Merhaba ben yeni üyeyim. Çok sıkıntıdayım ve birilerine anlatmaz isem psikolojikmen iyi olmayacak.
Ben 4 aylık evliyim ve 3 aylıkda hamileyim. Ve evliliğimi memleketimde,ailemden çok uzaklara gelerek yaptım.Bu evliliği yaparken mantık evliliği yapıcam dedim çünkü 28 yaşındayım ve üniversite,dersler derken pek ilişkim olmadı ki zaten erkeklerden pek haz etmem. Ama beni büyüten babaannemin isteği ile daha erteleyemeden bir nevi görücü usulü ile evlendim.
Evlendiğim adam nişanlı ikende biraz belli ediyordu ama idare ederim diye düşündüm. Öyle olmadı evlendiğim adam tam eski kafalı bana hizmet etmek zorundasın ben işte çalışıyorsam diyor, yetmiyor beni memnun etmezsen gözüm dışarı kayar- senden soğurum-babana söylerim veya boşarım diye tehdit ediyor.
Ağrım var,midem bulanıyor, kasıklarım ağrıyor diyince de o iş için bahane buluyorsun diyip inanmıyor. Kendimi ezdirmiyorum ama psikolojik olarak savaşın içindeyim çünkü daha olduğum duruma alışamadan eşimin psikolojik şiddetine maruz kalıyorum
Keşke nişanı atsaydin.Ayril diyeceğim ama bebeğe ve kendine bakabilecek misin.Merhaba ben yeni üyeyim. Çok sıkıntıdayım ve birilerine anlatmaz isem psikolojikmen iyi olmayacak.
Ben 4 aylık evliyim ve 3 aylıkda hamileyim. Ve evliliğimi memleketimde,ailemden çok uzaklara gelerek yaptım.Bu evliliği yaparken mantık evliliği yapıcam dedim çünkü 28 yaşındayım ve üniversite,dersler derken pek ilişkim olmadı ki zaten erkeklerden pek haz etmem. Ama beni büyüten babaannemin isteği ile daha erteleyemeden bir nevi görücü usulü ile evlendim.
Evlendiğim adam nişanlı ikende biraz belli ediyordu ama idare ederim diye düşündüm. Öyle olmadı evlendiğim adam tam eski kafalı bana hizmet etmek zorundasın ben işte çalışıyorsam diyor, yetmiyor beni memnun etmezsen gözüm dışarı kayar- senden soğurum-babana söylerim veya boşarım diye tehdit ediyor.
Ağrım var,midem bulanıyor, kasıklarım ağrıyor diyince de o iş için bahane buluyorsun diyip inanmıyor. Kendimi ezdirmiyorum ama psikolojik olarak savaşın içindeyim çünkü daha olduğum duruma alışamadan eşimin psikolojik şiddetine maruz kalıyorum
Böyle konuların olmazsa olmazı hemen hamilelik zaten. Ne diyelim şu saatten sonra?
28 yaş hiç bir şey icin geç değil oysa, yazik olmuş.
Evlenir evlenmez cocuk yapip evde böyle bir adama hizmet etmek için mi okudunuz? Cocuk kreş yasina gelince işe girmeye adami ikna edebilirseniz calisin mutlaka baska cikar yol göremedim. Cesaretinizi toplarsaniz da boşanin mutlaka.
Atanamadım başka çıkar yol da bulamadım çünkü hasta babaannem üvey anne elinde kalmamı istemedi bende bu yolu buldum. Biliyorum okumuş biri için saçma bir karar ama o zaman ki bunalmış halimle bu kararı verdim4 aylık evlilikte sizin şuan hergünü balayında gibi yaşıyor olmanız lazımdı bunu geçiyorum.
28 yaşında erkekleri tanımadan herhangi biri ile görücü usulü ile evlenip hemen çocuk yapmak ne kadar mantıklı? Nişan zamanı kendini belli etmiş bas tekmeyi gitsin ama yok sen evlenip bide üstüne ödüllendirip baba yapıyorsun ailen niye okuttu büyüttü seni.
Ölene kadar bu şahsın psikolojik şiddetine katlanmak mi istiyorsun buna karar ver. Değişmez çünkü asla değişir diye bekleme.
Başka yolum yoktu aileme nişanı atmak istiyorum desem sebep sunacak elle tutulur birşey diyemezdimEn merak ettigim hangi universiteden mezun oldugunuz. Mantik evliligi yapip daha ilk aydan hamile kalmak nasil bir mantik? Nisanli iken kendini belli eden adami idare ederim demek hangi mantik? Tavsiye versem muhtemelen sizin mantiginiza uymaz o yuzden ne desem bilemedim.
Bir iş bulup çalışmakAtanamadım başka çıkar yol da bulamadım çünkü hasta babaannem üvey anne elinde kalmamı istemedi bende bu yolu buldum. Biliyorum okumuş biri için saçma bir karar ama o zaman ki bunalmış halimle bu kararı verdim
Gören de 5 yaşında çocuk sanacak. 28 yaşında kadınsınız üvey anne elinde kalmak ne?Atanamadım başka çıkar yol da bulamadım çünkü hasta babaannem üvey anne elinde kalmamı istemedi bende bu yolu buldum. Biliyorum okumuş biri için saçma bir karar ama o zaman ki bunalmış halimle bu kararı verdim
Ailem izin vermedi kendi mesleğim dışında işte çalışmamaBir iş bulup çalışmak️
Atanmadığı için evlenmek
Aynı evin içinde istemiyor bizi ne yapayım babamın evliliği bozulmasın dedikGören de 5 yaşında çocuk sanacak. 28 yaşında kadınsınız üvey anne elinde kalmak ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?