Es olacak adam diyor ki…

Ayrıca bu adam çocuğu da istemiyor
Çocuğu size bırakacak kendi de bekar gibi dolaşacak sonra başkasıyla evlenecek
Senbistersen bin defa kabul etme ama adam illaki seni bosayacak

Boşanıp annenizi yanınıza alın babanız da hayatta değilmiş madem.
Eşiniz çocuğunun hastalığını kullanacak kadar pislik.
Size gel kölem ol diyor.
Ama sizi kabul edecek gibisiniz
Bir haftadir etmiyorum etmedigim icin devam ediyor tartismalar kabul etmeye niyetim yok niyetim orta yolu bulmak ama bulacagini sanmiyorum bakalim ne kadar zaman devam edecek ne olacak sonu

Allah yardım etsin size keşke saygı duyduğu bir büyüğü olsa da lafını dinlese kabul etmeyin istediğiniz gibi davranın siz de onu kapının önüne koyun gerekirse çok rahatsız ederse de dönün ailenizin yanına çekilir gibi değil
Keske ama ailesi de inu tutuyor o yuzden kimseyi dinlemez

Ayrıca bu adam çocuğu da istemiyor
Çocuğu size bırakacak kendi de bekar gibi dolaşacak sonra başkasıyla evlenecek
Senbistersen bin defa kabul etme ama adam illaki seni bosayacak
Benden sonra evlenecek bunu bende biliyorum ogluma da bakmasi icin calismayan biriyle evlenecek o yuzden oglumu ona birakamam

Benden sonra evlenecek bunu bende biliyorum ogluma da bakmasi icin calismayan biriyle evlenecek o yuzden oglumu ona birakamam

Senden sonra evlense bile sağlık problemleri olan bir çocuğa bakmaya gönüllü olacak kız nerede? Senden daha iyisi ile evlenebileceğini sanmam şu şartlar altında

Senden sonra evlense bile sağlık problemleri olan bir çocuğa bakmaya gönüllü olacak kız nerede? Senden daha iyisi ile evlenebileceğini sanmam şu şartlar altında
O yuzden belki de almayip bana birakiyor oglumu ben ona biraksam o zamanda ailesini getirecek ya da köy kızı bulacagim diyor yanlis anlasilmasin kimseyi kucumsemek degil maasina ve memuriyetine guveniyor

O çocuğa kendisi bakamaz. Sen olmadan asla bakamaz. Başkası sen gibi olmaz, elin kadını bakacam der bakmaz, kaynanan da bakmaz. Senin maaşına da muhtaç. Boş laf yapmış bence kocan, Dava açsan sana ödeme yapmak zorunda bile kalır, sen çalışarak çocuğuna bakmak durumunda olacaksın çünkü. Dişli ol avukata danış konu sahibi, bence haklarını öğrendiğinde o kuralları sen koyar duruma geleceksin .

O yuzden belki de almayip bana birakiyor oglumu ben ona biraksam o zamanda ailesini getirecek ya da köy kızı bulacagim diyor yanlis anlasilmasin kimseyi kucumsemek degil maasina ve memuriyetine guveniyor
Kusura bakmasin bu devirde köy kizi bile hasta çocuğa bakmaz özellikle kendinin değilse
Milyonda bir oran
Adamin çocuğunu yanına almak gibi bir plani yok anlamıyor musunuz

Zaten çocuğu umrunda olsa oğlu bu kadar zor durumdayken boşanmayı istiyorsa bile erteler ayni evin içinde arkadaş gibi kalir bir sene sonra çocuk büyüyünce boşanmayı ortaya atardi
Böyle iğrenç sartlar sunmazdi firsat bu firsat diye
O yüzden diyorum inanmayin anneme baktiririm laflarina falan diye

Siz şart sunacakken adam size şart sunuyor diyeceksin ki ben buraya senin icin donmedim oğlum icin döndüm çocuğa bakmama yardim edeceksin bana da karismayacaksin deyin
Ama siz de boşanmayı hiç istemiyorsunuz asla bu yönde adım atamazsınız adam da bunu iyi biliyor

Kendi ayaklarınız üstünde duruyorsanız egr r neden böyle bir adama muhtacsınız? Bence ayrılmamak için çocuğu bahane ediyorsunuz, nice anası babasız büyüyen çocuklar var Rabbim şifa versin.

Yalniz sartlari birbiriyle cok celismiyormu.guya muhafazakar elbisene karisiyor ama evin geciminide senden bekliyor.dinen evin gecimini oncelikle erkek saglamak zorunda.kadin calismak zorunda deil.herkes herseyin isine gelen kismini uyguluyor bu hayatta :bicak:

Yalniz sartlari birbiriyle cok celismiyormu.guya muhafazakar elbisene karisiyor ama evin geciminide senden bekliyor.dinen evin gecimini oncelikle erkek saglamak zorunda.kadin calismak zorunda deil.herkes herseyin isine gelen kismini uyguluyor bu hayatta :bicak:
Evet malesef hep boyledir istedigi kismini dikkate alir eskiden calismani istemesem calisamazsin dinimize gore derdi hatta istemiyorum derdi bu sefer ben dedim bu şartlarda calisamam dedim sacmalama para lazim çocuga diyor aslinda para biriktirip ev almak niyeti arabasinin modelini yukseltmek aslinda kotu degil istedigi ama guven vermiyor surekli evden kovuyor asagiliyor vs.

Back
X