Eş, Nişanlı, Sevgili Farketmez Bu Erkekler Nasıl Mutlu Olur Hanımlar?

Bence sen en iyisini yapiyosun. Neden sacin ak olsun ki nasil mutlu edebilirim acaba diye? Zaten mikropsa yinede bahane bulur baska yerden mutlu olur. Ayrica dedigin gibi bizimkisi can degil mi onlarda dusunsun acaba nasil mutlu ederim karimi diye. Sanki dunya derdi erkek ya. Biktim. Evli olmayanlar hemen acrle etmesin. O kadar cok pis yaratiklar var ki bu dunyada sasarsin. Erkekler herzaman mutlu tamam mi. Hic ugurasma bile bu soruya. Ben iyilik ile acik acik soruyom bitanem bunu severmisin edermisin filan felan hic tepki yok. O dan teklif else kosar be. Bu erkekleri mutlu etme dusunceyi birak ve de ki ben erkeksiz nasil mutlu olurum de.

Aslında erkekleri mutlu etmek o kadar da zor değil. Bazen biz kadınlar gerçekten, çok narin çok huysuz ve anlayışsız olabiliyoruz. Evet erkek tabiki sevgilisinden, eşinden bir takım şeyler bekler : bakımlı olması, becerikli olması, cinsel beklentiler gibi.

Ama erkeklerin genel anlamda bekledikleri şey anlayışlı olmamız ve onları dinleyebilmek. Her erkek güzelliğe önem verir ama asıl önemli olan onları anlayan, ruh ikizi olan, birlikte bir şeyler paylaşabileceği bir kadın.

Örneğin, sevgiliniz ya da eşiniz futbol mu seviyor, onunla oturup futbol maçı izleyin. (Ben fanatik Galatasaraylı sevgilimde fanatik Fenerbahçeli olmasına rağmen biz futbol izlemekten keyif alıyoruz. )

Ya da sevgilinize arada sürpriz yapın. Tuttuğu takımın basket maçına bilet alın ve sizde eşlik edin. Ya da onu alın kahvaltıya götürün ve kahvaltıyı siz ısmarlayın. (Her zaman erkek hesap öder diye bir şey yok.)

Playstation ya da tavla oynamayı mı seviyor, bilmiyorsanız bile bu oyunları öğrenmeye çalışın. Onunla tatlı rekabete girin.

Ayrıca erkekler kültürlü kadınları sever. Kadın programları izlemek yerine, kendinizi geliştirebileceğiniz tartışma programları, belgeseller ve haberleri izleyin. Gazete okuyun ama sadece magazin kısmını değil. Ekonomi bölümünü de okuyun gazetenin, spor bölümünü de.

Bunları yaparkende zevk almaya bakın, görev gibi yapmayın. Tabi bütün bunları uğruna değecek erkek için yapın ve karşılığını da alın. Kendinizi asla, sizi hak etmeyen biri için hırpalamayın. Önce kendinize değer verin. Benim düşüncelerim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…