Eş seçmek öss'den de zor iş :) Üstelik kursuda yok :))

Cakemania

Satanist yiyen kedi
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
32
0
86
Ankara
10 ay önce yorucu ve uzun süreli bir ilişkiden ayrıldım.Yoğun bir iş tempom olduğu için bu süre bana ilaç gibi geldi ve artık yeni ve ciddi bir ilişkiye başlayabileceğimi düşündüm.Arkadaşlarımın aracı olmasıyla bir kaç kişiyle en sonunda internetten tanıştığım biriyle görüştüm ancak bir türlü karşımdaki kişilerden istediğim elektriği alamadım...Artık umudum kalmadı..
Erkeklerin beklentileri çok farklı..Mesela
1. Aday;Eve giriş çıkış saatlerin kaç fisfisfis
2.Aday;Beni sabahları nazik ve sevgiyle uyandıracak birini arıyorum ama evliliği düşünmüyorum:1shok:
Artık birileriyle tanışmaktan ve bu tür yaklaşımlardan sıkıldım.Ailemle birlikte düzgün bir hayat yaşıyorum ama düzgün birileri karşıma çıkmıyor.Bu erkeklere hiç inancım kalmadı hiççç :çok üzgünüm:
Ne yapmalı;Tamammıyasakkelime,devammıyerimseniben :uhm:

devam tabi ki ama arada dinlen...
her ilişkiye balıklama atlama..
hemen seviyoru maşığım deme..
hemen evliliği sorma
kendini koru ki sonra üzülme
aslında cok kapılma ölç tart...
mantık da cok önemli bunu kullan zamanla elektrik alınır sevgi oluşur ilk görüşte olmayabilir zaten ..
şans ver bikaç kez görüş hemen kestirip atma..

gerçek aşk bulur insanı sonunda sen merak etme bazen burnunun dibinde buluverirsin bazense minicik bir tesadüf ama aşk birgün yeniden çalar kapını hiç üzülme biri olmaz ikisi olmaz ama sonunda olur kalbini çalan biri kaydirigubbakcemile4
kimine göre şans kimine göre nasip işleridir bunlar sen devam et kendi yolunda kendi doğrularınla kimseyi inciltmeden kendini hırpalamadan devam et yoluna bi bakarsın kavşaktadır aşk...hihoyyyt

10 ay önce yorucu ve uzun süreli bir ilişkiden ayrıldım.Yoğun bir iş tempom olduğu için bu süre bana ilaç gibi geldi ve artık yeni ve ciddi bir ilişkiye başlayabileceğimi düşündüm.Arkadaşlarımın aracı olmasıyla bir kaç kişiyle en sonunda internetten tanıştığım biriyle görüştüm ancak bir türlü karşımdaki kişilerden istediğim elektriği alamadım...Artık umudum kalmadı..
Erkeklerin beklentileri çok farklı..Mesela
1. Aday;Eve giriş çıkış saatlerin kaç fisfisfis
2.Aday;Beni sabahları nazik ve sevgiyle uyandıracak birini arıyorum ama evliliği düşünmüyorum:1shok:
Artık birileriyle tanışmaktan ve bu tür yaklaşımlardan sıkıldım.Ailemle birlikte düzgün bir hayat yaşıyorum ama düzgün birileri karşıma çıkmıyor.Bu erkeklere hiç inancım kalmadı hiççç :çok üzgünüm:
Ne yapmalı;Tamammıyasakkelime,devammıyerimseniben :uhm:

dediğin gibi öss yanında halt yemiş:1no2:ama doğru insan çıkacaktır ben karşına eminim sadece soğru zamnı beklememn gerekiyor belliki kaç yaşındasın bu arada

güzel bi tespit...:lepi:erkekler mi...öss mi daha zor....:smiley-cool:
ikisi de hayatını etkiliyor...ömür boyu aslında ikisinide çok önemsememek lazım da nerde....:umursamaz:

Devammm devammm sıradakii adayın şu:

Bakımlı yakısıklı karizma calıskann uyumlu sevecen merhametlı deli qibi aşık sana =)

başlığı görünce gülümsemekten kendini alamıyor insan
zor gerçekten de
Allah herkesin gönlüne göre versin.
sanırım hayal ettiğimiz şeyler en çok onları beklemekten vazgeçtiğimiz anda
umudumuzu yitirmeye başladığımızda geliyor kapımıza...

Ben 27 yaşındayım kuzum 85..Evet bekle bekle ama nereye kadar.. Sonuçta çevremde herkes evli veya evliliğe gidenbir ilişkileri var.Karşıma birinin çıkması,onu tanımam falan sanırım uzun iş :)) Hayatımda sadece bir ilişkim oldu.O bitince sudan çıkmış balığa döndüm resmen.Bizim gibi hayatı iş olan bayanlar için birini bulmak zorr. ışte öle burnunun dibinde ansızın bitmiyor bu erkekler :))

seninle aynı şeyleri yaşayan bi tanıdığım var
eş dost adeta seferber olmuşcasına ona birilerini gönderiyo
ama yok yokk olmuyo işte uyuşamıyolar
o da aramaya devam ediyo
sen de umudunu kaybetme ama
bana sorarsan armudun sapı üzümün çöpü diye fazla incelememek lazım
kimse dört dörtlük değil

Back
X