• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es kişisi geliyor

Benim şu hayatta merak ettiğim tek bir şey var?
Her türlü ayrılıklarda neden klışe ,anne çocukları alır gider?
Bir yıl ya sadece bir yıl denense ..
Eşler ayrılmak istediği an ,tüm çocukları babaya bırakıp gitse.
Adamların kadınların ayaklarının altını öper ,hem ev içi hem ev dışı organizasyonları sorunsuz atlattığı üstüne eş kişisine katlandığı için...

Birileri bunu denese ne güzel olur.
Kadın alır çoluk çocuğu sefaletle onun bunun sığıntısı altında yaşar ,baba sefasını sürer...
Hiç adil değil hiç. O çocukların iki kişi tarafından yapıldı...
026vj49gn-gif.1318273
Babanneye bırakılıyo o durumda çocuklar adam evde oturup çocuk bakmıyo cocuklar ziyan oluyor yani. Bunu bilen anneler de bırakmıyorlardır çocuk bu adam ayağını denk alsın diye yapılmıyor zaten.

Raporunuz da varmış neden dava açmadınız?Sessiz kaldığınız icin adam barışmak istediginizi düşünüyor belli ki. Umarim gerçekten boşanmak istiyorsunuzdur da o eve dönmezsiniz

Adamların kadınların ayaklarının altını öper ,hem ev içi hem ev dışı organizasyonları sorunsuz atlattığı üstüne eş kişisine katlandığı için...

Kadın alır çoluk çocuğu sefaletle onun bunun sığıntısı altında yaşar ,baba sefasını sürer...
026vj49gn-gif.1318273
Evet haklisiniz ama heralde ben cocuksuz gelmis olsaydim kahrimdan mahvederdim kendimi. Benim ailemin durumu iyi tek kizim o da biloyor ailem el ustunde tutuluyor cocuklar

Siz yüzünü, gardınız çöker diye görmek istemiyorsunuz.
Görürsem dayanamam, affederim diye korkuyorsunuz.O kadar bariz ki, ben bile burdan anladım :)

"benimle konusmak isterse son kez dinleyip bosanma kararimin kesin oldugunu soylemeliyim."
Bu sizin cümleniz, boşanma kararınız kesin olsaydı 1,5 aydır mutlaka adım atardınız.
Demek ki kesin karar alamamışsınız.

"Insallah basaririm."
Bu da sizin cümleniz, kendinize hiç güvenmiyorsunuz.
Ben bosanacagim orasi kesin ailem kafani toparladiktan sonra dava ac dedi fevri davranmayalim diye düşündük. Agustosta acacagim tabiki Ama o hicbirsey olmamis gibi mi gelecek ozurlermi dileyecek bilmem insallah kararimi degismem. Malesef kendime guvenim yok onda haklisiniz neden derseniz tayinim olmadi ailemin yanina ben koca sehirde iki cocugukla ayakta durmaya calisacagim. Ailem gelir gider yanima. Barismayi düşünmüyorum ama sonrasi icin cok tecrübesizim onda guvensizlik yasiyorum

Ben de 2 küçük çocukla boşandım, kime anlatıyorsunuz? :)
Boşandığımda kendime ait tek mal varlığım; 4 zıbın, 2 biberon, bir kaç takım çocuk kıyafeti, telefonum, benim ve çocuklarımın üzerindeki kıyafetlerdi.
Çalıştım kazandım, şimdi kendime ve çocuklarıma ait bi yuvam var.
İnsan yeter ki istesin!!

Kime anlatıyorsunuz gerçekten?

Ayrıca ben boşansın demedim, kimseyede bu cümleyi kurmam.
Konu sahibi boşanmaya kesin kararlı olduğunu yansıtmış ama ne kadar kararsız olduğunun kendisi de farkında değil.
Bunu vurguladım.
Umarim cocuklariniz ve siz cok mutlusunuzdur.

026vj49gn-gif.1318273

kesinliklee katılıyorum.

Çocuk var mı :)
Anne çocukları baba rahat etsin diye değil, kendi için alır arkadaşlar.
1 yıl çocuklardan ayrı kalacaksın deseler hangi kadın kabul eder boşanmayı?
Hala bile baba evine gittiğinde çocukları kabul etmeyecekleri için evli kalan Kadınlar var.

Raporunuz da varmış neden dava açmadınız?Sessiz kaldığınız icin adam barışmak istediginizi düşünüyor belli ki. Umarim gerçekten boşanmak istiyorsunuzdur da o eve dönmezsiniz
Evet ağustosta acacagiz davayi cok kötüydum biraz kendime geleyim istedi ailem. Donmeyecegim

Şiddet ve hakaretin affedilir yanı yok. Sakın yolunuzdan geri dönmeyin. Çocuklar konusunda doğru düşünmüşsünüz. Çocuklar intikam için kullanılmamalı. Babaları ile doyana kadar görüşsünler. Siz uzak durun. Bence konuşmak isterse de konuşnuşmayın. Israr ederse şiddet ve hakaretine maruz kaldığım o an sana yönelik bütün kelimelerim bitti deyin. Sadece çocuklarla ilgili bir mesele varsa konuşabileceğinizi söyleyin. Bundan sonraki yaşamınızda huzur ve mutluluklar dilerim.
Tesekkur ederim sorgulayici olmayip mantıklı tavsiye verdiginiz icin.umarim mutlu olan taraf cocuklarimla ben olurum. Hic haketmedigim bir olaydi

