Eş, Koca ya da Sevgili

meli_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
64
0
86
Adana
daha önce de yazmıştım durumumu ben nişanlıyım ama şu sorunumuz var nişanlım benı kıskandırma çabalarına giriyor en yakın arkadaşımla bundan rahatsız oldugumu ifade ettim yapma üzülüyorum dedum tamam dedı daha 2 gün oluyor konusalı.bugün o arkadasımla karsılastık kolunu tuttu gel gel bı dedı yanına cagırdı bısey dıyecem dedı ya gel de sınır olma kaç kez dedim yapma diye mesafeliol dedım ben senin arkadaşlarına gayet mesafelı davranıyorum diyorum ne oldu aşkım kötü niyetli yapmıyorum diyor ama biliyorum kıskandırmaya çalışıyor kıskandığımıda çok da ii biliyor bu kacıncı oldu sabır sabır diyorum çoook rahatsızm bu durumdan ona da söyledim ama değişen bişey yok üzmekten başka bişey yapmıyor.ne yapmalıyım yardım edin çok üzülüyorm o öyle yapınca ayrılma derecesine geliyorum bazen kavga ettım bugn hala hiç bişey olmamış gibi naptım diyorrrrr çıldırcammm...

Kızı uyar, yalnız kalmak istiyorum de sevgilimle, ne işi var o kızın sizin yanınızda zaten..

nişanlınızın bu tarz çabalara girmesi hem çok çocukça hem de çok ayıp, hem sadece size değil arkadaşınıza da çok yanlış yapıyor, ne bekliyor yani en yakın arkadaşınızın sizi nişanlınızla kıskandırma çabasına ortak olacağını mı :umursamaz: resti çekmezseniz daha çok başınız ağrır bu tarz davranışlardan :sinifsinif:

Kızı uyar, yalnız kalmak istiyorum de sevgilimle, ne işi var o kızın sizin yanınızda zaten..

kız en yakın arkadasım güveniyorum ona ama bu şekilde davranışalrı kızın yanlış anlamasına neden olacak sankii ya kaç kez dedım yapma bana dedım çocuk gibi davranıyorsn dedım tamam dedı anlasıtk hayda bugün aynısı nı yaptı gene bilerek hemde canımı çok acıtıyor konuşmam da fayda etmiyor anlaşılan aynısı ben yapsam nasıl olur sizce yapmaya calıssam bişeyler söyleyin başedemiyorum artık

ay sen bu adamla hala evlilikmi düşünüyosun????yüzüğü fırlatıp atamıyosun kafasına-tatlicadiarzu-

Ne kadar saçma.
Kıskandığınızı çok belli ediyorsunuz heralde nişanlınızında hoşua gidiyor.
Birdahaki sefere aynı şeyi yaparsa eğer çekin restinizi,bitti deyin bakalım ne yapacak.

Bazen insanların bizi anlaması için onlar kendi silahlarıyla vurmak gerek.Nişanlınızın güvenebileceğiniz bir arkadaşılar sizde aynı şeyi yapabilirsiniz.

ayy ne çocukca bi dawranış.siz ewlilik yoluna girmişsiniz.bu tür saçma hareketler sadece ilişkinizi yıpratır.nişanlınızı yapma istemiorum kıskanıorum deilde daha sert bi şekilde uyar.böle dewam ederse biteceğini artık sabredemediğini falan söle canım

nişanlının sana olan duygularından eminmisin gerçekten senı sevdiğini düşünüyormusun?
bazen bazı insanlar yanımızdayken ne yazık ki aslında şüphelendiğimiz şeylerin dopru olabileceğini hiç düşünmeyiz.
eğer eminsen nişanlının seni sevdiğinden onu kendi silahı ile vurmak en iyisi olacaktır.çünkü konuşmuşsun konuşmana rağmen bu olayı sürdürüyor ise bir musibet bin nasihattan iyidirden yola çıkarak ben olsam onunda bır arkadaşına aynı şeyi yapardım ama lütfen dozajını ayarla canım.çünkü erkekler kendi hareketlerini daha farklı düşünüyorlar.bizimkileri daha farklı böyle birşey yapmanı sanki ona aynı şeyi yapıyorsun degılde gerçekten yaptıgını düşünebilir bu yüzdende eğer yapacak isen dikkatli ol.

