- 9 Ağustos 2023
- 83
- -32
- 1
- 31
- Konu Sahibi fatmamiray
Nerede yaşıyorsunuz?
urfaNerede yaşıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede yaşıyorsunuz?
urfaNerede yaşıyorsunuz?
Siz de normal değilsiniz ki hiç. Adamla bir istemede, nişanda sonra da düğünde görüştünüz o zaman.ben istemedim...
Ben adamı istemedim yanlış anlaşıldı sanrmSiz de normal değilsiniz ki hiç. Adamla bir istemede, nişanda sonra da düğünde görüştünüz o zaman.
Asla sevemem mi diyorsunuz, yoksa sevilmediğinizi düşündüğünüz için mi sevmiyorsunuz? Herkesin sevgi dili başkadır. Kimi gülümser, muhabbet eder, kimi maddi imkân sağlar, kimi düşünür vs. Belki siz sevildiğinizi başka dilden beklerken aslında seviliyorsunuzdurMerhaba defalarca konuşmaya çalıştım anlatmaya çalıştımmm. Elle tutulur bir çabası olmadı.
Ablacim bu getirdiğiniz adam öküzün teki ben evlenmem bununla saçmalamayın diye niye rest çekmediniz zamanında. Saçımı başımı yolacağım vallahi.Ben adamı istemedim yanlış anlaşıldı sanrm
Ben çok yoruldum artık sevemem sürekli ağlamaktan ve bunalımlardan bıktım çünküAsla sevemem mi diyorsunuz, yoksa sevilmediğinizi düşündüğünüz için mi sevmiyorsunuz? Herkesin sevgi dili başkadır. Kimi gülümser, muhabbet eder, kimi maddi imkân sağlar, kimi düşünür vs. Belki siz sevildiğinizi başka dilden beklerken aslında seviliyorsunuzdur
Yazınız bana iki yılın birikimi gibi değil, az zaman içinde yaşanan bi bunalım gibi geldi
çektim seni reddederiz vs dediler.. anlattım az önce..Ablacim bu getirdiğiniz adam öküzün teki ben evlenmem bununla saçmalamayın diye niye rest çekmediniz zamanında. Saçımı başımı yolacağım vallahi.
Hiç bir zaman intihar moda olamaz.insanlar aaa bak intihar moda oldu bende gidip kendimi yok edeyim diye yapmıyorlar. Hepsinin altında ayrı bir dram var.
Kendi parasını kazanan birisiniz. Destek alın mutlaka. Etrafı dinlemeyin. Aile her zaman iyi olmaz ve her zaman iyi gelmez de. Aman ailem beni kabul etsin diye ömür boyu çile mi çekeceksinizBen çok yoruldum artık sevemem sürekli ağlamaktan ve bunalımlardan bıktım çünkü
Kimsenin hayatı toz pembe değil.
Böyle intihar çareymiş gibi sürekli dillendirmek çok yanlış. İnsan neyi çok görür duyarsa ona meyillenir istesede istemesede yer eder aklında.
Böyle şeyleri çoğaltmak yerine umut etmeyi, çözüm bulmayı, güçlü durmayı öğrenmeliyiz yaymalıyız.
Artık okadar kolay herkes intiharı düşünüyorum diyorki şaka gibi.
Bence biraz etrafınıza ve dünyadaki akımlara bakın.Kimsenin hayatı toz pembe olmadığını hepimiz biliyoruz ancak bazılarını hayatı çekilecek gibi değil. Ayrıca intihar dillendirilerek yayılan bir şey değil.
Hangi toplum orası?bu toplumda boşnınca kötü gözle bakıyorlar..
Yaşadığım toplumu kastettim küçük bir alanı kastettim.Hangi toplum orası?
bundan 30 sene önce boşanan halama bile toplum kötü gözle bakmadı
yıl olmuş 2023
bırakın bu işleri artık
toplum uzaya çıkıyor kimse sizin mutsuz evliliğinizi umursamıyor
Ne diyor size yaşadığınız küçük alan?Yaşadığım toplumu kastettim küçük bir alanı kastettim.
Bence biraz etrafınıza ve dünyadaki akımlara bakın.
Bir zaman çocuklar internette oyun bahanesiyle iintihar etti. O akımı göre göre yayıldı. Bir zaman t.cavüz geceleri yayıldı internette gençler ona odaklandı. Bir zaman belirli sigaralar moda oldu gençler ona yöneldi. Son dönem lgbtli fenomenler sürekli orda burda o normalleşmeye başladı.
Şimdi sevdiğiyle kavuşamayanların intihari sürekli gündemde.
Siz her nekadar eylemler görülerek yayılmaz desenizde böyle olduğu bi gerçek. Heleki çocuklar gençler neyi görüp duyuyorsa ona gidiyor.
Merhabalar aranızda kaç yaş var ? Çalışıyor musunuz ya da ekonomik olarak özgür müsünüzmerhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor.. Beni dövmüyor sövmüyor ama hiç konuşmuyor da kaşları her zaman çatık ve agresif.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız lütfen bir yorum yapın önemli