Merhabalar ben eş ile yaklasik 1 bucuk ay once hakaret ve siddetten dolayi evi terk ederek cok uzak olan ailemin yanina döndüm. O da tatil nedeni ile ailesinin yanina gitti. 2 cocugumu da yanima aldım. 1 bucuk ay boyunca es kişisi cocuklari aramadi. Ancak cocuklar birkac kez aradi. Herkese iste temmuzun sonunda gidip alacagim onlari vs demis ailesinde dinlensin biraz gibi cümleler. Simdi ben geleceginden emin değilim. Eger gelirse ne konusacak yuzunu dahi gormek istemiyorum. Cocuklarini gormek isterse engel olamam. Ama benimle konusmak isterse son kez dinleyip bosanma kararimin kesin oldugunu soylemeliyim. Insallah basaririm.
Darp raporu almissiniz ama sanırım boşanma davası acmamissiniz...
Bosanma davasi acsaydiniz bu kadar kolay gelip sizi alacağını söylemezdi

Tatilde demissiniz, öğretmen mi bu adam, eğer öğretmen ise Ağustos'ta bir kavga daha yaşarsınız issizlikten, demedi demeyin..

Tesekkur ederim sorgulayici olmayip mantıklı tavsiye verdiginiz icin.umarim mutlu olan taraf cocuklarimla ben olurum. Hic haketmedigim bir olaydi
Geçmiş olsun doğruyu sen en iyi bilirsin. Ben bu erkekleri anlamadım anlamayacağım. Rahatlığa bak gidip alıcam diyor. Bence boşanmakta kararlıysan davanı aç ve tayin için başvur mesleğiniz ney bilmiyorum ama devlette çalışıyorsanız darp raporuyla ve boşanmadan dolayı tayininiz büyük ihtimal yapılır. Umarım mutlu olursun.

Darp raporu almissiniz ama sanırım boşanma davası acmamissiniz...
Bosanma davasi acsaydiniz bu kadar kolay gelip sizi alacağını söylemezdi

Tatilde demissiniz, öğretmen mi bu adam, eğer öğretmen ise Ağustos'ta bir kavga daha yaşarsınız issizlikten, demedi demeyin..
Malesef acmadim cok kotuydum biraz duzelmemi bekledi ailem acacagim agustosta. O kadari yemez heralde buraya gelip kavga etsin. Kendide biliyor burda mahvederler kendini

Geçmiş olsun doğruyu sen en iyi bilirsin. Ben bu erkekleri anlamadım anlamayacağım. Rahatlığa bak gidip alıcam diyor. Bence boşanmakta kararlıysan davanı aç ve tayin için başvur mesleğiniz ney bilmiyorum ama devlette çalışıyorsanız darp raporuyla ve boşanmadan dolayı tayininiz büyük ihtimal yapılır. Umarım mutlu olursun.
Teşekkür ederim. Kararliyim dava açacağım. Artik degismis bosanma icin tayin önceliği kalkmış. Tekrar basvuracagim tayin icin. Cikmazsa malesef orada cocuklarla basimin caresine bakacağım

Bende aynı durumdayim
ama bizim dava açıldı hem darp edildim kii bayram ve daha da rezil olmayayım die sustum adamı teselli ettim halasının yemegine gitmedim die kıyametler koptu kulağıma verdiği zarar göz önüne alınmıyor bile.Kendime anlam veremedigim hisler icindeyim o kadar alışmısim ki duruma seviyorum diyorum ama bu duruma alismisligin verdiği alışkanlık saçmalık.2 çocuğum var benimde hatta hamileyim ama boşanmayı kabul ettim karsi dava açmaya hazırlanıyorum bence bundan bisey olmaz diosan uğraşma bosan sonra alışılmış hisle bunu da görmeyeyim diosun

Bende aynı durumdayim
ama bizim dava açıldı hem darp edildim kii bayram ve daha da rezil olmayayım die sustum adamı teselli ettim halasının yemegine gitmedim die kıyametler koptu kulağıma verdiği zarar göz önüne alınmıyor bile.Kendime anlam veremedigim hisler icindeyim o kadar alışmısim ki duruma seviyorum diyorum ama bu duruma alismisligin verdiği alışkanlık saçmalık.2 çocuğum var benimde hatta hamileyim ama boşanmayı kabul ettim karsi dava açmaya hazırlanıyorum bence bundan bisey olmaz diosan uğraşma bosan sonra alışılmış hisle bunu da görmeyeyim diosun
Geçmiş olsun size de. Hayirlisi olsun hakkimiza ben de acacagim dava ağustosta. Ne diyeyim rezil insanlar

Cocuklari gornek isterse kacirabilir ihtimali ile gorusme boyunca cocuklarin yaninda biri olsun. Sen gorusmek istemiyorsan gorusme.

Cocuklari gornek isterse kacirabilir ihtimali ile gorusme boyunca cocuklarin yaninda biri olsun. Sen gorusmek istemiyorsan gorusme.
Ailesi ile aramda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen cocuklarimi hickimse aramadi. Ailesi bakmayacagina göre kendisi niye alsin ki. Maddi durumum iyi cocuklar yanimda guvende. Kendi rahatina bakar. Bir de cok korkar polisten vs memur oldugu için. Yapmaz yani onu. Ama tabi babamida cocuklarla gonderirim

Ailesi ile aramda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen cocuklarimi hickimse aramadi. Ailesi bakmayacagina göre kendisi niye alsin ki. Maddi durumum iyi cocuklar yanimda guvende. Kendi rahatina bakar. Bir de cok korkar polisten vs memur oldugu için. Yapmaz yani onu. Ama tabi babamida cocuklarla gonderirim
Bosanmadan cocuklari aldiginda polise gittiginizde polisler birsey yapamaz cunku velayet suan ikinizde. Ikincisi kisi kotu niyetli olursa ille bir yolunu bulur. Bakici tutmak gibi... bir de sizi eve dondurmek icin de cocuklari kullanabilir, bu tip ornek cok var.

Back
X