi cümleler. Simdi ben geleceginden emin değilim. Eger gelirse ne konusacak yuzunu dahi gormek istemiyorum. Cocuklarini gormek isterse engel olamam. Ama benimle konusmak isterse son kez dinleyip bosanma kararimin kesin oldugunu soylemeliyim. Insallah basaririm.
Bazi seyleri demek kolay ama isin icinde olunca zor hele cocuk varsa hele saglam bir isin yoksa zor bacimSiz yüzünü, gardınız çöker diye görmek istemiyorsunuz.
Görürsem dayanamam, affederim diye korkuyorsunuz.O kadar bariz ki, ben bile burdan anladım :)
"benimle konusmak isterse son kez dinleyip bosanma kararimin kesin oldugunu soylemeliyim."
Bu sizin cümleniz, boşanma kararınız kesin olsaydı 1,5 aydır mutlaka adım atardınız.
Demek ki kesin karar alamamışsınız.
"Insallah basaririm."
Bu da sizin cümleniz, kendinize hiç güvenmiyorsunuz.
Ben de 2 küçük çocukla boşandım, kime anlatıyorsunuz? :)Bazi seyleri demek kolay ama isin icinde olunca zor hele cocuk varsa hele saglam bir isin yoksa zor bacim
kesinliklee katılıyorum.Benim şu hayatta merak ettiğim tek bir şey var?
Her türlü ayrılıklarda neden klışe ,anne çocukları alır gider?
Bir yıl ya sadece bir yıl denense ..
Eşler ayrılmak istediği an ,tüm çocukları babaya bırakıp gitse.
Adamların kadınların ayaklarının altını öper ,hem ev içi hem ev dışı organizasyonları sorunsuz atlattığı üstüne eş kişisine katlandığı için...
Birileri bunu denese ne güzel olur.
Kadın alır çoluk çocuğu sefaletle onun bunun sığıntısı altında yaşar ,baba sefasını sürer...
Hiç adil değil hiç. O çocukların iki kişi tarafından yapıldı...
Benim şu hayatta merak ettiğim tek bir şey var?
Her türlü ayrılıklarda neden klışe ,anne çocukları alır gider?
Bir yıl ya sadece bir yıl denense ..
Eşler ayrılmak istediği an ,tüm çocukları babaya bırakıp gitse.
Adamların kadınların ayaklarının altını öper ,hem ev içi hem ev dışı organizasyonları sorunsuz atlattığı üstüne eş kişisine katlandığı için...
Birileri bunu denese ne güzel olur.
Kadın alır çoluk çocuğu sefaletle onun bunun sığıntısı altında yaşar ,baba sefasını sürer...
Hiç adil değil hiç. O çocukların iki kişi tarafından yapıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?