öncelikle sen bu durumdan rahatsızsın tamam amaa bunu nişanlına belirtmen çok yanlış diye düşünüyorum..
böylece aklına sokuyorsun..
bence bundan sonra yapsa bile rahat davran rahatsız oldugunu belli etme..

valla buna sebep sizsiniz
neden kıskandığınızı belli ediyorsunuz ki?
umursamaz davranmayı deneseniz
oralı olmuyomuş gibi yapsanız sorun kalmayacak
ama sizin deli gibi kıskandığınızı bildiğinden saçmalama moduna girmiş nişanlınız

böyle kıskandırma politikası olmaz ...

hemde en yakın arkadaşınızla..

ona bu işin biteceğini, harketlerine dikkat etmesi gerektiğini, kızın da onu yanlış anlayabileceğini, hem kendisini hemde sizi düşürdüğünü anlatın ona..bir daha tekrarlanması durumunda bu işin biteceğini söyleyin. kararlı olun.. kıskanıyorum ben yapsam ne yapardın falan gibi konuşmayın.. yaptığının ne kadar basit olduğunu kafasına sokun..

hayır abartmıyorm arkadaslar ınanınkı sızde olsanız o durumda aynı tepkıyı gösterirdiniz basit gibi gelebilir size.cok aptalca yaptıkları anlamıyor.dun msj yazdım bu sacmalığa son vermessen biter artık son limitlerini kullanıyorsun bende yoruldum artık dıye yazdm cvp yok...

Benim başıma bu tarz bir şey gelmişti ilk çıktığımda, o zaman ben de bi çekingenlik olduğu için 3 lü takılmayı tercih ediyordum ama baktım kız arkadaşımla erkek arkadaşım asker arkadaşına dönüştü, kıskanmaya başlamıştım onlar espriler yapıp güldükçe ama onlar ne zaman ortamı kaynatsa benim işim var hadi by deyip soğuk duş aldırıyordum ikisine de, keyifleri kaçıyordu zaten..:) ama bir gün elime tam anlamıyla koz geçti erkek kıza yersiz bir şaka yaptı ve kız buna güldü..ben de o gün değil ama 2 gün çok sakince ikisiyle ayrı ayrı konuştum. Kıza ben olsam senin erkek arkadaşın böyle bir espri yapsa haddibi bildirirdim gülmek şöyle dursun diye. Kızla irtibatı kestim erkeğin de canına okudum tabii, ayrılık düşündüğümü söyledim, ve bana ulaşmasını engelledim..sonra bana ilgisi tavan yapmıştı..:):):) kız da desturlanmıştı tabii. ıkisi de defalarca özür diledi ve afettim..:) Kıza da erkeğe de güvenebilirsin ama yine de yapma dediğin şeyi yapmayacaklar. Zaten korkudan bir daha eski hallerine hiç dönemediler.

Son düzenleme:
Sen kıskandıkça nişanlın abartmış....
Ağlayıp üzülmelerin adama çocukça bir zevk veriyor herhalde..
Bazı arkadaşlar kıskandığını belli etme demişler ama, bu da her insanın elinde olmaz ki..
Kıskanmamış gibi yaparsın ama yüzün,gözün çarpılır sinirden bazen.
Bildiği halde böyle yapıyorsa çekin restinizi derim...

sen de kıskandıgını bellı etme dıcem ama ya daha da lackalasırsa?
bır de nısanlının yaptıkları cok ayıp ınsan bıraz sevıyelı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…